The Video Anthology Tipus: DVD Included menu Ország: EU Kiadó: Boot X Press Production Kiadókód: BXP 001 Csoport: DVD Vonalkód: -
Mixes of shows 3.93 GB
Format : 4:3 Idő: 140 perc Hang: sztereo
Nyelv: Angol
1 - MTV ICON Live - 2004 09 17 London Presentation by Marilyn Manson - 2 songs
2 - Canal+ 20TH Birthday concert 2004 - Paris Taking off If only tonight we could sleep (with special guest Placebo)
3 - Huriccane Festival - 2004 06 26 Scheessel Interview The end of the world Interview Us or them
4 - Live 2004 11 19 Lyon Pictures of you Lullaby Alt end Inbetween days Friday i'm in love Just like heaven A forest Lovecats Boys don't cry
5 - Live 1998 07 26 Rothenburg Sinking Lullaby Interview Wrong number Never enough 100 years Interview Friday i'm in love 10 :15 Just like heaven Kiliing an arab
6 - Live 2002 07 20 Carhaix Presentation Just like heaven interview 3 imaginary boys
7 - Lives at Canal+, NPA 1996 06 20 Boys don't cry 2000 02 08 The last day in summer
8 - David BOWIE 50th anniversary concert - 1997 01 09 New York The best thing you should do Quicksand
Jelen esetben a Cure esetében ez fordítottan arányos, sajnos drágább:(((, de nem kezdem el kifejteni mert végül a CureCore-i & Cot-Coda rajzfilmsorozatban találom magam a skin-nyakú barátommal:)))))))))))))
PECSA szabadterén legutóbb a Velvet Revolver koncin voltam, 8900,- volt a jegy, szóval ott is elszabadultak az árak rendesen. Előtte 1-2 évvel a Placebo-ra még csak 5000,- volt... Igaz hogy ők csak hárman vannak, a VR meg öttagú, kettővel több éhes, vagy inkább szomjas száj. :DDD
A helyzet az, hogy Cure-al kapcsolatban elég jók az infóim...
Nem azon vitatkozom, hogy zaccból jól tudod e kiolvasni, hanem azt, hogy a feltételezés nem egyenlő a tényekkel....
Ha infód van számosíts, mond azt, hogy a Cure X ezer euroért jönne el, a DM meg Y ezer euroért ...
Számomra lényegtelen, hogy mennyi a DM vagy a U2, vagy Manson, vagy Britni Spirsz kisasszony...
Az Arénával kapcsolatban meg annyit, hogy ott eleve más a helyzet mint egy fesztiválon, hiszen van bérleti díj, álló és ülő helyek... Fellépőtől függetlenül kb egyforma árkategória (1-2 ezer forint eltéréssel) minden előadó....Szerintem...
És még valami az , hogy a SZIN-en 4.000 Ft volt a jegy nem mérvadó, mert idén pl a berlini koncertre 10.000 volt és szabadtéri koncert volt 20-25 ezer fő elött (ott voltam) :-)
mondom mégegyszer nem kell meggyőznöd, hogy a Cure nem egy árkategória a DM-el...
Mindegy, hagyjuk... :-)) szívjuk el a békepipát (bár még össze sem vesztünk :- ))
"Nem egy kategória a Turné és a fesztivál gázsija szerintem . "
Valóban nem, a turné általában olcsóbb.
"A feltételezés ebben az esetben nem lehet pontos, a gázsira vonatkozó feltételezést vagy a kapcsolataid révén megszerzett tudásra alapozod, vagy a megérzéseidre. "
A tudásra, tudom mennyit szoktak kérni azok a zenekarok, amik X, Y, Z helyen lépnek föl. És akármin alapul, ha a zaccból olvasom ki, akkor is lehet pontos, max. nem tudom számodra hitelesen alátámasztani.
"Főleg arra alapul, hogy az Arénába nem hívták meg a Cure-t. Mennyi ideje van Aréna? 2-3 éve? "
BS-be sem, önálló koncerten utoljára a Disintegrationnal voltak, ha jól emlékszem, vagy 16 éve. De fogadhatunk, soha nem is lesz önálló Cure koncerten 10 ezres nagyságrendű közönség itthon.
"Ne értsd félre, nem gondolom, hogy a Cure és a Mode egy ár kategória. Csak a feltételezések, nem egyenlőek a tényekkel."
Te mit gondolsz? Min vitatkozunk: hogy jól tudhatom-e vagy azon, h szerinted másképp van?
Más: ha Pecsa szabadtér lenne - mondjuk turnéban- akkor igencsak Robbie W. áron kellene árulni a jegyeket és még mindig bukna rendesen a promóter:(((
DM-al szvsz teljesen felesleges bárminemű összehasonlítás...
Megint más: a visjúvörhírről jutott eszembe, tegnap elindultam (majdnem)Nick Mason Pink Floyd könyvét megvenni, de szerencsére megláttam az árát: 14 e. valahányszáz Ft. Aszittem dobok egy hátast!
Mansonon 5.000 ember volt, jelen voltam. Jelenleg egy önálló Cure-ra 10.000 Ft-os jegyár mellett min. 8.000 ezer embert tippelnék, így a PeCsa szabadtér szerintem kicsi lenne, ez egy leválasztott Bp Aréna.
+blood brother+: "anton első munkája a question of time video volt 1987-ben"
Egy évvel korábbi dátumot akartál írni. :) Az image-nek a klipek, képek is fontos részei, és ez jórészt Anton érdeme.
JULY 18 - MADRID, SPAIN - MADRID FESTIVAL
WANT, FASCINATION STREET, NIGHT LIKE THIS, PICTURES OF YOU, LULLABY, JUST LIKE HEAVEN, TRUST, JUPITER CRASH, DRESSING UP, WALK, LET'S GO TO BED, STRANGE DAY, PUSH, MINT CAR, FRIDAY I'M IN LOVE, IN BETWEEN DAYS, FROM THE EDGE OF THE DEEP GREEN SEA, SHIVER AND SHAKE, DISINTEGRATION, END, CLOSE TO ME, WHY CAN'T I BE YOU?, BOYS DON'T CRY, CHARLOTTE SOMETIMES, FOREST, KILLING AN ARAB, FOREVER
(aznap volt a 20. születésnapom, és már 10 napja férjezett voltam :-))
A Levit 25 éve ismerem, tehát 0 éves kora óta, ugyanis az unokaöcsém! :DDD
Ebből gondolom kitaláltad, hogy Szegeden is együtt voltunk, még közös képünk is van a Tisza-parton, Te 3 (vagy 2) lánnyal, én a barátnőmmel (a hosszú szőke hajú lány) + Levi. Egyébként a kép a te gépeddel készült, neked van meg, átküldenéd mailben majd?
Kicsi a világ... Vagy csak belterjes az underground? :DDD
(Úgy jöttem rá hogy ki lehetsz, hogy még a Levi mondta anno, hogy egy nagyon jó barátja csinálja a MegaPubban a Cure termet, úgyhogy feltétlen menjünk)