jaj, most látom, ez félreérthető... szóval nem lekicsinylően értem, hogy csak a BBEA, mert valszeg nagyszerű képviselője női mivoltunknak, hanem kizárólag ő volt ott lyányként... szóval érted.. :-)))
É,é,éééén nneeeemm, tantónéni kérem, tsak aza nőszemély ottanhagyta, én meg nem tételeztem fel róla, hogy ... szal, megláttam magácskát, és azonnal írhatnékom támadt:-)))
Hááát így történt!
BBEA, én se szeretem :-) A kolbász még csak-csak, de szalonna... Ja, és még két dologgal lehet engem kiüldözni a világból: hurka és kocsonya. Csak az éhhalál küszöbén!! :-))
pizza- és spagettiszószi:
zsiradékban megpirított hagyma, sűrített paradicsom, só, kis cukor (hogy elnyomja a sűrített pari savanykás ízét), bors, majoranna. Ebbe aztán lehet pakolászni mindenfélét :-))
lassan át fognak minket rakni a Konyhaasztalra, pedig ott már van néhány pizzás-olaszos topik :-)))
Akik meghallják, hogy milyen brutális ez a "pizza", nem szoktak akarni belőle.
Ha viszont először esznek, aztán beszélgetünk, akkor legközelebb is akarnak.
A szalonna, az bacon és rendesen mielőtt a pizzára kerülne meg van sütve (és apróra van vágva). A kolbász a nem valami cupákos szörnyeteg.. hanem rendes vmi. magyaros szárazkolbász. Abból is viszonylag kevés és rendesen megsütve.
De ha akrod, akkor a hétvégén feláldozom magam és sütök!