Keresés

Részletes keresés

ba-bylon Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1977

na mégse, mert rohanok...

szal ecerűen elküldöd csatolt fájlként a yahoo-s emailcímre.  seokyo+az a bizonyos szám+ kukac +yahoo +2betű ami német irányultságú

ba-bylon Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1976

jaja, olvasom ám a japán topicot is. :-) okt 22 jónak tűnik, benne vagyok!

Amúgy Keanu szerintem is megbocsátja , van őbenne is vmi keleti vonás. de tényleg.

Írok mailt seokyo használatáról, Harpo.

Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1975
Dolgozok rajta....
Előzmény: harpokratesz (1973)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1974
Úgy vettem észre, tök fölösleges lett volna. Azért néha becsempészek egyet-egyet.... :-)))))))
Előzmény: harpokratesz (1972)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1973
de akkor tényleg gyere föl. a szállást meg verd ki a főnökeidből:)))
Előzmény: Sárkány (1971)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1972

benéztem oda. látom mi a gond:))

androgünök, nemtelenek, kölyökképűek, lányosak, stb...  (ezt mind a japikra, kínaikra!!)

még jó, hogy nem buziztak...

hát nem mondtad nekik, hogy ez egy más világ???

mindegy, boldogok a lelki szegények:))))

dejó, hogy anno elkezdtem ezen a helyen az ázsiázást:))

Keanu biztos megbocsátja nekem:))

Előzmény: Sárkány (1968)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1971

Hurrá hurrá!!!!!!!!!!

Akkor ezt megbeszéltük...

Előzmény: harpokratesz (1970)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1970

na, közben megjött az info róla, de a film még mindig titok:)

bemásolom a Japán topikból (Neo-tól):

"A hónap témája: Nézzük meg egy modern japán filmet, és ismerjük meg a mai Japánt.

Programvezető: Ito Ryusaku, Wakai seiji és "penta" tagok

Helyszín: Károli Gáspár Egyetem (300.tanterem vagy pince) (1088.Bp. Reviczky u. 4/c. Tel.:06-20-5712217)

Időpont: 2004.október 22. 17:00~19:30

Belépés: ingyenes, de hozzon magával egy kis italt és nassolnivalót!"

hát ennyi. a filmet még mindig nemtudom, de asszem nem is publikus...érthető okok miatt.

Sárkány, ha pont itt leszel 22-én (pénteken), összeröffenhetünk (meg a többiekkel is) és mehetünk japánozni, remélem jó film lesz...

már egy programot szerveztünk neked:))

Előzmény: harpokratesz (1967)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1969
Hú. Akkor én is ott leszek...
Előzmény: harpokratesz (1967)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1968

Ja ja.

Olvass bele... :-)))))))))

Előzmény: harpokratesz (1965)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1967

MIRA!

állítólag okt. 22-én lesz valami japán filmvetítés a Károlin. nem tudsz róla??

azt sem tudjuk, hogy mi, és azt sem, hogy zártkörű vagy uccáról is lehet menni.

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1966

jajdejó!  neked is teccik Masa:)

ja, nekem is mindig ez a gondom, hogy nem tudok éccaka hazamenni, bár ritkán kerül rá sor, nem vagyok már mászkálós (kinőttem), ráadásul agglomerációban lakom, de létezik éccakai buszjárat úgy éjjel 1-ig. na, ilyen helyen kell lakni:))))

japán adó(ka)t tányérral most is be lehet fogni, kábelen csak kínai jön (köszönhetően a sok itteninek).

ha megmondod, hogy kell fölpakolni a cuccot a nevedre, akkor oké:)

Előzmény: ba-bylon (1962)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1965

miért, annyi japánt tettél be?????

akinek nem tetszenek, annak nincs ízlése:))))

ez az átka annak, hogy mindig csak a nyugatot nyomják nekünk:)

Előzmény: Sárkány (1964)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1964

Még a többi nap sem biztos, még dolgozom rajta... Olvastam a Yumi Yumi-t, kár hogy nem jön össze, megnéztem volna őket.

