Keresés

Részletes keresés

meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 61
DE!:(P
Előzmény: ohrana (57)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 60
JA igazad van! Sok minden másra ugyse lehet őket alkalmazni.
Előzmény: P.URBANUS (56)
druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 59
Mint a példából is látszik, nem ilyen esetekre vannak kiképezve.
Nem kellett volna odaállni cowboykodni, hanem 50-60 méterről figyelni, erősitést hívni és követni a menekülőket.
Annyi eszük azért lehetett volna, hogy a rendszámot felírják, de csak annyit tudnak, hogy sötét színű autó.
Előzmény: bözse64 (53)
ohrana Creative Commons License 2009.09.18 0 0 58
Ja, ez jópofi, hogy fosszák ki a fegyveresek a pénszállítót, erre odaküldök egy járőrt...
Jellemző.
Ha a riasztás úgy szól, hogy Magyar Géárda tagok vonulnak, akkor két busznyi kommandóst küldenek.

o
Előzmény: vanchu (51)
ohrana Creative Commons License 2009.09.18 0 0 57
Azért mégis csak a rendőrök vannak többen!
Hát ha egy csendes demonstrációról van szó, akkor feltéltenül.
Jelen esetben volt n rabló (2, 3?), két rendőr, és legalább két fegyveres pénzszállító.

Amúgy még nem tűnt föl, hogy választások előtt megszaporodnak a komoly értékre elkövetett fegyveres rablások - ahol ráadásul az összejátszás képe is felmerül?

o
Előzmény: meret99 (47)
P.URBANUS Creative Commons License 2009.09.18 0 0 56
Pár napja is jártam az M1-en, a pályarendőrök szokás szerint a leállóban állva mértek. Erre vannak hitelesítve, nem többre.
Előzmény: bözse64 (53)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 55
Mit is várunk tőlük.Ezt is csak nálunk lehet megcsinálni.Más országokba nem igy szokták az ilyen dolgokat elintézni.
Előzmény: vanchu (51)
tuutuu Creative Commons License 2009.09.18 0 0 54

Legalább rájönnek, hogy nem a békés tüntetőket meg a gárdát kell basztani

Aha...:}}}

Előzmény: molar (42)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 53
Lehet,hogy hülyeséget mondok,de az autó pálya rendőrök is tudtak volna erősitést kérni,vagy ugy gondolták,ők megtudják oldani az ügyet?Nagy tévedés volt a részükről.
Előzmény: druzsba (50)
Dobri Creative Commons License 2009.09.18 0 0 52

Üdv!

"Kell komoly lőfegyver (min. gépkarabély), lőszerrel, és még valami, amivel kiszállásra biztatja a páncélautó személyzetét."

............................................

Ha 7,62mm-es AK-t használnak és tárazáskor betesznek néhány páncéltörő-gyújtó lövedéket a tárba,akkor az viszi a kocsi páncélzatát.Bent lévők ezt látva nem sokáig tanakodnak,hogy kiszáljanak-e?

Előzmény: ohrana (43)
vanchu Creative Commons License 2009.09.18 0 0 51
Ja, ez jópofi, hogy fosszák ki a fegyveresek a pénszállítót, erre odaküldök egy járőrt...
Előzmény: bözse64 (48)
druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 50
Én is csak az elöbb hallottam a rendőrség nyilatkozatát, amiben mondta a csaj, hogy autópálya rendőrök voltak.
Előzmény: bözse64 (48)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 48
Na ezt nem tudtam.Mindenesetre gratuláciom nekik.Hol van ilyenkor az erősités?
Előzmény: druzsba (46)
meret99 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 47

Qtyaharapást szőrivel! Azért mégis csak a rendőrök vannak többen! És a hír körbejár, hogy Hüvelykmatyit lelőtték stoppolás közben! Vagy a rendes apák közt elterjed, hogy életével fizet, aki így próbál családján segíteni:) Csak ez a brutalitás segít! A megalkuvó liberális mentalitás csak az elkövetések számát szaporítja:(

Előzmény: Psycho Dad (26)
druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 46
"A másik furcsaság,hogy tudtak az autó pályán meglépni?"

Úgy, hogy ez a 2 volt az autópálya rendőrség. :D
Előzmény: bözse64 (44)
mociga Creative Commons License 2009.09.18 0 0 45
Ez csak egy fricska Mohamedtől. 13-adik hozzászólása. Én értem ezt az ellentéthumort. És Te!? ;-)
Előzmény: Megkő Tóni (33)
bözse64 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 44
Nagyon igazad van.Gondolom a biztonsági őröknek van egy szabályzatuk,hogy nem szállhatnának ki az autóból.De lehet tévesen itélem meg a dolgot.A másik furcsa dolog,hogy miért nem adtak le riasztást?De amilyen hülyék eltudom képzelni,hogy használták a kék riasztást.A másik furcsaság,hogy tudtak az autó pályán meglépni?Ezek szerint rablójaink sokkal ügyesebbek mint a rendőreink.
Előzmény: ohrana (34)
ohrana Creative Commons License 2009.09.18 0 0 43
Hát egy nincstelennek ilyet elkövetni nem sok esélye van.
Kell egy autó.
Kell valami, amivel megállásra tudja kényszeríteni a páncélautót.
Kell komoly lőfegyver (min. gépkarabély), lőszerrel, és még valami, amivel kiszállásra biztatja a páncélautó személyzetét.
Kell egy váltás autó, amivel menekülnek, vagy komoly pénzösszeg, hogy ne találják meg őket három perc alatt.
Ez szvsz több százezres nagyságrend.

