én azt hallottam hogy a sima kínai tesztek nem érnek semmit, gyakorlatilag nem mutatják ki a fertőzést, sokkal több fertőzött lehet nálunk, mint a hivatalos adatok
Aurélnak: nekem mindenféle késem van. :) Meg olyan is, ami itt nincs is. És az sajnos Pesten van, de az olaszoknál vettem egy háromdarabos késkészletet, amiben a sima kés mellett, a paradicsomszeléshez recézett meg még valamihez recézett kés is van.
Milyen megbízhatóságú teszt volt? Én végül azért nem csináltatom meg a tesztet, mert január óta éppen nyugvóra kerültek már az ellenanyagaim, nagy szerencse kell, hogy pont legyen antitest a levett véremben.
Egyebkent most, hogy mondod, lehet hogy a levest ugy talaltak ki, hogy a mar nem friss zoldsegek ugye mar nem olyanok, mint a frissek nyersen, viszont vizben fozve a hidraltacio es plusz izesitok (so, bors) izesebbe teszik oket.
Nadehat langost sem foetkezesre eszik az ember, ugye.
A pizza is lehet hus nelkuli, de szalonnaval, meg ilyesmivel (az itteni pizza variaciok masok) sokkal jobbak, mint amin csak szosz, sajt, meg bazsalikom van csak :-)
Nem Anyóca! Vannak akik vegyesen, vagy vegán táplálkoznak. Mindenki másképpen. aztán vannak persze csoportok, ahová a hasonlóan táplálkozók gyűlnek... Emberek a fazék körül...
Tegnap azon morfondíroztam , hogy a kollégám lassan 20 éve (no jó , csak 18 éve) dolgozik mellettem , és még csak húst láttam enni . A francba nem unja még ? ... és kiröhögött mikor rákérdeztem . Mindenki ilyen húsfüggő ?
Nagyon finom lett. A dióval picit óvatosan kell bánni, mert a végére olyan még egy leheletnyivel is, mintha csak dióból lenne. De kibaxott finom! Köszönjük szépen!