Ja igen, bocs. Viszont a Toronto Ragdolls elég szép sorozatot csinál... Áruld el, ki a jövő évi Lebron James, hogy ennyire kell nektek?
(De tényleg miért ilyen nyomorult idén a Toronto Faktors? Hiszen ott van a leányszívek megdobogtatója Csárlí Evőeszköz, az All-Star MVP Hyeronimus Bos(c)h, nem beszélve az undrafted rookiek idei királyáról: Joséról...)
Nem, nem. Anno nekem is Spree volt a kedvencem, a GSW-korszakban. (Van is egy 15-ös számú mezem. A régi szép idők...)
Én azt a srácot hiányolom, akinek a kedvenc játékosa egy bizonyos SPIRWELL. Sajnos nem tudom ez ki lehet, de biztosan nem Latrell Sprewell-ről van szó... ;)
Most vagy rám gondolsz, vagy nem? Szvsz vagy nem. :-) Ettől függetlenül Spree az egyik kedvencem. Persze nem most lett az, hanem kb. 10 éve, amikor elkezdte, a GSW-ben, akkor még Wéberrel együtt. Akkoriban még nem volt haja :-), és a Sportvarázst lehetett csak itthon nézni vasárnap 11h környékén, közvetlenül a Monthy Python után. Régi szép idők. :-)
Szóval nyugtass meg, hogy nem én hiányzom topikbohócnak ide. :-)
Az utóbbi időben úgyis inkább csak olvasok, mint írok.
Ne rosszalkodjatok, mert nem fog többet postolni Faramir74, aztán nézhetünk. ;) Bár nekem igazából az a srác hiányzik, akinek a kedvence Spirwell. Sajnos már nem emlékszem, hogy hívták...
borzasztóan sérülékeny a másik meg hogy hurka a srác, SFnek meg picit magas :) Fel kell még neki szednie pár kilót hogy vmit alkosson az NBAben.
Carlisle meg azért játszatja Johnsont mert megbízik benne. Nagyon szereti a tapasztalt öreg játékosokat, ez mindig is így volt (mint JVG). Nem nála lesznek ROY playerek az biztos, de ha már rookieknél tartunk akkor Granger meg alig lép pályára...pedig ő sem egy béna gyerek.
Ezt a 30 pontos zakót nem sikerült felfognom még, vmi biztos nagyon rosszul sült el. A box scoret nézve csak a TO az ami jelentős különbség a 2 csapat között.
Jeffersonnak nincs nagy arca a igazi beképzeltekhez (ld Amaré)
Ezt én sem értem, hogy ha már nem Tinsley kezd, akkor miért ez a Johnson, de én inkább nem vitatkoznék olyannal, aki nálam 10 000 km-rel közelebb van az eseményekhez :) Valószínüleg a Pacers coach (Ki most az, Isiah Thomas?) jobban tisztában van Saru képességeivel, mint te.