Egy nincstelennek arra nem futná, hogy a rablás előtt megtankolja az autót. (Nemhogy nincstelennek, egy középiskolai tanárnak sem.)

o
Előzmény: halkergető (40)
molar Creative Commons License 2009.09.18 0 0 42

Eddig a rendőrök lőttek a tüntetőkre.

Legalább rájönnek, hogy nem a békés tüntetőket meg a gárdát kell basztani, hanem a bűnözők ellen kéne már fellépni.

Előzmény: halkergető (-)
druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 41
Ha nem vetted volna észre, én csak kiegészítettem azzal, hogy nem ez az első rendőrök elleni támadás.
Előzmény: halkergető (37)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 40
És mi a garancia, hogy ez esetben a rabló-autóban jólfésült belvárosi úrigyerekek ücsörögtek?   :))
Előzmény: mac.m (38)
Megkő Tóni Creative Commons License 2009.09.18 0 0 39
Ezek bennem is felmerültek.
Mintha benne lettek volna..
Előzmény: ohrana (34)
mac.m Creative Commons License 2009.09.18 0 0 38
Mitől volt politikai kérdés a Cozma-gyilkosság?

Nyilván attól, hogy cigányok voltak az elkövetők...
Előzmény: halkergető (36)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 37
Ha nem vetted volna észre, nem kérdésként írtam, amire te kérdést feltételezve válaszoltál.  :(
Előzmény: druzsba (32)
halkergető Creative Commons License 2009.09.18 0 0 36

Mitől volt politikai kérdés a Cozma-gyilkosság?

Végülis tekinthetjük azt is egyszerű kocsmai civódás elfajulásának, nemde?  :(((

Előzmény: mociga (27)
ohrana Creative Commons License 2009.09.18 0 0 34
A rendőrség oldalán ami van leírás, az már mekkora gáz - legalább két-három komoly kérdést felvet. (Nyilvánvalóan nem igaz.)
Egyrészt, hogy a francba tudták megállítani a pénzszállítót? Egy audit egy nehéz kisteherautó simán letol az útról. (Lehet, hogy akkor ki kell fizetniük a lökhárítót, meg az összeört lámpát?)
Miért szálltak ki a pénzszállítóból? RPG-vel fenyegetőztek?
Mi az, hogy az arra járók értesítették a rendőröket? A pénzszállítók nem adtak le riasztást?

Aztán a rendőröket hogyhogy rögtön kiszúrták - csak nem kék villogóval közelítették meg a helyszínt? (Merthogy más arra járókra nem lőttek.)
Még annyit, hogy a rendőrök egy lövést nem tudtak leadni...
Éjszak egy viszonylag kihalt autópályán egy audi el tud tűnni. Gratulálok. (Mint ahogy azok is, aki annak idején hajnalban belehajtottak a MOM park egyik kocsmájának ablakába...)

(Emléxik valaki, hogy szintén az M1-en volt talán tavaly, amikor egy pénzszállítóra lőttek egy autó tetőablakából. A pénzszállító nem állt meg, a szélvédőt kellett kicserélni. Rögtön elfogtak két embert olyan típusú autóban, akik aztán hitelt érdemlően bizonyították, hogy nem ők voltak... Az is nagyon-nagyon érdekes, és több kérdést felvető eset. Hogy forró nyomon, éjszaka, egy igen sajátos típusú autót helyett egy másikat fognak el. Nem tudom, hogy véletlenül lehet-e ekkora balfék az egyenruhás társaság.)

o
Megkő Tóni Creative Commons License 2009.09.18 0 0 33
Ezt pedig a gyógyszeres kezelés hiányának.
Előzmény: Mohamed Sissoko (30)
druzsba Creative Commons License 2009.09.18 0 0 32
"hogyan lennének elkerülhetők a rendőrök elleni tmádadások. :-))) "

Nem mintha ez lenne az első rendőrök elleni támadás, csak eddíg kapával, kaszával csinálták a kiscsaládok, következmények nélkül!
Előzmény: halkergető (25)
Priluki Creative Commons License 2009.09.18 0 0 31
Jobb, hogy nem vettél elő. Valószínűleg elvették volna a rendőrök fegyverét.
Három csapás kell ide bevezetőként, meg tökös rendőrök.
Mohamed Sissoko Creative Commons License 2009.09.18 0 0 30

Az elkövetési mód brutalitását főleg az ellenzék elmúlt 7 és fél évében tanúsított felelőtlen magatartásának, elsősorban Orbán Viktor hataloméhségének tudom be.

Előzmény: Psycho Dad (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!