Keresés

Részletes keresés

egyszülő Creative Commons License 2012.03.05 0 0 794

Vállalom magánházak takarítását.

Ami a napi takarításban benne van:
Konyha:asztalok,pultok lemosása,mosogatás,seprés,szemét eltávolítás,felmosás.
Szoba:Ágyak rendbetétele,porszívózás,felmosás.
Fürdőszoba:kád,mosdó lemosása,vízkötelenítés,tükör pucolás,seprés,felmosás.
Nappali:elpakolás (újság,stb)porszívózás,felmosás.
Wc:fertötlenítés,seprés,felmosás.
Lakáson belüli egyéb helység:elpakolás,seprés ,felmosás.

Vasalás 3000Ft/alkalom.Ha takarítás mellé kéri megegyezünk.
Egyéb takarítás megbeszélés alapján.
Rendszeres takarítás árai megbeszélés alapján változhat hívjon bizalommal megbeszéljük . Köszönettel Szabó Kornélia
06 20/259-28-95 Hétfötől-Péntekig :8h-20h-ig Szombat-Vasárnap: 9h-20-ig
Egyéb esetben kérem írjon email címemre:

nelliszabo33@citromail.hu

AKCIÓ!!!

Kisgyermekes családok a rendszeres takarítást kedvezményesen vehetik igénybe!!!+A Tavaszi nagytakarítást is.

Jön a húsvét,szeretne tiszta ablakot,pormentes házat,hívjon:06 20 259-28-95 

Húsvétra ragyogni fog háza, kedvezménnyel.!!!!

Andalena Creative Commons License 2012.03.01 0 0 793

Kedves Mindenki!
Friss diplomás lány, pénzkiegészítésként TAKARÍTÓ, ÁLLAT-GONDOZÓ (sétáltatás, egyszerűbb kozmetikai feladatok ellátása) munkát vállal. Teljesen megbízható, leinformálható vagyok. Írjon mindenki bizalommal:) (Budapestiek jelentkezését várom).  "zitronen@citromail.hu"

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.03.01 0 0 792

KEDVES OLVASOK!! TAKARITÁST VÁLLALÓK ,CSALÁDOKNÁL.AKÁR BEJÁRONŐI TEENDÖKET IS!! GYERMEKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS,CSALODÁST NEM OKOZO. 37ÉV NŐ VAGYOK 1DÜL ÉLEK.ÍGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ.

ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!! HIVJON BIZALOMAL!: 06-70 6345842.

Hanna60 Creative Commons License 2012.03.01 0 0 791

Kedves Boszorka!

Az Adél dolog nem önreklám, hiszen az álltala ajánlott Krisztina ma már nálam takarít!

Előzmény: Boszorka (787)
Dan620726 Creative Commons License 2012.02.28 0 0 790
Budapest környékén,budai oldalon takarítást,vasalást,főzést,
gyermekfelügyeletet vállalnék!!Sürgős lenne!!!!
Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.27 0 0 789

kedves Hölgyem.ezzel egyet értek,mert a jo munkást nem kell reklámozni. elég 2 sor is.  ide bármit le lehet irni;)

Előzmény: Boszorka (787)
Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.27 0 0 788

Kedves Gina! sms megkaptam. köszönöm az erdeklödést,de hivjon nyugotan és a reszleteket meg beszélyük. nem gondolom,hogy sms ben fontos dolgokat meg lehet beszélni. várom hivását! köszönöm. Erzso(Zso)

Előzmény: Erzso (zso) (781)
Boszorka Creative Commons License 2012.02.27 0 0 787

Lehet, hogy én egy gyanakvó vén Boszorkány vagyok, de nekem ez az Adél dolog elég önreklámozósnak tűnik.:-(

Rider58 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 786

A jó takarítónőt valóban csak ajánlani lehet. Fontos a precíz és alapos munkavégzés, és talán a legfontosabb a megbízhatóság!

Adél, nagyon hálás vagyok neked, amiért ajánlottad őt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miben tudnék segíteni neki, akkor azt mondta, hogy ha van egy kis időm, nézzek fel ide, írjam le az őszinte véleményemet a munkájáról.

