Keresés

Részletes keresés

S.Adry Creative Commons License 2020.02.11 0 0 732

Teljesen egyetértek. De csak annak a nőnek, aki VALÓBAN szeret.

Egyébként meg önző módon valami drága, dicsekvős cuccot akarnak.

És a férfi csodálkozik, hogy semmi sem elég, semmi sem elég jó.

Mert nem veszi észre az igazi szeretet hiányát, csak azt, hogy az a nő úgy néz ki. Mert ugye, az a legfontosabb. A kinézet. Nem a szeretet, nem a megbecsülés, nem az odafigyelés. A kinézet.

Éljen a szép új világ

Ja, nem

Előzmény: MrJones512 (730)
endrebá Creative Commons License 2020.01.29 0 0 731

Hoppá.. majdnem elhittem hogy ezt nekem írtad MrJones.   8-)

..de aztán látom hogy a témához fűzted.

Azt kell mondjam hogy az ideálisat mondtad, ami ritka és túl sokszor elvárt eset.

Ezért aztán szinte nincs is.

Jó hogy eszembe juttattad a topikot..  mostanság a tárgyaló viszonyt próbálom kialakítani a nőhatalom imádott képviselőjével.  És ezer az akadály.

Egy nyelvet beszélve (de bizalom nélkül) alig értjük egymás fogalmait.

Előzmény: MrJones512 (730)
MrJones512 Creative Commons License 2020.01.28 0 0 730

A legjobb ajándék te vagy.

Minden más csak hab a tortán.

Előzmény: endrebá (727)
endrebá Creative Commons License 2020.01.12 0 0 729

Telitalálat.  :-)

Szia alaptalan, azt is lehet viselni.. azzal is ugrik egyet(sokat) az irigyeltségi szintje.

Ha kap ajándékba ötköbméter kályhakész tűzifát, az nem látványos - de egy hasonló árú.. egy nyolcvanezer fityinges aranygyűrű...  hmmm..  az igen.

Előzmény: alaptalan (728)
alaptalan Creative Commons License 2020.01.11 0 1 728

én még nem hallottam olyat, hogy egy BMW X5-nek ne örült volna őszintén egy nő!

Előzmény: endrebá (727)
endrebá Creative Commons License 2020.01.10 0 0 727

Sajnos ez nem volt elég az elmúlt házasságomban, és nem tűnik elégnek a most készülődőben sem.

Az már nem számít hogy a volt feleségem a közömbös időszak vége felé a szerintem viselhetős ajándékfülbevalót azzal utasította el hogy a kék díszei nem illenek az ő zöld szeméhez - de akit most szeretnék, ő fogalmazta meg hogy a jó ajándékot hordani lehet.  (..viselni)

Nem attól jó a jó hogy hogyan adják, hanem hogy milyen.

Lehet azt mondani hogy aki ilyen az nem "olyan", lehet azt mondani hogy én is "olyan" leszek mellette.. és én csak azt tudom, hogy van az a látvány amiért én a szemem rabszolgája vagyok.

Előzmény: Serial Slut (726)
Serial Slut Creative Commons License 2020.01.10 0 0 726

Nem kell gondolatot olvasni, csak alapszinten érdekeljen, hogy a másik mit szeretne. Aki nem tudja, hogy mit vehetne a párjának, aminek örülne, az inkább ne erőltesse se az ajándékot, se a párkapcsolatot, úgysem fog működni, meg minek is?

Előzmény: endrebá (725)
endrebá Creative Commons License 2020.01.10 0 0 725

Ez egy tökéletes tanács  - a gondolatolvasó férfiaknak.  :-(

A topiktémától eltértem a jó ajándék fogalmával,  de nem volt hol elmesélnem hogy ma egy lépéssel közelebb kerültem a működőképes megfejtéshez.

A te meghatározásod a jó ajándékok egy másfajta felosztását mondatja velem :

Az "ez már elég jó" ajándék befogja a száját a nőnek - de a tökéletes ajándék..  az kinyitja.

A szájbefogó ajándékok nagyon gyorsan vesztik az értéküket, de a tökéletes ajándékoknak is.

Csak emezek eleve több mosolyt tartalmaznak.

Előzmény: Serial Slut (724)
Serial Slut Creative Commons License 2020.01.10 0 0 724

Állítólag az a jó ajándék, amit a másik fél szeretne magának, de sajnálja rá a pénzt. Ebben van valami.

