Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
A demokrácia alapból liberális, akár bal/jobb/libsi vezetés van éppen
ami nem liberális, az már nem az igazi demokrácia.
(értsd nem teszünk olyat, hogy a másik éppen hatalmon nem levő felet maximálisan ellehetetlenítjük, minden hatalmi ágat saját pártkatonákkal töltünk, így az igazságszolgáltatás sem működik, megszüntetjük a kontrollt a hatalomgyakorlás felett stb. - és van egy pont ahonnan ez már nem vagy alig visszafordítható, és egy látszatdemokrácia alakul ki egy személyi kultusz övezte diktatúrával a háttérbe, lást török, orosz modell ja lassan a magyar is teljes jogú tag ebben a klubban)
"hogy politikai konepciós (sic)" a politikai koncepció jelen esetben az EUs alapértékek a hatalmi ágak függetlensége, a jogállam stb.
ez a koncepció sérült Magyarországon 2010 óta...
ezért az EUs politikai koncepció alapján csináltak egy többé kevésbé jó jelentést, és az EU koncepót magukénak valló sokak megszvazták...
ps. ha nem szavazták volna meg itt tapsolnátók, üvöltve örömködnétek, hogy na látjátok, minden rendben vag Magyarországon az EP is megerősítette...
psps. nem baj lehet a baráti cégeknek néhány tíz millárdot tolni egy új hazugságkampányra, hogy milyen gaz politikai csalás áldozata lettünk, de harcolunk, a hível elélveznek, a tökök majd aszondják, hát a TV a rádió is ezt mondja... és ez a harc lesz a végső... stb.
Magyarország meg csúszik, erodálódik, ejrópától közép-Ázsia felé tart... csak ott sok az olaj és a gáz.
"Elképzelhetetlen más európai országban, hogy egy párt EP-képviselője saját országa ellen szavazzon"
még a bűnöző sem kötelezhető az önmaga elleni vallomásttelre!
"Az önvádra kötelezés tilalma és a terhelti vallomástétel megtagadásának joga
A XIII. századtól a világi bíróságok által eljárás alá vont személynek alanyi jogává vált az ártatlanságát bizonyító eskü letétele, és egyre inkább elfogadott lett az a gyakorlat, amelynek alapján a vádlottnak nem kellett önmagát terhelő adatokat szolgáltatnia.
vagyis a magyarországi igennel szavazók úgy vallottak önmagukra, hogy közben feldobták az egész Mo-t. függetlenül pártállásától, nézeteitől. merugye ha ez a negatívum képes végig menni, az egész Magyarság büntibe lesz anyagilag és szavazó képesség szempontjából.
Sikeres politikai akció volt, most hallottam az ATV-n. Az a sok millió szavazó, akik mögöttük áll, értük csinálták. Ezt bírta nyilatkoznia a DK prominense.
ps. [2018 választási eredmények, DK listás szavazatok: 308 ezer]
már csak ha abból indulunk ki, hogy szerintük csak liberális demokrácia lehetséges .... magyarul a népnek nem lehet más vélemény mint az övék. Egyébként ez tényleg SOKKOLÓ, és én pl azt nem értem ,hogy az ilyen megnyilatkozások után miért nincsennek uniós eljárások, mert ez szó szerint a demokrácia semmibe vétele. Mi az, hogy csak akkor fogadjuk el a népakaratot, ha az a liberalizmust támogatja, és ezt POFÁTLAN MÓDON LE IS NYILATKOZZÁK. Ez a világon a legnagyobb véleménydiktatura, ÉBRESZTŐ !
nem értem, hogy mit nem értesz. A szavazás eredményétől teljesen független az eljárás menete ... tehát pont hogy nem arról berszélünk, hogy huuu akkor megszavazták volna-e vagy sem, mert a fidesznek egyáltalán nem rossz hogy megszavazták, egyébként pedig sok következménye nincs.
A gond magával az eljárással van, messzíről (1000 km-ről) lerí róla, hogy politikai konepciós per, és ha azt kérdezed hogy miből látszik, akkor csak egy érv lesz a sok között az, hogy szabálytalan volt a szavazatszámlálás.
És most kapaszkodj meg, ha 100%ban elutasítják a jelentést, az eljárás akkor is pontosan ugyanígy büzlött volna.....
Még egy darabig sivalkodhatnak a picivezér kondásai, aztán villanyoltás.
Büszke vagyok rád, végre egy vezéregyéniség aki vert hadaink elé áll és reményt ad ennek az elkeseredett és demoralizált csapatnak, a sok éve tartó sikertelenség és abból eredeztethető frusztrációnak most vége. Így kell ezt!
A bírói kar öregjeit én is kirúgtam volna. A létezett szocializmusban szisztematikusan rendszerhű embereket válogattak ki. Miért kellene ezeket függetlennek tekinteni?
Én biztos kirúgnám a sok ballibsi bírót mint macskát... szintén kivágnám innen a CEU-t, meg az összes Soros szervezetet. Nem engedélyezném a prideot sem.