Csak tájékoztatás képpen megérdeklődtem, egy UV kocsi ára 300 400 és 500 ezer Ft között mozog. Augusztus 2.-án vonják őket ki a forgalomból, augusztus 1-ig lehet ajánlatokat tenni, a 300 ezer Ft alatti árakat nem fogadják el azt mondta a hölgy a telefonba. A szállítást nem tudják garantálni, az eladó sorban lévő kocsik kisebbik hányada üzemképesen kerül értékesítésre a nagyobbik részéből a használható alkatrészt kiszedik, majd helyére használhatatlant tesznek, hogy teljes villamosokat aódjanak el. A szállítási költséget ők kiszámolták villamosonként 1 millió Ft. Tehát 1 millió 300 ezer Ft a legkisebb ár, amiért tuti tied a villamos, ha csak nincs szálítmányozó ismerősöd, aki ingyé elviszi oda neked ahová akarod, mert akor csak a BKV vételár terheli a pénztálcát. 30 ezer Ft-ért még pótkocsit sem tud venni aki akar.
Egy kicsit gondolkozz már el kérlek. Köszönöm ennyi elég is volt ne erőltesd meg magad. hiába van 30E forintot abból nem fogsz venni M+P+M csatolású UV(ka)t. És ha megveszed ezt a 3 kocsit hogy viszed haza? 3x fordulsz a trabival?? Amúgy 30E forintért talán egy lyukasztót tudnál venni abból a villamosból (tőlem megveheted 15E ért is :) ) És hol akarod tárolni az UVkat?
Jó lenne nem beírni egy nap ennyi marhaságot mert a röhögéstől mindig leesek a székről és már fáj a bal oldalam. amúgy elöbb lesz nekem Danubius rádiós pólóm mint neked UVd a kertben.
Figyeem hogy a tagok közt ne legyen vita M+P+M kapcsolás lesz anyukámmal este megbeszélünk mindent már majdnem 30.000 Ft. áll rendelkezésre. Tudtommal az UV-k 2 vezetőállásosak voltak javítsatok ki ha ez nem így van. és az ex: rugós pályacsengő volt benne. UV-k után még keveset kutattam. Búvárkodtam a könyvtárba utánna de csak a 70-es évek elsőfeléig volt leírva. MUV-ok még szóba se kerültek. Pedig róluk is kell írni a villamosfaliújságra. Pénteken arra gondoltam hogy, kimegyek a Deák Ferenc térre fotózni anyukám javaslatára. Remélem UV5-ös lesz mert UV-kon bellül az a kedvencem a széles középsőajtó, 2-2 ülésrendezés miatt meg még sok más miatt. De az UV szerzés nem biztos anyukámtól függ.
Háttérben raktam össze a járművek történettét. És amúgy jogossan haragudtam meg bve boy-ra mert csak kiközösít.
MINDENKINEK:
És abbahagyhantnánk végre mert miközben itt homokoztunk a 605, 808-as bengálit és a 3201, 3203-as UV1-eseket szétvágták. Mi pofátlan looserrek ezt hagytuk. Nem normális.
Tényleg nem kötözködni szeretnék továbbra sem. Viszont tisztelettel javaslom a MTA által kiadott A magyar helyesírás szabályai aktuális kiadását forgatni.
Előrebocsátom, hogy nem kötözködni szeretnék!! Csak nagyon bántja a szemem a helyesírási hiba.
Villamos Védő Egylet= olyan egylet, ahol a villamos(ok) véd(enek), illetve egy olyan egylet, ahol a tagok villamosok és valamilyen védelmi bizniszben érdekeltek.
Ezt a megmentést, hogy képzeled, oldamész a ksz. elé, hogy "adjatok má' egy UV-t" :-DDD Ez így nem fog menni, azt elmondom neked (ha magadtól nem jöttél volna rá)
Én csak olvasgatok a Tömegközlekedésben, helyileg a Polfórumban lakom, de most muszáj megjegyeznem, hogy gyakorlatilag árkot röhögtem magam köré a topik olvasása közben, köszönöm a szép estét.:DDDD
Szíveskedjék megtanulmányozni (először egy nyelvtankönyvet, de most nem erről van szó, hanem...) az Egyesületekről és társadalmi szervezetekről szóló törvényt. Meg a Polgári Törvénykönyvet is, mert anélkül nehezen fog menni az előbbi értelmezése. És aztán szíveskedjék átfogalmazni az egész homokozást a weblapján.
Egyébként marha jót szórakoztam ezen az egészen, csak így tovább, mindenhová kell egy udvari bohóc.
Tisztelettel: egy pályakezdő jogász, villamosbarát
Én úgy tudom, hogy az UV esetében az 'U' a típust jelöli, a 'V' pedig azt, hogy távkapcsolású. A 'TV' elnevezés arra utal, hogy a 'T' sorozat (3600-as vagy Stuka) távkapcsolású változata.