Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A K25 Zetorom után keresek valami egytengelyes pótkocsi, de ami jó, az olyan áron van, hogy nem szívesen adok ki annyit érte alkalmi, saját használatra.
Viszont van egy jó állapotú felesleges lovaskocsim. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen gulyáságyú tengelyt kerekekkel. Azt tenném alája. Találtam is eladót.
Az én oldalamon este hó sem eső nem volt. De volt több motor is igaz csak a települések környékén szimó és társai. Holnap is megyek az ünnepekre azt persze nem tudom motorral v busszal majd az idő dönt. Tudod hogy van: ha kidobnak motorral rögtön hazajövök na de busszal lehet órákat várok mire járat lesz.
Itt a Csaj mellett is bosszantó eső esik úgy éjfél óta és +2,8-ról épp 2,9-re ugrott a kinti hőmérő. Úgy nézem nem lesz ma hóhányás, de fa szállítás sem... :-)
Itt is a Mohácsi oldalon volt hó esés de most már csak enyhe eső. Ma este mikor hazaértem(3nap után) igencsak lehült már a lakás. Valahogy amikor elmentem a "tartalék" gáztfűtést nagyon visszavettem nem kapcsoltam villanyt és nagyon letekertem. Most viszont már kezdek izzadni a kőris+akác nem hazudik. Jó éjszakát v Jucikát
Ilyent is rég hallottam és láttam ahogy kint jártam az előbb .
Gyerekzsivaj s a hóban szaladgálnak a gyerekek
Van itt pár házra feljebb 3 család is ahol 3-4 gyerek is van , akik még havat sem láttak . Most öket hallani és látni az utcán . Lehet én is kemények és meghógolyózom öket 😀