Persze, hogy nem onnét van. Vad Gyuritól kaptam kb 2 éve ajándékba. (Ő az a srác aki egy lemezkiadónál dolgozik és megütötte a bokáját a Trilogy borító miatt)
A NetPiac Kft. fogadta az Ön alábbi megrendelését:
Cím Hordozó Darab Egységár Kedvezmény Összesen ----------------------------------------------------- The Cure: Trilogy - Live In Berlin (2 DVD) DVD 1db 9990.-Ft 78% 2190.-Ft
Ezek szerint én a szerencse fia vagyok, nekem tegnap délelőtt sikerült megrendelnem a 78 %-os kedvezmény mellett.... Viszont ha ez tendencia, hogy naponta váltogatják, akkor érdemes megnézned holnap is! ;)
Jelenleg is "csak" 9 491.- Ft (a másik a listaár), de már tényleg nem rendelhető, mivel felvásároltuk innen páran a készletüket. Sajnos lekésted 1-2 nappal.
Borisz: Ne viccelj! Mire valók a barátok!!! Máskor is! Így legalább mindig eszedbe jutunk :-D A poszter most már egy nagy baráti adakozás eredménye ;-) Petinek nem írtuk át a dvd-t, megtennéd, hogy egy példányt a kezébe nyomsz? Köszi!!!
L. of Charonnal csomószor játszottunk együtt... Castroék jó arcok, emlékszem a főhősnek sárga zöldséges mercije volt DEMON feliratú rendszámmal. Ecsegfalván a fesztiválon hajnalban - mikor már nem voltunk szomjasak- a Nevergreen zkr. egy emberként elkezdte ébresztgetni az autóban békésen alvó LOC zenekart, frászt kaptak, hogy az ördög mozgatja alattuk az autót:))))))))))))))))))
mondd már meg nekem, lsz., hogy kell nem felületesen nézni, mert én bárhogy nézem, azt látom, hogy 9900,- és nem rendelhető. biztos bennem van a hiba :-(
Szóval összehasonlítottam a két John Peel Sessions változatot, és arra jutottam, hogy talán nem Cool Edit-el kellett volna neki esni, mert még "Light setting"-ben sem olyan kúúl, inkább hagyta volna úgy, ahogyan van :( rengeteg részlet kárba ment egy rossz program miatt :(, ami az MP3-asat illeti sajnos érződik a 160kbps hatása, de számomra jobban tetszik ez. Maradok a réginél ismét :)))