Előzmény: endrebá (723)
endrebá Creative Commons License 2020.01.10 0 0 723

Hát már nem tudom hogy írtam-e itt az ajándékról.. a jó ajándékról, ami nem csak annyi hogy én adom ajándékba, hanem a megajándékozott nő is megajándékozottnak érzi tőle magát.

sokáig úgy adtam ajándékot hogy amiről eszembe jutott a célszemély az jónak tűnt ajándéknak is. Csak ez a legritkább esetben sikerült akkor, amikor ajándékozási időpont közelgett.

Maradt a nagybetűs DÁTUM -ok előtti lélektelen keresgélés - egyre halványabb mosolyokat eredményezve.

Aztán föllázadtam a rendszer ellen.  Abbahagytam az ajándékozást.. vagyis a nevezetes dátumok miatt való ajándékozásokat.  De így se volt jó.

A legutóbbi információm szerint a hordható dolgok a jó ajándékok.

Mivel nem volt módom nyelvészkedni, csak magamnak filozofáltam hogy nem a háton hordható, hanem a "viselhető" dolgokra kell a hordhatóságot érteni.  Eszerint már érthető hogy mitől jó ajándék egy új autó vagy egy wellness üdülés is akár - és miért nem az egy (akár feldíszített) karácsonyfa, vagy valamely szülő egyhavi gyógyszeradagja.

endrebá Creative Commons License 2019.12.18 0 0 722

Sziasztok idevalósiak.. vagyis sziasztok itt is olvasók, mostanában ritkán és keveset vagyok netközelben és ezért nem viszem a topiktémát.

Ma véletlenül jut számgép-idő, úgyhogy a ma felmerült gondolatot ideírom.  Talán nem totál nőhatalmi változás, de a "zűrzavar" egyik oka bizonyosan :

Magamat keresem.. a magamnak fontos jótulajdonságaimat keresem mindenkiben.  Akiben csak egy részét is megtalálom, abban kutatom hogy a többi is megvan-e.

De nincsen

endrebá Creative Commons License 2019.10.11 -1 0 721

Még téma a fagyasztóba :

Vajon miért mennek át a feleségük jelenlétében a nős férfiak "leminősítő" -be, ha férfisikerekről van szó?

A férfikíváncsiság elmúlását számonkérni könnyű - de fenntartani..?

A kiéletlen vágyakra rálegyintve lesz az idősödő nőkből öregasszony.  A vonzóknak talán nincs is ilyenjük - akkor talán nem is kár ha a vágymentességük miatt kilépnek a piacról.  (persze a szépségük miatt igen)

Előzmény: endrebá (684)
endrebá Creative Commons License 2019.10.06 -1 0 720

Megtisztelő ez a feltételezésed ysrtr..  családos is csak voltam, monogám pedig szinte mindíg csak férfiként.  A női felfogás szerinti monogámiát egyszer ígértem meg, és kábé pár évig voltam képes rá.

Aztán éltem a saját monogám felfogásom szerint - most pedig őszintén.

A 718-as véleményedre itt írnám hogy a kenyértörés is eredmény.

Előzmény: ysrtr (716)
endrebá Creative Commons License 2019.10.06 0 0 719

Részben egyetértünk..

abban a részében legalábbis igen hogy a célja a megegyezés, de azért minyimum a másodlagos kiváltó oka szerintem akkoris a saját fontosságunk érzésének a megerősödése.

(nembaj hogy szerinted meg nem.. én meg ezzel teszek valamit a kettőnk békéjének a megőrzéséért)  Hm?  Hm?  Hm?

Jó velem vigyázni, igen..   minden elfogult szemlélő szerint sok baj van velem.

Nem, a szerelem az nem a valóságról szól hanem az én saját addígi ábrándjaim beteljesüléséről.  Amikor az első pillanatban látom (látni vélem) hogy mi is lehetséges..

..és az első pillanatokban dehogyis esik szó arról hogy én mi mindent akarok és mennyire.  Akkor csillagokról, mély óceánról, szörnyekről és mozdonyvezetésről esik szó..  szinte csak.

Amúgy nem vegetával sózok, csak unalmas lett volna a vastagon kent vajaskenyérről vagy a kicsire kockázott lecsó-alapanyagokról beszélnem újra.