Én is teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, már 2 hónapja dolgozik nekünk és eddig ő a legjobb. Tényleg maximalista, és nem lazsál, ami az idejébe belefér, de rendszeresen plusz dolgokat is megcsiál, ami nekünk eszünkbe se jutna. Nem elég, hogy kiváló a munkája, kedves, értelmes, és nem csak tisztaságot, de pozitív hangulatot hagy az otthonunkban. Pár hete volt két órája a következő munkájáig és felhívott, hogy elviheti-e a kutyánkat sétálni. Munkámból fakadóan nincs sok időm Bettire, így beleegyeztem. Azóta ha a kutya meglátja, jobban örül neki, mint nekem, szóval irigykedek. Én is csak ajánlani tudom mindazoknak, akik komolyan gondolják, hogy takarítónőt fogadnának.

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 785

Kedves Adfél! Máűr megtaláltuk egymást! Köszönöm.

Előzmény: Adél75 (784)
Adél75 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 784

Kedves Hanna!

Csak ajánlani tudom a takarítónőmet, mert egyszerűen majdnem tökéletes.

Kérlek küld el a telefonszámodat a mizigizi@citromail.hu e-mail címemre és továbbítom neki a megkeresésedet.

Legyen szép napod,

Üdv,

Adél

Előzmény: Hanna60 (778)
Simin Creative Commons License 2012.02.24 0 0 783

Felelősségteljes intelligens nem dohányzó nő vagyok.  

Gyermekszerető gondoskodó típus. 

Felsőfokú végzettséggel rendelkezem.  

Önmagamra és munkámra igényes vagyok.  

Amit nyújtani tudok:

• Több éves rutin és gyakorlat.
  • Gyermekfelügyeletben szerzett gyakorlat.
  • Önálló és sokoldalú munkavégzés.
  • Maximális megbízhatóság.
  • Referenciák leinformálhatóság.
  • Főzésben szerzett gyakorlat.
  • Nagyfokú precizitás bármilyen házimunkában. 

Amennyiben lehetséges bentlakásos állást keresek!  

Kérem, hívjon bizalommal!

Tel:0630/544-7168

móika Creative Commons License 2012.02.23 0 0 782

Kedves keresgélők!

Takarítói és bejárónői munkát vállalok! Érdeklődni: monika.2006@hotmail.com Leinformálható vagyok jelenleg Gyálon lakom.

Órabér 1000/ft

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.22 0 0 781

kedves olvasok! takaritást vállalok, családoknál akár bejáronői teendöket is!! Gyermekfelügyeletet is szivesen válalok. megbiszhato,rugalmas 37 év Nő vagyok.1 dül élek. igy minden a továbi megbeszélés szerint.

elöre is köszönöm! hivhat is: 06-706345842.

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 780

Köszönöm, de úgy tűnik megoldódott a problémám!

Előzmény: Hanna60 (779)
Hanna60 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 779

Zúglói 86m2.-es,  igényes  polgári lakásunk takaritására, vasalásra keresek megbizható pontos, munkájára igényes takaritó--bejárónőt hosszú távra. Háztartásunk 2 személyes.

Anischmid@gmail.com tel: 06 20 281 9202

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 778

Kedves Adél!

Szinvonalas Zúglói polgári lakásunkba keresünk megbizható segitséget het rendszeres takaritási munkára, vasalással. Lakásunk 86 m2. és háztartásunk 2 személyes. Ha még aktuális a dolog, kérlek jelezd.

Üdv.

Hanna

Előzmény: Adél75 (772)
marcsi 1954 Creative Commons License 2012.02.20 0 0 777

57-éves fiatalos nő vagyok, kisebb lakás takarítását vállalom a III.ker-ben! Vasalás és gyermekfelügyelet is érdekel!  Tomsicsné   Tel: 306038960

morgó5 Creative Commons License 2012.02.13 0 0 776

Szép napot mindenkinek, Szigethalmon és környékén teljeskörű lakástakarítást vállalok, 1000ft. órabérért. Nem dohányzó, gépkocsival rendelkező nyugdijas nő vagyok.

Juli.1 Creative Commons License 2012.02.12 0 0 775

Vállalom lakás/családi ház precíz, pontos, színvonalas takarítását heti, két heti rendszerességgel.
80-120 m2-es lakásoknál ablakmosás nélküli nagytakarítás munkadíja 6-8000 Ft/alkalom, ablakmosással 6-8000 Ft + ablakonként 1000 Ft.
Kisebb, nagyobb méretnél az ár arányosan kevesebb ill. több.
E-mail:

takaritono1@citromail.hu

melicske76 Creative Commons License 2012.02.11 0 0 774

Sziasztok.

