Hahó, a nőknek is napjuk volt ám tegnap, nemcsak a Zoltánoknak.
???
Vagy egész eddig aszittétek fijjú vagyok? :-)))
Megnéztem a tegnapi fergeteges riportot a ktvn. :-) A férfimeccseken is annyian vannak, mint amit a nőin láttam? Elég gyérnek tűnt a lelátó. Már bocs hogy ezt mondom.
Jolikám, remélem felveszed a Komtv adást, mert nem hogy azt nem tudom nlzni az albiban, a szomszéd visszakérte a szobaantennáját, úgyhogy már a Barátok közt is veszélybe került.
Ha érdekel most volt a Komáromi TV-ben egy kis összefoglaló a múlt szerdai edzésünkről,és lehull a lepel az új szerzeményről.:))) Az adásidőket leírtam előrébb, nézd meg onnan :)
Nna, hát akkor hogy semmilyen félreértés ne maradjon én is közlöm, hogy ez meg sem fordult a fejemben. :-P Eccerűen csak nem tudom, hogy melyik meccsre és hogyan tudok elmenni. De el fogok. Persze hazai(ak?)ra. Talán még Alsóőrs, ha már jó idő lesz. :-) Ha ott voltam egy meccsen úgyis szólni fogok :-))
Mit nem értesz ? Én értek mindent ebből a pár mondatból is.... :)))) Most azt várod,h könyörögjünk azért,h gyere szombaton meccsre? Ezt a kérdést a félreértések elkerülése végett meg is válaszolom egyből: Könyörögni nem fogunk,de 10 Hajrá Kac-ot elengedünk a jól megérdemelt büntetésedből ! :))))
NaszijaTeújfijú :-) Hogy mit csinált, kikkel és mennyivel?? :-)) Most nem arról van szó, azt gyúr a gazda, akit akar, de én ezt akkorsenemértem. :-)) Nem tudom még, hogy a szombati meccsre el tudok e menni, kicsi a valószínűsége. De azért köszi a székfelajánlást. Bár ha mennék, akkor sem élnék vele... még a végén elveszteném a fotelos nimbuszom. :-) Vagy fotel vagy semmi :-)
Köszi. Nekem most sem müxik. Akkor az én "készülékemben" van a hiba? De miafene? Holnap meg már lefogadom jó lesz. Mikor milyen kedve van. Eh....mindegy.
Nna, hát ez egy szép eredmény, jól hangzik. Azóta mindenféle titkos horvatovicsokkal és egy fotelossal is erősödtetek, úgyhogy.... :-)) Bár ez már Móron is így volt. Egyébként játszott már az új srác? (tiszta dézsavű, má' párszor feltettem ezt)
Meccsre meg csak akkor mehetek, ha valaki biztosítja a helyszínre a fotelom.:-))
A problémát tudom,de délután sikerült megcsinálni. Most pedig működnie kell,mert most néztem. Idegenben nyertünk 33:31re (17:19)es félidő után, az azóta elmúlt időszak szerint ez bravúr volt,mert még az ács sem tudott nyerni. Jó lenne ezt megismételni , és jó lenne ha látnád! :))))