Te leány.. szerinted csak az a párkapcsolat a jó, ahol ideálisan egymáshoz illeszkedő szereplők találkoznak?  Csak mert az összecsiszolódás, egymáshoz igazodás, megszeretés (apró lecsókockákat), szintén nagyrabecsülést eredményez.

És azért baj ha az én hüje aprólecsóm miatt dönt úgy egy gyönyörűséges buboréksegg tulajdonosa hogy mégsem illeszkedünk mi hibátlanul egymáshoz, mert én végülis meg tudom enni nagykockákból is...  és mert akkor már hiába sajnálom egy életen keresztül.

Előzmény: Törölt nick (715)
ysrtr Creative Commons License 2019.10.05 0 0 718

"Aztán az ütközések előbb-utóbb eredményre vezetnek"

Vagy nem és kenyértörésre kerül sor.

Előzmény: endrebá (714)
ysrtr Creative Commons License 2019.10.05 0 0 717

"ha elillan emiatt az baj"

Lásd a fütyivel gondolkozás témakörét.

Előzmény: Törölt nick (715)
ysrtr Creative Commons License 2019.10.05 0 0 716

Valamiért családos, monogám embernek képzeltelek el a hozzászólásaid alapján az évek alatt. Ezek szerint nem nyertem piros hangszórót :D

Előzmény: endrebá (707)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.04 0 1 715

Mondd kérlek, szerinted a vita nem azt jelenti hogy egyre fontosabb lesz magunknak a saját véleményünk?

Nem. A vitának a célja a megegyezés. Mondjuk én pont, h leszarom a vegetát. Ilyen kérdésekben (van benne részem a mostani megbízómtól) a kompromisszumos megoldás a helyes. Egyszer vegetás a cucc, egyszer meg nem. Mindenki jól jár, és mindenki tesz a másikért vmit. Nem ügy... 

Érdekes fickó vagy amúgy... Jó veled vigyázni... Szóval eleinte a kedvére teszel az áldozatodnak, később meg ráerlőteted az akaratodat... hm... Dehát nem éppen úgy tetszesz meg neki, ahogy vagy? Akkor meg minek színészkedni? Miért nem lehet az elején megmondani, h vegetával szereted a hamit? Félsz, h elillan a csaj? És ha elillan emiatt az baj?

Előzmény: endrebá (714)
endrebá Creative Commons License 2019.10.04 -1 0 714

Szia te szépmosolyú..

Szerintem a szeretet nem tekintélyt ad hanem fontosságot jelent.

A tisztelet pedig nem oka a tekintélynek hanem következménye.

A vitatechnikád valóban egyéni.. határozottan ritkafajta.  :-)))

DE..  de..

de a vita ténye nem engedi ezt a technikát végleges megoldásnak lenni.

Mondd kérlek, szerinted a vita nem azt jelenti hogy egyre fontosabb lesz magunknak a saját véleményünk?

Mert amikor ismerkedünk akkor a másik a fontos, mindent de mindent úgy akarok csinálni ahogyan az NEKI jutott az eszébe.  Aztán mikor már egymáshoz tartozunk akkor eszembe jut hogy én mégis inkább vegetával kérem a krumplilevest, mert az én gyerekkoromban minden azzal volt sózva.  Ő meg nem.. inkább csak sózna vagy azt se.

A különvélemények először elhangzanak, aztán ütköznek is.  Aztán az ütközések előbb-utóbb eredményre vezetnek.

Nekem pedig le kell vonjam a következtetést hogy számítok-e.. számít-e a kívánságom a leves íze kérdésében.

Az utosó bekezdésedre :

A jól vegetázott ebéd után úgyis belevágom a velem vitázó csajt az ágyba és tettleg.. hm.. "egyenesítjük a kérdőjeleket"..

Előzmény: Törölt nick (713)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.04 -1 0 713

Mi ad tekintélyt? 