A digitv-hez ne fűzz sok reményt. Kevés helyen lehet fogni, az m1 és az m2 van csak rajta. Még 10-20 év, utána jönnek rajta a japánok. Sajna.

Ja. Kidobtak a képek kedvenc pasikról topicból... :-((((((((((((((( 

ba-bylon Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1963

Sugizo !!!! Luna Sea nevű bandából ismeretes.

ba-bylon Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1962

Hali! Na halljátok, ez a mai nap nagyon jó eresztés itt a forumon. Persze, általában az. Masa olyan édes, mint egy kislány. :-)

Prince régen nagyon nyomi tudott lenni, valóban. 

Kiatamura és Miike ügyben majd nyilatkozom, ma nem mentem be, de asszem nem szerepeltek a listán.

Ömm, kár hogy 19.-én még nincsen az  a Design Kiállítás, mer' akkor mehetnénk japán punk koncertre, vagy powerpop-ra, vagy miajóeget jáccik a Yumi Yumi a Pesti Est Cafféban, osztán együtt csövezhetnénk, mer nagyon úgy tűnik, nem tudok hazamenni utána...ppontosabban pont eme probléma megoldásán múlik,  hogy elmegye-e. meglássuk.

Vmi Digitális Tvzés vezetődik be...s vajjon ez azt jelenti, hogy Japán tvcsatornákat is be lehetne fogni azzal? Milyen szuper lenne, japán zenei adó!!! Aztán koppannánk nagyot, ha alternatívnak minősülnének a nekünk teccő zenék odaát is.  Mondjuk Gackt biztos menne éjjel-nappal.

ja, ilyen 32 megás cuccokra használhatjátok a seokyo2004-et ! ;-)

na sztán én is keresek vmi finomságot...necsak én legeltessem a szemem itt.

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1961

lehet gyönyörködni....

Masano-1

Masano-2

Masano-3

Masano-4

Masano-5

Masano-6

Masano-7

Masano-8

Masano-9
Sárkány Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1960
Emilben küldöm.
Előzmény: harpokratesz (1959)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1959
ha 32 MB-ot képes vagy fogadni, akkor elküldöm mailben a Vanilla live-t, de a freemail-es címre azt hiszem nem megy, kéne egy másik, pl. az otthoni.
Előzmény: Sárkány (1957)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1958

szerintem nem annyira...  nála sem lehet tudni a születési évet:)

Gackt egyik gitárosa volt 2001-ig, utána alakított egy saját együttest Spiky néven, ahol szöveget, zenét ír és énekel. magával vitte a dobos Toshi-t is a GacktJob-ból. nem éppen jó véleménnyel van Gakuto-ról, ezért is szállt ki. ő az USA-ban született és nevelkedett, Gackt ott szedte fel valahol Los Angelesben, de ezek szerint nem ment vissza, Japánban maradt, ill. biztos kétlaki életet él.

kellemes a zenéjük, de kissé amatőrnek tűnik:)

Előzmény: Sárkány (1957)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1957

Milyen kis fiatal...

:-)))))))))))))

Előzmény: harpokratesz (1955)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1956

Prince elég janusarcú: az egyik felszínes, amikor olyan szexis-funkys-popos számokat ad elő idióta kinézettel, érdektelen klipekben (nyílván meg akar felelni a trendnek, vagy valamiből élni is kell...); a másik mélyebb dimenziókat mozgat, ott tényleg a zenéről szól minden, ahol látszik mennyire jó zenész tud lenni, ha akar.

