Sokan rebesgetik Benkét. Nem tudom van -e valóságalapja, de eljátszva a gondolattal, amikor utoljára ilyen erős magyar sorunk volt bajnokok lettünk. Az sem elhanyagolandó, hogy két legyet ütnénk egy csapásra. Ez esetben gyengülne a Falco, mi pedig akár a döntőt is reálisan tűzhetnénk ki célul. Tudom ugyan ez a cél Pakson és Debrecenben is.
Azért ez a magyar mag elég ütős lenne: Takács ikrek, (Benke), Vojvoda. Luka, Lukács, Csorvási, (Omeneka)
Végre újra lenne két meghatározó magyarunk. Kíváncsian várom mi lesz.
Jaj, ezt ismerjük, Bánéval mindenki mindig összeveszett, mindig halljuk, hogy senki nem szerette, aztán haha, mégis nála játszott később is egy csomó "haragosa"...
Számomra az fura, hogy Ivant ha ennyire látványosan jegelte Jesus, akkor miért nem engedték el? Ezek vetődtek fel:
A, Jesusnak nem volt szimpi, nem játszatta, de a vezetés nem akarta elengedni,mert ők többet láttak bebbe
B, nem akarták, hogy más csapatot erősitsen
Utóbbit nem gondolnám, hiszen pénzt is kaptunk volna érte és nem mondanám a Szegedet riválisnak.
Annyira nem látok bele a dolgokba, nincsenek informátoraim se, csak próbálok logikusan gondolkodni amennyire lehet.
Ákos ha minden rendben lenne, biztos vagyok benne,hogy itt játszana, kérdés mennyire romlott meg a viszony a vezetéssel, és kibékíthetőE ez az ellentét. Fenntartom, hogy meglepődnék ha itt folytatná.
engem az is meglepne, ha Ivan Pakson kötne ki.. :) tavaly még ment a fika, hogy szemét Báne mindig őt cseszi le legerlőször, más hibázhat, ő nem, stb. most mégis jó edző? nem tudom köövetni :D
Engem meglepne piszkosul ha Keller visszajönne, de örülnék neki nagyon. De nálam az Akos-Simon, Keller család-vezetés közti konfliktus és Iván mellőzése után kb esélytelennek tűnik.
Szerintem nem. Az u23 mellett lehet fent 4 légiós. Egyébként én attól tartok hogy emiatt a szabály miatt nem öt-öt elleni játékot hanem 4+1 fogunk látni...
Már tavaly nyáron elvileg leigazoltuk az egyik legjobb U23 prospectet, csak a B-csoportban játszott a mostani szezonban. Egyébként kíváncsi vagyok mikor kezdenek el a csapatok a B-ben halászni, mert ott egy ilyen szabály csak fiatalabbakra kb 6-7 éve van. Amúgy szerintem túl van ez misztifikálva, a női bajnokságban is rengeteg olyan meccs volt, ahol az erősebb keret a második félidőben simán fordított. Nyilván egy erős keret jó u23-mal a legjobb kombó. Fehérvár és talán Körmend úgy tűnik ebben előnyben van most
Az alapszakaszban az elsőfélidőben. Abban én nem kételkedem hogy Okornnál meg lenne a helye Benkének, de gondolom Perlnek, Váradinak, és Filipovitynek is. Csak hát valamelyikük helyére be kell rakni Doktort. Én úgy látom ez az u23 szabály az élcsapatok közül titeket érint a legrosszabúl.. Fehérváron Lukácsot már elkezdték beépíteni, és Omenekát sem lesz nehéz Molnár helyére . Az ase Valerion-Bodonnal majd most fog rájönni, hogy mekkora vételt csinált. Nálatok viszont ez egy kissé újratervezést igényel.. Legalábbis szerintem. De majd meglátjuk.
Nyilván így van , de nem csak tőle, hanem Perltől és Váraditól is elvehet. Én nem látom jobban a helyét az Albában sem, és ezt nem azért mondom mert savanyú a szőlő, ha ott köt ki, hanem tényleg így látom.
Sporival meg egyetértek, én is nagyon meglepődnék, ha Ákos visszatérne az Albához, bár a sport világában már sok érdekeset láthattunk, de erre most én sem fogadnék nagy téttel. Ahogy persze arra sem, hogy az említett két játékosból az egyik ne szerződjön mégis Fehérvárra.:)
Iván jól járna a Pakssal, a Paks is Ivánnal, és az előzmények után az, hogy ő Fehérváron akarjon maradni, eléggé valószínűtlen. A fiatalszabály szerint ráadásul valószínűbb, hogy pl Lukács előrébb kerülne nála a rangsorban.