Az, hha szeretve van vki, tisztelve. A kedvesemmel pl. aki kerekesszékben élt, és négy végtag bénult volt mindig reggel, és este jöttek úgy össze a dolgok, h olyankor tudtunk mindenféléről beszélgetni. De persze napközben is beszélgettünk, csak vhogy úgy alakult, h a reggeli, és esti ápolási teendőkkor jobban egymásra tudtunk figyelni. Napközben én ugye el voltam foglalva a háztartással, adminisztrációval, szoc. ügyek intézésével, ő meg jáccott. Ebédnél megpihentünk egy kicsit, olyankor nem beszélgettünk olyasmiről, amin nem volt egyforma az álláspontunk. Így maradtak a reggelek, meg az esték olyan ügyekre, amiben nem egyeztünk. Viszont nekem figyelembe kellett venni, h az én kifejező-eszköztáram sokkal gazdagabb, mint az övé, hiszen tudok járkálni, helyzetet változtatni, gesztikulálni beszéd közben, ő meg nem. Ezért úgy vitatkoztunk, h én is melléfeküdtem, és hogy mozogni se tuggyak, a lábát rátettem az enyémekre, illetve megfogtam a kezeit. Ez egy eléggé kitekert póz volt, de ugye lekötözni nem tudtam magamat. Szóval, amikor a vita odáig fajult, h emelkedett volna  a hangerő, akkor én szépen befeküdtem ebbe a pózba mellé. Hát állítom kedves barátom, h ebben a pozícióban képtelenség vitázni. Egyszerűen lehetetlenség, h fogod a másik kezét, érzed a léle(k)gzését, a pulzusát, a testének melegét... Eccerűen nem tudsz heves lenni, vagy dühbe jönni... Nálunk a vége mindig vagy hatalmas röhögés lett, vagy szex, vagy mindkettő... :)

Szóval nagyon tudnám mindenkinek ajánlani, hha szereti a párját, de mégis vitatkozni kell, akkor feküdjenek szépen egymás mellé, gabalyodjanak egymásba, és úgy beszéljék meg a vitás kérdéseket. Garantálom, h hatalmas szex lesz az ügyből! :)

Előzmény: endrebá (712)
endrebá Creative Commons License 2019.10.04 0 0 712

Bocsex, reggel nem volt elég időm.

Azt nem írtam meg, hogy sose lehet a megfelelő nővel találkozni, és velem is mindíg csak a gond szokott lenni.

De az "összecsiszolódás" kifejezést sem én találtam ki..

Illetve.. az általad említett neheztelő szemvillanásnak mi ad tekintélyt?

Előzmény: alaptalan (708)
endrebá Creative Commons License 2019.10.04 -1 0 711

Nem is csodálkozom.. a kiindulási pont az az volt ha jól emlékszem hogy a vonzó látvány nélkülözhetetlen ahhoz hogy a kíváncsiságom fennmaradjon.

Ha a vonzó látvány mögött felsejlik egy erőfitogtató lélek, akkor meneküljön a gyenge.

Ami a második sort illeti, te hogyan határoznád meg azt az "elgyepálás" -t eredményező viselkedést? 

Provokatív, vagy erőfitogtató?

Előzmény: Anyóca99 (710)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.04 0 0 710

Akkor meg ne tessék csodálkozni ...!

Pláne , ha még el is gyepálnád őket , ha úgy adódik .:-(

Előzmény: endrebá (707)
endrebá Creative Commons License 2019.10.04 0 0 709

..szerintem lehet a másikkal is gond.

Előzmény: alaptalan (708)
alaptalan Creative Commons License 2019.10.04 -10 1 708

már megbocsáss, de ha neheztelésed érzékeltetésére nem elég a szemed villanása, akkor vagy nem a megfelelő nővel vagy, netán veled van gond.

Előzmény: endrebá (705)
endrebá Creative Commons License 2019.10.03 -1 0 707

Már nem.

Előzmény: S.Adry (703)
endrebá Creative Commons License 2019.10.03 0 0 706

Csak az ilyen lényeglátók számára mint te vagy, barátom..  :-)

Előzmény: Shangri-La (704)
endrebá Creative Commons License 2019.10.03 -1 0 705

Én miértnehogymár ha rászolgál?

Csak mert kettessel kezdődhet a személyi száma, bármit megtehet ellenem és én nem védhetem magam izomerővel?

(bocsex, ez a második mondatodról jutott eszembe)

Egy klassz nő mellett tényleg nem nehéz.

..ezért sem szabad..  Hát ez az. 

Ki tiltja meg, és mikorkinekmiért engedélyez kivételeket, és miért fogadom én el ezeket a törvényeket?

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (702)
Shangri-La Creative Commons License 2019.10.03 0 1 704

nocsak, itt meg endrebá fütyije a téma? :DDD

S.Adry Creative Commons License 2019.10.02 0 0 703

Vagyis beéred egy nővel?

Előzmény: endrebá (699)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!