Ilic egyik legnagyobb hibája szerintem az, hogy valakikben nagyon bízik, valakikben pedig nem. Folyamatos emiatt a presszió, egy hiba egy "nem kedvelt" játékostól és már nincs a pályán, de ha Remili hibázik zsinórban 4-et, akkor megy minden tovább. Nincs B terv meccs közben, nincs Joker lapja, mert mindent kipakolunk a meccs elején, vagy bejön, vagy nem. Ha nem tudunk stabilak maradni baj is lehet. Csapatépítés az nem nagyon sikerült szerintem, vagy ezzel a 1.5 sorral csináljuk meg a szezont, vagy nem lesz szerintem más opció..
Ha Remili ne adj Isten kiesik fordulhat a kocka és nem mi lennénk a favoritok. Ez alapvetően Ilic hatalmas hibája,Remili központúvá tette a csapatot,agyon volt játszatva minden meccsen,40,de inkább 50 percek,a legrosszabbkor jött a sérülés..:(,van opció a pihentetèsére (ami nem mindig működik) kb 10 percre/meccs!
Legyen igazatok, hogy csak Landintól kell tartani, de a csoportmeccseket nézve, szerintem amúgy is egy kiélezett párharc várható.
Nagyjából csak Szegeden néztek bele nagyon az eredménybe, de ott más okok is közrejátszottak.
Nagyon jó keretű csapat ez, sok sérültük is volt, akik szépen visszajöttek.
Most Vlah csatlakozott, de Mikkel Hansen is felépült a hírek szerint és csak biztonsági okokból nem játszott tegnap a Silkeborg ellen.
Van 2 remek fiatalabb játékosuk is, akik már most meghatározóak. Hoxer és Arnoldsen.
Előbbire már most "követelik" a szurkolók, hogy 10 évre szerződjenek.
És igen Landin se hátráltatja éppen őket..
Szóval szerintem nem lesz ez egy egyszerű történet.
Viszont az is igaz, hogy ez már az f4-ért megy, gyenge csapat nincs.
Ami a Veszprémet illeti ott az a kérdés, hogy melyik arcát mutatja a csapat és hogy teljes lesz-e a keret, mert van pár játékos, akinek a hiánya-egyenként is-nagyon meghatározó lehet.
De még egyszer:legyen igazatok és velük jobban járt a Telekom, mint mondjuk a PSG-vel....
Egészen egyszerű magyarázata van. Ez egy automatikus kamerarendszer ahogy láttam, gondolom a hozzá kapcsolódó grafika úgy van megcsinálva, hogy alapértelmezett fradi a hazai.. Ezen nem kellene kiakadni.. A mutatott játék ismét gyenge volt.. Landin formáját elnézve a párharc 50-50..
Néztem a YouTube-on egy félidőt az FTC-VEN meccsből, amit elvileg a semleges m4 sport ad tovább. De komolyan, miért nem HAZ--VEN van kiírva, vagy miért nem FTC-VES?
Egyébként Ilic takarodj! Név nélkül: egy ilyen meccsen egy hiba után levenni valakit?!
Nagyon nem lenne jó, ha Landin most találna ismét magára,bár nem lenne meglepő,van akkora klasszis,h a legfontosabb periódusban hoz extrát, Tőle tartok a legjobban persze mellette bízva a mieinkben!
Ok, a GOG nem a legjobbak súlycsoportja, de elnézve a Kielcét ellenük, terszetősen, gyorsan mozogtak. Ráadásul úgy tűnik, a hiányzók pótlását meg tudják oldani (lásd meglepő beállósuk), még ha ideiglenesen is. Sicko nagy hiányzó, nem vitás, de Olejniczak és Trastarson pofásakat lövöldöztek.