Ja és vasárnap hazai pályán a láng vasason játszunk a Vukovi Beograd ellen, 3kor kezdődik a mecs, akinek van kedve jöjjön el megnézni, kiteszünk magunkért ezt garantálhatom :) Már van lelátónk is :))
Van osszekottetesem olyn emberrel aki nemetorszagban tud csinaltatni, az ar a minosegtol fugg, a legalapabb 6000ft korul bar annak is sokkal jobb a minosegen mint a magyar mezonyben sok csapate, amelyik pedig jo minosegu, mint a NFLben a mezek azok 10-16 ezer ft, persze meglehet talalni a koztes allapotot is, majd ha sorra kerulne akkor kerek mintat a sractol vagy aki tud nemetul/angolul az nagyobb amerikai foci felszerelesekkel foglalkozo oldalakon talal ilyet, vegso esetben lehet amerikabol is rendelni, de az 110dollar / mez viszont az mez lesz 15-20mecs utan is! Bar a szallitasa maceras az ameikainak, mi januarban fizettuk ki oket esmeg mindig nemjottek meg:(
Kérdezzged csak Atti, mert ez egy amerikai cégnél csenget ha megtervezted a szerkót és onnan lehet megrendelni, vagy ajánlatot kérni rá. Itthon meg csak olcsóbban meg lehet varratni talán? A mezhez is tudsz anyagot, vagy csak a nadrághoz??? Bár ez szerintem a jövő zenéje még, hacsak be nem esik valami főtámogató :))) De jó is lenne... De azért a gondolattal is jó volt játszani milyen remek szerkókat lehetne összehozni...
Mindazonáltal ha rongyos, ha nem rongyos, nekem ez az első, tehát a legszebb! :) Bár kétségkívül jónak tűnik az új dizájn, de gondolom ez nem fog megvalósulni, hiszen "kurvadrága" kategóriába tartozik! :)
Kurvajó! Akarunk ilyet! :) Én legalábbis szeretnék, mert akarni a wc-n kell! :) Hol van ilyen szerkesztő program? Mert ez gondolom valami netes programmal született...
Tegnap megnéztem a mérkőzést. ( bár ne tettem volna ) Már kezdtem túltenni rajta magam, erre megnézem, belém jött az ideg újfent. Szóval semmi különös hiba vagy számomra észrevehető probléma, de semmi sem ment. Valaki tudja miért ??? Mert az ellenfél sem volt a top-on de egy TD-vel többet csináltak :((( Reméljük még éppen jókor jött ez a verés, és az edzéslátogatottság megugrik, mert lesz mit gyakorolni, s a két nyert meccs alapján nem adják a harmadik oda ingyen... Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen a most elmaradt TD-ket megszerezzük és az elvesztett pontokat is hozzuk. Irány a csoportelsőség... Go Soldiers!!!
Nézzétek már Béla hogy irigyli a sok Tacklet amit elszedtek tőle, ha már máshogy nemmegy, igy akar érvényesülni , nem enged titeket játszani! Lázadjatok fel !! :)
Azért akar velem nyújtani, mert olyankor mindig közel hajolhat a cerkámhoz.... azt meg szereti! :D Ne nyújts... igaza van! Gyere le és ugass Te is majd nekem, hogy mi a szar... :) Én meg úgy szeretem.... :D
Volt időm és gondolkodtam (és kapam egy mailt ami szintén sokat segített) nincs veszve semmi mert igaz hogy most vereséget szenvedtünk és rengeteg hiba volt a játékunkba (szerintem magunkat győztük le) de még mindig nincs vége a bajnokságnak lesz még hátra meccs és nem is kevés.Lehet javítani és kell is (és meg is tudjuk csinálni). Mindenki koncentráljon a következő meccsre mert most az a fontos. Szerintem még a csoportelsőség is meglesz.