Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 745

wic

ha kiski fenyegetese utan komolyan akarok beszelni akkor azt mondom hogy orbanunknal jelentos koherencia zavar van. amit most mond es CSINAL az koszonoviszonyban nincs azokkal a dolgokkal amiket elete folyaman mondott.

gyurcsany, aki nem kedvencem, nem szembesul ezekkel a problemakkal.

es remelem az osszes csuhasok terdre megszolalast az osszes televizio millioszor fogja leadni es lehat majd sohajtozni. hogy az nem ugy es nem akkor es nem azert volt...

tudod a koherencia. az valami olyan belso meerce, ami ONMAGABAN megmutat valamit. tartalomtol fuggetlenul is merheto!

ja es biztos mondtam a felesegemnek hogy nehogy ok nyerjek a legtobbet. biztos, bar nem biztos hogy emlekszem. nem tudom hogy most emlekeznem kell vagy nem kell emlekeznem...

nem tudom hogy MOST mi a FASZT hazudjak???

Előzmény: Wic (740)
kiski Creative Commons License 2005.09.12 0 0 744

Martonyi sótlan, mint a cipőtalpon mexáradt kutyaszar. Kis Péter II.

Előzmény: alfredoo (741)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 743

miért, tán nem így volt?

tudom, fáj neked, hogy ugyanazt látjuk pepitában, mint x tart n-hez éve:

"elvtársak, elkövettük ezt és ezt a hibát de majd a következő 5éves tervben..."

ha emiatt zsenánt leszel.... most mit mongyak...

sajna így t'om kifejezni magam. ily eccerűen.

de lényegretörően.

próbáld elfogulatlanul megítélni a beszédet.

1. egy kis "orbán, hülye vagy".

2. egy kis "cselekedtünk, néha hibáztunk"

3. sok "kirobbanó siker".

ennyi.

Előzmény: kiski (738)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 742

wic

nem hallgattam a dolgot de az itteni reakciok alapjan, amit nem is olvastam mert hogy minek tokeletesen tisztaban vagyok vele hogy nem baromsagrol van szo.

most mindent a valasztas megnyeresenek kell alarendelni es kesobb jon a kovetkezo fazis amikor nem szabad elveszteni a valasztasokat.

ez olyan nagyon egyszeru.

tehat senkitol nem varok el oszinteseget csakis a celnak megfelelo szovegeket es akciokat...

en meg irok mint szokok..

Előzmény: Wic (740)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 741

zsele

haat ha orban eladhato aru lenne akkor isten bizony elgondolkodnek...

talan valaki ertelmes nononsense embert kellene talalni...

mar tobbszor mondtam martonyit.

Előzmény: zsele5 (736)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 740

gondolom a beszed utan kerhet szot szemelyes megtamadttatas cimen. tehat nem beszed kozben. viszont minden egyes kijelentesre kiterhet keet percben...

az úgy értelmetlen. ez olyan, mintha a TV-ben felváltva kaptak volna fél-fél órát, és leadták volna "vita" címszóval.

a baromságot vagy rögtön le kell reagálni, vagy eccerűen nem kell reagálni rá.

Előzmény: alfredoo (735)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 739

kiski

ugyanezt mar eloadtak 1998-ban es tokeletesen bejott. akkor miert csinalnanak mast? majd ha nem nyerik meg a valasztasokat elgondolkodnak. 2002-ben is nagyon elgondolkodtak. es elkezdtek a 100 forintos kampanyt...

tenyleg mit varsz toluk?

es meg fogjak nyerni es kreativ politizalassal (kettos allampolgarsag) itt maradnak nekunk/nektek 50 evig. mi a baj?

majd szep lassan hozzaszoksz te is...

ki fogjak adni orban viktor osszes muveit barna kotesben aranyozott feliratokkal. az iskolakban fogjak tanitani.

azt mondod hogy ez hulyeseg. HAAT NEM HULYESEG!

Előzmény: kiski (727)
kiski Creative Commons License 2005.09.12 0 0 738
Wic, gyermekem, talán ha lehetne, komolyan, különben átmegyek zsenántba és akkor hívhatod magadhoz a tűzoltókat.
Előzmény: Wic (733)
Callie Creative Commons License 2005.09.12 0 0 737

Köszönöm, nagyjából meghallgattam.