Takaritást vállalok a XII kerületben vagy a környéken. 35 éves megbizható anyuka .Irodatakaritásban dolgoztam

1000 ft/óra vagy megbeszélés szerint

érd. e-mailben
<mail>melicske76@gmail.com</mail>.

köszönöm

Meli

Harányi Gabi Creative Commons License 2012.02.11 0 0 773

Kedves Fórumozók!

Gabi vagyok, Alkalmi takarítói munkát keresek heti egy –két alkalommal, hogy a jelenlegi fizetésemet kiegészítsem. Nem vagyok fiatal, de öreg sem és a munkát jól bírom és becsülettel el is látom, amivel megbíznak. Jelenleg is ezen a területen dolgozom, és többször dolgoztam magánházaknál is. A munkámmal meg voltak elégedve. Nincs ellátandó kisgyermekem, úgyhogy rugalmas vagyok. Ha tudnátok alkalmi munkát, vagy bejelentéssel állandó munkát részemre ajánlani kérlek hívjatok bizalommal.

Email: harigabi54@citromail.hu

Telefon: 06-70-58-65-808 csak délután 15 órától

Adél75 Creative Commons License 2012.02.10 0 0 772

Kedves Uram/Hölgyem!

A takarítónőmet szeretném kiajánlani Önnek.
Bizalmi állásról révén szó, nagyon nehéz a mai világban megbízható emberre bízni otthonunkat. Az embereket sok negatív tapasztalat éri, mikor takarítójuk bakikat követ el, jó esetben csak hibázik...
Az én takarítónőm vidéki származású, már több, mint 1 éve dolgozik nálam hetente kétszer jön, kezdetben csak takarítást vállalt, majd rendmániájára hivatkozva, ha teli találja a szennyest, nem okoz neki kimosni, a ruhákat elpakolni, és vasalni. Rengeteg tehertől szabadít meg, és nagyon alapos a munkájára nézve. Nem órabérben dolgozik nálam, mivel neki sem célja 8 órán keresztül láblógatással degeszre keresnie magát, gyors, alapos, és megbízható.
Néha napján meglepetést okoz, ha tudja, hogy az adott napon későn érünk haza, főtt ételt hagy a konyhapulton. :)
Eddig keresetkiegészítésként takarított nálunk, de megszűnt a munkahelye, és hiába van felsőfokú végzettsége, nem talál állást, így most arra kért, hogy segítsek neki valamilyen formában. Mivel az ismeretségi körömben jelenleg nem tudok olyat, akinek segítségre lenne szüksége, így arra gondoltam, hogy néhány weboldalra kiírom ezt az üzenetet, hátha...
Nem szeretném, ha különböző takarító cégek kizsákmányolnák, mert nagyon a szívemhez nőtt, és érdekel a sorsa, éppen ezért a telefonszámát sem adom meg. Viszont ha az e-mail címemre elküldi elérhetőségét, akkor azt továbbítom részére. Minden bizonnyal örülni fog a megkeresésnek, és szívesen elvégzi majd, amit rábíznak.
Az e-mail címem: mizigizi@citromail.hu

Üdvözlettel,
Kucseráné Adél

OrsiTb70 Creative Commons License 2012.01.28 0 0 771

Kedves Fórumozók, Keresgélők! :)

Önmagára és a munkájára is igényes, 41 éves nem dogányzó nőként keresek olyan családot, akinek a takarítás valamilyen okból nem fér a napi teendői sorába, vagy egyéb okból keres segítséget. 

Tatabányán élek, de a távolság nem akadály, ha van értelme.

Szeretek és tudok is dolgozni. Igyekszem pozitívan gondolkodni, a dolgokban a jót, a megoldást meglátni.

Email címem:  vorsi70@gmail.com

Köszönöm a bizalmat!

Üdvözlettel: Orsolya

Bizalom1 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 770

Tisztelt takarító-bejárónő keresők!           Keresek!  Keresek!!     Olyan családot, vagy személyt keresek, akiknek megfelelene egy 53 éves, fitt, agilis,segítség. Önhibámon kívül megüresedtek napjaim, ezúton pótólnám a hétfő-szerda-pénteket! Én fő munkában évek óta járok házakhoz, van amelyik tartalmas egésznapos, nagy renszer,  elvégzek gyorsan ,alaposan minden házi munkát, mosok, vasalok, és bármit amit kapok feladatot. Empatikus, és mélyen alkalmazkodó ember lévén bárhol megállom a helyem. Kérem hívjon, keressen, írjon. Vállalok alkalmi nagytakaritást is, bármilyen  legyen! A lakásomárt, az otthonom megmaradásáért dolgozom, tehát nem mellék kiegészítés, ezáltal felelősségteljes hosszabb távban gondolkodó vagyok.  Telszám: 0620-334-55-58, vagy e-mail: wg48@freemail.hu

csapó ági Creative Commons License 2012.01.22 0 0 769

Kedves Keresgélők!