És én azt sem nagyon tudom elképzelni, hogy Ákos itt akarjon játszani, bár nyilván erősítés lenne. De ha Iván kapcsán korábban már döntött a vezetőség, alighanem azt is tudják, hogy nehéz lenne a bátyját ide csábítani.
Attól függetlenül, hogy Benke végül megy vagy marad a Falcóban...A mostani szezonban 24.9 percet átlagolt a bajnokságban, nála többet átlagban csak Curry játszott, 25.2-vel. Szóval bőven meglenne a helye, és meglennének a játékpercei a következő szezonban is, Okorn bízott benne végig..
Anyagilag semmivel. De valahogy most könnyebben találok fehérváron helyet Benkének mint szhelyen. Esetleg ha Filipovity lelécel külfödre módosúlhat a helyzete a falcónál..
Biztosan nem lesz egyszerű (és szerintem nem is fog sikerülni), de vajon mennyivel könnyebb egy Vojvoda-Benke-Keller (Markovics, Csorvási) magyar magot összehozni?
És ez az "árfelverés" nagyban segítheti az albát Benke megszerzéséhez... Meg ha Doktor Peti is szombathelyen köt ki az u23 szabály miatt, akkor az szintén... Persze bármi lehetséges még és annak az ellenkezője is, de Gyuri bácsinak nem lesz egyszerű ezt a magyar magot egybe tartania.
Valóban, így nem keresem tovább :-) Meg is van, péntek este olvastam, nem hiába cimkezte rosszul fel az agyam :-)
Hát, akkor ő az ügyes marketinges, gondolom befut egy két ajánlat, viszont őt jóval husegesebbnek gondolom, mint bármelyik szombathelyi magyart, bomba hír lenne az ő eligazolasa
Keller magát köpné szembe azzal, ha mégis az Albánál kötne ki az idei események után
Persze van az a pénz, amiért levered otthon az összes tükröt...
Mondjuk ha Ivkovics éra lesz Fehérváron, akkor nagy az esély ha ott köt ki.
Nálunk Báne lehet aki esetleg az egyik tesót Paksra húzhatja, én Ivánnak is örülnék.
Benkére c$ak rá kell kínálnotok é$ megvan, Váradi meg ezek szerint marad. (kurvára idegesít, hogy nem találom azóta se a cikket, dobd már be, biztos Te vetetted le, h lebaszhass :D )
Dehooogy Benkét tavaly is BL motiválta, tudod :) :) Vicces lesz ha elmegy Fehérvárra a tavalyi nyilatkozatok után, de láttunk már sok ilyet. Vojvoda is megmondta elvileg a szolnokiaknak, hogy Falco és Alba soha :) Aztán volt az a pénz, amiért korpásodott az a haj, hogy a klasszikust idézzek...
Az tuti, hogy a Keller, Benke, Vojvoda hármas szép húzás lenne, hozzáteszem Keller Szombathelyen is képben van erősen
Már mindenhol hajtod a blődségeket? Az egyik leghasznosabb magyar a médiában árazza fel magát :) :)
"A jelenlegi keretből a szlovén vezetőedző Gasper Okornon és a másodedző Milos Konakovon kívül egyelőre a magyar válogatott Váradi Benedeknek, Filipovity Márkónak és az amerikai De’Quon Lake-nek van a következő idényre is érvényes szerződése, de szeretnék a magyar magot egyben tartani. Előbbi megfelelő külföldi ajánlat esetén ugyanakkor júniusig távozhat Szombathelyről."
Természetesen ha Váradit elviszi egy külföldi csapat és egyből kölcsönadja az Albának még kiköthet Székesfehérváron...
Az Alba Benkét és Kellert hajtja nagy erőkkel. Bizonyos hírek szerint Benke marad Szhelyen, mások szerint Veszprém körül jár Fehérvár felé... Keller ügyben az Iván ügy sokat fájhat most lehet csomagban mennek Paksra
Wittmannak visszavonulásig szerződése van Kecsón. Váradi nekem sem a szivem csücske (sőt), de hogy erősítés lenne az nem vitatható. Szerintem lesz légiós center, tavaly talán emiatt kaptak legtöbbet Simonék és az látszik, hogy “érdekli” őket a közvélemény. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy ők is látták, hogy messze ott volt a legnagyobb lyuk a védekezésünkbe. Szerintem amcsi center, szerb 3-4, amcsi 3-4, és két (vagy három) pontfosó kell hogy legyen a légiós sor.