Túl hosszú. Túl értelmesen akar beszélni - már ahhoz képest, ami a kampányban célszerű (sajnos).

Meg kéne neki mondani, hogy amit nem tud negyedóra alatt jól elmesélni, azt inkább ne is próbálja meg.

Előzmény: tejfölfancsi (601)
zsele5 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 736
Szerintem úgy összességében van.
Legalábbis a helyezkedés elképzelhető.
Most viszont én nem vettem észre, hogy lett volna alkalmilag.

Egy két embernek, aki ott hosszú távra tervez, nagyon kínos lett szerintem Gyurcsány.
Nem egy decens politikusi stílus kerekedett a kezdeti bájolgásaiból. Kezd eladhatatlan lenni az áru.
Előzmény: alfredoo (728)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 735

wic

esetleg meg lehetne probalni. gondolom a beszed utan kerhet szot szemelyes megtamadttatas cimen. tehat nem beszed kozben. viszont minden egyes kijelentesre kiterhet keet percben...

Előzmény: Wic (717)
kilógó lóláb Creative Commons License 2005.09.12 0 0 734

Majd othon Piroska néni megnyugtatja. :P

Előzmény: Wic (713)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 733

Azért itt is elfogadható teljesítményt nyújtott, mert sorra vette a hibákat,

na ja. ebben mindig is nagy volt

a PÁRT.

Előzmény: kiski (727)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 732

nagulnov

es david ibolya hanyt percet beszelt?

amugy orban felall es azt mondja hogy keet percben nem lehet valaszolni de itt es itt hajlando valaszolni.

na de orban nem allt fel.

orban sunyitott... es ez igy van jol!

Előzmény: Nagulnov (708)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 731

wic

szaudi tamadas mikorra varhato? vagy megbekeltek? mi van? MI VAN???

Előzmény: Wic (706)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 730

khomi

david ibolya. ugy tudom nem o a frakciovezeto... amugy csak mondjad...

Előzmény: khomeini (699)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 729

boe

magyarul tucc? amit nem csinal azt helyesen NEM teszi...

Előzmény: beowolf (692)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 728

zsele

jaj te... nem volt semmilyen osszjatek. en meg azt mondom hogy volt. maskor meg te mondod. ha a mondasaink ilyen koherensek akkor akaar ne is beszeljunk...

orban elinditja a tamadast kuncze felszagol az levegobe... jon a labda, jon a labda hallek, persze meeg nincs osszjatek. de kuncze lecsapja ugy hogy offhand van es a palyan kivul kerul a labda. a fideszkenek ez eppen jol jon de TERMESZETESEN nincs osszjatek.

nah indul az egeszpalyas letamadas... ugy kezdodik hogy soha de soha de soha. no pasaran mondja eorsi es kozben meecs passzol haatra egy nagyot. de kirugjak mert nem tudja az ujmodi soha de soha de soha... amit kicsit viccesen hatragorbulo ajakkal kell mondani, es csippenteni kell hozza a szemunkkel...

soha de soha de soha... igy gorbuljek meg... orok szovjet magyar baratsag ezt ugyan mar kadar mondta de hasonlo hamiskasat csippentett...

persze nem volt osszjatek. az is hulye aki osszjatekra gondol...

Előzmény: zsele5 (685)
kiski Creative Commons License 2005.09.12 0 0 727

Nem, dehogy.

A beszéd első része arról szólt, amiről már a tévévitában is megpróbálta szobatisztaságra nevelni Orbánt, hogy hagyja abba a nemzet teljesítményének szapulását. Felszólította, hogy szapulja a kormányt, mert az az ellenzék dolga.

Orbán ugyanis láthatólag képtelen felfogni, hogy ha a állandóan azt sulykolja valakinek (jelen esetben a munkásosztálynak, a vele szövetséges parasztságnak és a társutas értelmiségnek), hogy szart se ért el a munkájával, akkor az  elrontja a kedvét, és valóban csökkenő teljesítményre rokkantja. Csak a gyereknevelésből gondolkodj el azon, mi lesz a kölyökből, ha minden teljesítményét lekicsinyled.