Csapó Ágnes vagyok, magánlakások, irodák, családi házak és egyéb helyiségek takarítását vállalom 1000 ft/ ó, vagy 6000ft/ alkalom díjon!

Takarítóként dolgoztam a bécsi úti Eurocenterben, jelenleg egy családnál takarítok kéthetente hetente szerdán, és szabad napjaimra keresek további munkákat!

Az alábbi napokon tudok vállalni még takarítást:

• hétfőn:          14:30 - 16:00- ig
  • kedden:         14:30 - 16:00- ig            (50 %)
  • csütörtökön:  14:30 - 16:00- ig            (kéthetente)!
  • pénteken:     14:30 - 16:00- ig             (50 %)
  • szombaton:   14:30 - 17:00- ig

Takarításon belül mindent vállalok, ezen kívül vasalást, bevásárlást, ügyintézést, stb.

Érettségim van, angolul társalgási szinten, németül alapfokon beszélek.

Két kisgyermekem van: egy 2 és fél éves kisfiam és egy 7 hónapos lányom, akiket egyedül nevelek, ezért nagy szükségem van a munkára!

Szívesen fogadok minden érdeklődést:

e-mailben: csapoagi24@freemail.hu; vagy

telefonon:  0630 - 5935038

gombosdoboz Creative Commons License 2012.01.19 0 0 768

Szia, Üdvözlöm, Jó napot!

Szombaton és/vagy vasárnap nagytakarítást vállalok LUX-os gépeimmel -  (atkamentesítés+gőzös takarítás,vegyszermentesen) - Budapest III.kerület és vonzáskörzetében.

A gombosdoboz@freestart.hu -ra várom levelét. Telefonszámot emilkében küldök.

csapó ági Creative Commons License 2012.01.15 0 0 767

Kedves Keresgélők!

Csapó Ágnes vagyok, magánlakások, irodák, családi házak és egyéb helyiségek takarítását vállalom 1000 ft/ ó, vagy 6000ft/ alkalom díjon!

Takarítóként dolgoztam a bécsi úti Eurocenterben, jelenleg egy családnál takarítok kéthetente csütörtökön, és szabad napjaimra(hétköznapokra) keresek további munkákat!

Takarításon belül mindent vállalok, ezen kívül vasalást, bevásárlást, ügyintézést, stb.

Érettségim van, angolul társalgási szinten, németül alapfokon beszélek.

Két kisgyermekem van: egy 2 és fél éves kisfiam és egy 7 hónapos lányom, akiket egyedül nevelek, ezért nagy szükségem van a munkára!

Szívesen fogadok minden érdeklődést:

e-mailben: csapoagi24@freemail.hu; vagy

telefonon:  0630 - 5935038

Kat17 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 766

Kedves olvasók!

Édesanyukámnak keresek takarítői munkát, vagy bármilyen házimunkát,akár heti több alkalomra. Ő 58 éves, de strapabíró. Szeret dolgozni és precíz a munkájára. 

Anyukám Tatabányán lakik, engem viszont a munkám Budapesthez köt. Tehát a távolság nem akadály.

Remélem, hogy tud nekem segíteni valaki, hogy én is tudjam őt így segíteni.

Ha bárki valamit tud, akkor a kerka77@gmail.comra tudnak írni.

Előre is köszönöm

Harányi Gabi Creative Commons License 2012.01.12 0 0 765

Kedves Fórumozók!

Gabi vagyok, Alkalmi takarítói munkát keresek heti egy –két alkalommal, hogy a jelenlegi fizetésemet kiegészítsem. Nem vagyok fiatal, de öreg sem és a munkát jól bírom és becsülettel el is látom, amivel megbíznak. Jelenleg is ezen a területen dolgozom, és többször dolgoztam magánházaknál is. A munkámmal meg voltak elégedve. Nincs ellátandó kisgyermekem, úgyhogy rugalmas vagyok. Ha tudnátok alkalmi munkát, vagy bejelentéssel állandó munkát részemre ajánlani kérlek hívjatok bizalommal.

Email:   harigabi54@citromail.hu

Telefon:  06-70-58-65-808

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!