A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
"Szerintem inkább tart Vikitől, két oldalon állnak..:)"
Viki egy csokigyár megbízottjaként szállította le a csokit (üzletelt vele), miért érdekli, milyen alapon jár utána, hogy a vevő mit csinált a csokival?
Ha meg a csoki eladása utána azonnal átmegy vámtisztbe, akkor nem sokan fognap tőle vásárolni....
Egyébként elnézve a tömeges rendeléseket, vajon mit fog Viki szólni ahhoz, ha nagy hirtelen rendelnek tőlük másfél tonna csokit?
A srácnak a csokimegrendelések normális feljegyzéséhez sincs esze! Felírja a nevet és a mennyiséget, de hogy milyen számról hívták és mikor, hová kell szállítani azt nem.
És azt sem egy listába - hanem mindenféle letépkedett papírfecnikre.
A srácnak a csokimegrendelések normális feljegyzéséhez sincs esze! Felírja a nevet és a mennyiséget, de hogy milyen számról hívták és mikor, hová kell szállítani azt nem. Lesz ebből még kavarodás!
...és Tivadar otthon megtalálja a Tina által megvett csokoládákat! :D
Baboséknak odaadták az összes csokit (4 doboz), de ők abból csak egyet hagytak a piacon a két asszonyságnál, a másik hármat a környező falvakba vitték (az eredeti utasításnak megdelelően).
Az még hagyján, hogy lehozza a padlásról, és elszelel vele. De hogy beviszi a helyi kocsmába, és ott próbál vele üzletelni, ahhoz tényleg hülyének kell lenni. Köztudott, hogy a fél falu a csempészésből él, a cigiről meg a hülye is látja, hogy csempészáru. Én inkább azon csodálkoztam, hogy Jani engedte, hogy a tűzoltóházban húzza meg magát. Még ha nem is számított rá, hogy a srác felmászik a rúdon és felfedezi a cuccot, lehetett volna óvatosabb. Petra nem fogja megdicsérni érte...
Ez a Karlo annyira értelmes, mint amennyire látszik. Ha én meghúzom magam egy idegen helyen, és észreveszem, hogy a padláson plüssmackók vannak elrejtve, majd megnézem közelebbről, majd látom, hogy mindegyik tele van tömve ukrán cigivel, akkor persze, nekem is az lenne az első dolgom, hogy lehozom őket a padlásról és mindegyikből kiveszem az összes cigit, picit sem tartva attól, hogy esetleg csempészáru, vagy hogy bejön valaki, akinek köze van hozzá vagy neagyisten a rendőrség.
"Már volt róla szó, hogy ne a jelenlegi magyar szabályokhoz viszonyítsuk, mert akkor el se kezdhették volna a sorozatot."
Azért az még a jelenlegi szabályozástól függetlenül, a Keresztanyu univerzumban is durva volt, hogy a fogvatartottaknak nem adtak enni és csak akkor ehettek, ha a hozzátartozók vittek nekik kaját (aminek a zömét a két idióta alrendőr "előkóstolás" címén bezabálta.)
Ha jól tudom, a sorozat napjainkban játszódik és nem a középkorban, úgyhogy ha nem is viszonyulnak a jelenlegi magyar szabályokhoz, legalább a saját logikájukhoz kellene.
Ebben én annyira nem lennék biztos, ugyanis Ukrajnában született, tehát valamennyit csak beszél ukránul.
Szinte felnőtt korban jött át Ukrajnából.
Aki ennyi idő alatt nem tanulja meg az ország nyelvét amelyikben született és élt - az minimum egy gyengeelméjű idióta.
Borbély Alexandra pl. teljesen kétnyelvű (ami azt jelenti, hogy anyanyelvi szinten beszéli mindkettőt) - annyira, hogy mindegy neki hogy szlovák, vagy magyar színpadon játszik.
Timi persze hogy nem,ő azért korban közelebb áll Tivadarhoz,felnőtt gyereke van már, Ginára írtam, de az meg abszurd volna..(persze filmben minden megesik, hogy pl. Tivi nem ismeri a saját gyerekét/nem tud róla, Gina megint nem ismeri az apját, úgy jönnek össze)
Hát nem tudom, én próbáltam, nekem nem segített,pedig rögtön kikaptam a vízből..Itt meg ázott sokáig, csak néztem, h Gáűlvölgyi miért is nem veszi ki rögtön, csak bámulják sokáig..jóvanazúgy..:(
Úgy tűnik a kék öltönyös Nagy Ember testőre, aki előtt Bonifác is összecsinálta magát, csak tudnám, mlért akarta rátukmálni Pityke ajándékát? Azt hiszem, inkább "ott felejti" a padon, majd csak lesz gazdája... Az ukrán határ őr viszont most nem is volt olyan hülye, hamar levágta, hogy a pap hazudik...
Ez is a DÖ univerzumból jött át, Villi amikor megjelent, Mónikának udvarolt, aztán arra tettek utalásokat, hogy homokos, majd a sorozat végén Dorothynak kezdett el udvarolni.
Ja, ha már Józan László: korábban volt itt róla szó, hogy miért nem ukránul beszél az ukránokkal, és írta valaki, hogy nehéz lenne neki megtanulni az ukrán szöveget. Ebben én annyira nem lennék biztos, ugyanis Ukrajnában született, tehát valamennyit csak beszél ukránul.
Szerintem a 4 doboz csokoláda volt 30 kg, tehát annak negyede már nem okozhatott problémát Ginának!
A "mit tehet a rendőrség" kérdéskörhöz:
Már volt róla szó, hogy ne a jelenlegi magyar szabályokhoz viszonyítsuk, mert akkor el se kezdhették volna a sorozatot.
Ha említették a "72 óra őrizetben lévő időt", akkor viszont tartaniuk kellett volna magukat hozzá és azt még Sótonyi sem toldhatta volna meg két nappal!
Róza mama csak egy tervezetet kapott az autópályával kapcsolatban, a pap viszont egy teljes dossziéra való dokumentációt adott át a "megtévedt bárány Árpának", tehát nem azonos a két irat. A pap Róza mamától független "csapatban játszik".
Amúgy a rizs tényleg kiszívja a vizet a telefonból, csak azonnal ki kellett volna kapni, és egyből beletenni... Utólag már nem sokat ér az se...
Viszont azt se értem, hogy magyar rendőr nem hallgathat ki ukrán állampolgárt, először is Viktor kettős állampolgár, ezt mondták, másrészt a DÖ-ben többször fogva tartották és kihallgatták a szerb bandát... Mintha ugyanazok csinálták volna a két sorozatot...
Remélem nem az, csak érthető okokból parázik a rendőr csajtól... De azért elég csábosan tudott neki udvarolni a multkor..
Azért kíváncsi lennék, hogy most az a csoki drogos vagy nem drogos, mert pl. Jóska mért nem állt be tőle? Sárika is csak azért ájuldozott, mert soha nem jut ilyen finomsághoz.. Amúgy megnézném, ahogy Bárányéknak megmutatja, hogy milyen különleges csokihoz jutott a piacon... :D