Leon Lai Pro7-en ment filmjét kérdeztem, hogy sikerült-e megnézned, de ezek szerint nem. a másik, ami vhs-en létezik (Fallen Angels), hát inkább ne vedd meg, nem biztos, hogy teccene, elég művészfilm beütésű. ha van vidiód, kölcsön tudom adni megnézésre, ezen ne múljon.

ez a neotokyo jó kis oldal, és majdnem itt van a szomszédban, mégse a Föld másik oldaláról szállítanának (Japánból nagyon sok a postaköltség). csak pénzem lenne:))

Előzmény: ba-bylon (1949)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1955

most hallgattam meg egy csomó számot Masa-tól ill. a Spiky-tól. egész élvezhető és jó a hangja, de azért nem lesz belőle egy Gackt  vagy Hyde:))

viszont nagyon helyeske és tényleg szexi, ahogy a Vanilla live-ben hentajkodott Gakuto-val, jujj, szuper:)))

masmas2mas3mas4mas5mas6mas7mas9mas8
Előzmény: harpokratesz (1948)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1954

Igazad van Kitano-val kapcsolatban, de ha most kéne filmet vennem, a másik két rendezőt választanám. Sajna nem láttam tőlük egyet sem. Leginkább ezért.

Persze ha sok pénzem volna nekem is.... :-)))))))))))))

Előzmény: harpokratesz (1952)
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1953

én is találtam finomságokat:)

g2ghl2
harpokratesz Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1952

nana, Kitano-ból is csak egy szelet jutott el hozzánk, a korábbi filmjei nem, pedig azok között jakuzás remekművek is vannak (Sonatine, Violent Cop, a Kids Return-ben Masanobu Ando a főszer és bokszol:))

az egyetlen vígjátékát, a Kikujiro-t is sokan nem látták, mert moziban nem ment, de a Duna TV párszor vetítette.

Miike-től soha az életben nem fognak nálunk forgalmazni filmet, pedig nyugaton kultifilmesnek számít. ő már annyira bizarr-japános, hogy szinte emészthetetlen. most megint horrort csinál, Ryuhei Matsuda is benne van:)

viszont vannak vacak filmjei is:)

Kitamura a legjobb japán akciófilm rendező, a Versus és az Azumi állítólag tökjók.

megj.: ha lenne rá pénzem, tulajdonképp mindet be tudnám szerezni pl. az USA-ból, mert ezek ott is kijöttek, ráadásul vágatlanul.

Kids Return - 1996.  Ando második filmje. itt rövid, barna hajjal:))

andand2and3and4and5

Azumi - 2003.  a főszereplő csajszi katanával.

azaz2az3
Előzmény: Sárkány (1950)
Sárkány Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1951

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

http://clix.to/eliwallpaper

Édes fiju...

:-))))))))))

Sárkány Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1950

Design napok. Az iparművészeti múzeumban lesz okt. 22-24, ott megtalálható leszek. Ha persze sikerül valamit összehozni.

Kitano-ból van már, Kitamura és Miike érdekelne leginkább, azokat meg nem dobálják az ember után ugyebár...

Előzmény: ba-bylon (1949)
ba-bylon Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1949

Hi! Shinji Takeda ^^ Ryuhei ^^ Nicki! ^^ Prince. O_O...az új Musicology lemezét majd meghallgatom mostmán ( na nem a pucér képen felbuzdulva, hanem tecccik a címadó dal).

ömmm szállás...az nekem se ártana gyakran. Hilton esetleg? na jó.  valami kollégium-ha ez vmi iskolai hivatalos cucc...? 

Ja, a Leon Lai-os videot nem rendeltem meg végül. majdcsak eccer megnézem. Amúgy a suliban vki árulja Kitano és Kurosawa dvd-it.  a listából csak a Zatoichit láttam. ha vkit izgat, megnézem az emilcímét mégeccer a büfé ajtaján.

amúgy a Malice Mizer Merveilles-ét megjelentetik Európában ( vagy már meg is történt..) és így elérhető áron lehet kapni...bár a www.neotokyo.de -n például sokominden van, amit Japánból hozatnak, s nem tűnik megfizethetetlennek ...persze a postaköltség megnyomja....nemtom.... csak azt tom, hogy szeretnék egy szép eredeti cd-t karácsonyra. :-)

harpokratesz Creative Commons License 2004.10.12 0 0 1948

kár, hogy ő már nincs benne...

mas
Előzmény: harpokratesz (1947)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!