A Fidesznek ez a taktikája - melyet persze azért vet be, hogy bizonygathassa, a kormány rosszuil dolgozik -, eredményezi azt, hogy a megkérdezettek arra a kérdésre, hogy jobban vagy rosszabbul élnek, mint 5 éve, azt mondják, hogy jobban, és arra, hogy az emberek többsége jobban vagy rosszabbul él, azt mondják, rosszabbul.

A másik szájbarágós része Gyurcsány mondandójának az volt, hogy próbáljon meg Orbán egyfélét - lehetőleg igazat - mondani, ne pedig homlokegyenest ellenkező dolgokat, attól függően, kihez beszél.

Ezután tért rá a mi szép és fényes jövőnk ismertetésére, szidollal fényezve a százégés programot. Azért itt is elfogadható teljesítményt nyújtott, mert sorra vette a hibákat, lehetőségeket és kötelezettségeket. Kimondta, hogy az egész gazdaságirányítás olyan komplex feladat, ahol egyszerre merül fel az adócsökkentés jogos igénye és a költségvetés bevételei növelésének jogos igénye. Minden kormánynak ebben a kettősségben kell megtalálnia a szerinte helyes arányt, és az, hogy melyik kormány mely arányt tart jónak, az lehet vita kérdése, sőt, kell is hogy vita kérdése legyen, de az, hogy melyik melyiket választja, semmiképpen sem alapozza meg azt a vádat, hogy az illető kormány ne a nemzet javát akarná szolgálni.

Előzmény: Wic (713)
zsele5 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 726
Ez az idióta monológ Gyurcsány részéről erre ment ki, és mivel Orbán nem ugrott rá, elvesztette a lélekjelenlétét.

Igazából nem értem, hogyan képzelték, hogy Orbán el fog térni a kialakított stratégiától ami a személyi konfrontáció kerüléséből, a tavaszi kampánykezdettel kampányolásból áll és láthatólag sikeres..
Előzmény: Wic (725)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 725

Mi köze mindennek ahhoz, hogy Obán képtelen válaszolni a parlamentben?

egyébként 717-es hozzászólás.

Előzmény: Törölt nick (723)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 724

kérdezd attól, aki betette a képet.

egyébként, amit felvetettél, annak mi köze a topichoz? :o)

Előzmény: Törölt nick (723)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 723
Mi köze mindennek ahhoz, hogy Obán képtelen válaszolni a parlamentben?
Előzmény: Wic (722)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 722

egy nagy f@szt vicceltél. beraktad a képet, és amikor lerasszistáztak, akkor próbáltad azzal elütni, hogy csak vicceltél.

Előzmény: attila40 (696)
zsele5 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 721
Miért leszek gyanús?
Lecigányozol talán a gyanúdból kifolyólag?

Nem gondoltam, hogy ennyit értettél meg a problémából.
Védenced nem Szakcsi Lakatos Bélára mondta azt, hogy cigány, hanem egy előzmény, a cigányokat negatív megítélés alá helyező kép és szöveg montázsra kontrázott rá a maga módján.
Előzmény: beowolf (718)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 720

Most meg a mijépre?

ezt miből gondolod?

Előzmény: beowolf (711)
zsele5 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 719
Szerintem a neked címzett 687 után, ha már ott nem tetted szóvá, az ilyesfajta akaratos, szemforgató óhajokkal egész nyugodtan hanyagolhatsz.
Előzmény: beowolf (704)
beowolf Creative Commons License 2005.09.12 0 0 718

Bacd már meg, menni akartam:-P

A fehérre azt mondani, fehér - színvakság?

Ha valaki. aki cigány, zsidó, stb., néven neveződik, az miért is baj??? Ne keverj, kavarj,mert gyanús leszel nekem mingyá!

Előzmény: zsele5 (714)
Wic Creative Commons License 2005.09.12 0 0 717

Mé? Ahányszor szól Gyurcsány az előző miniszterelnökről, kormányról, Orbánról, annyiszor kérhet szót... Voltaképp szétoffolhatná Gyurcsány monológját.

és akkor arról jönne a szöveg, hogy a mocsok Orbán nem haggya beszélni a drága Fercsit!

füstszűrős sapka esete.

Előzmény: Indián (514)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 716
Akkor 671?? Tehát holnap??? Tucc valamit???
Előzmény: khomeini (699)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!