World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát ha előre tudom hogy figyelni kell rá, nem szopom be :D Vagy ha a felszólításkor ugrok a vízbe és nem akkor amikor a spout már majdnem elér. Merugye dps time! :)
Én a miningot dobtam le, és a szükséges math-ok oroszlán részét előzetesen kibányásztam, főleg a low level és a BC-s cuccokat. Kellett vennem 2-3 stack mithrilt és thoriumot (30-40g / stack), némi stonet-t (heavy, coarse és solid) a balsting powderekhez, ezek olcsók voltak... Fel irontól felfelé megvolt minden. 300-400 gold ment el cakk-pakk, és két fél délután.
Gondolom szervertől függ (AH árak). Nekem 2 engi karakterem van, mindkettőnek durván 1K-ból kijött 350ig az első sisakot is beleértve. Szerintem megéri, főleg ha hibrid karakter és minden specre tudsz gyártani egy jó fejest neki.
mi pénz volt? mennyi alapanyag segítségből? Gondolkodom én is a papomnál, hogy ő is legyen mégiscsak engineer, az enchanter részét nem igazán használom ki, csak az enchant ring lenne max, pedig már 356 :) Ellenben engineering adna pár mókát. Úgy indult, hogy ő is engi lesz, 120 körül dobta le és helyette enchanterként fejlődgetett.
Szar T4es alt vagyok :) Van még 1 wristem Nalorakkból amire lusta voltam még kifarmolni az encsantot, úgyhogy még a bag mélyén csücsül. Delikát
WWS: Tegnapi T5 öltöztető raid WWS Az alacsony DPSű embereken nem röhögni, nagyon gagyi gearben lettek felvéve egy páran, az emberhiányra való tekintettel. Solarianon vesztettem 10 aranyat miattuk, mert fogadást kötöttem h valamelyik berobban :D
Aztán azzal a tanulatlan dumával remélem csak vicceltél :)
Mutass már egy Armory linket a papodhoz plz, kíváncsi vagyok:-) BTW melletted tanulatlan gyerkőcnek érzem magam, bevallom.
---
Végre volt 40 onlien ember tegnap, gazdagodtunk ismét 3 t6 fejessel. Mivel végre a shadowpapok is visszatértek az életbe, tudtam afkolni kicsit, de marha jó volt. :-D Már fárasztó volt a 100% os leterheltség.
Voltam szado pappal SSC végén meg 3/4 TKt. Vittük gearelni a sok új recruitot. Tök fun volt, VR-t utáltam, mert egy buzi szar. Alar viszont teljesen flash volt, sose gondoltam volna hogy ennyire bírni fogom manával, 70%-on fejeztem be a csatát, közel 630K kitolt damage után. Legközelebb flaskolok, hogy ne csak #4 legyek itt :) Nagyon sirály.
azóta kis upgrade, tegnap ilyenkor még 69 voltam, ma Princeből lootoltam :D Vicces, hunterrel szerintem 10 played napom biztos volt 70-en, mire Karába mentem. Kis hiba, hogy nem a healer cloak esett, de azért elhoztam :)
Sose késő! Én a 6. 70esen dolgozok, konkrétan a legelső wowos karimat ideje lenne már "befejezni" végre :D Ma voltam is egy SP PUGban, spelldamages cuccokban tankolt egy fury warrior aki minden talentre csak 1-2 pontott rakott, nagyritkán 3at :) És persze nem nagyon tudta mi az a tankolás. Igazán szórakoztató volt, a blogomon screenshotokkal meg minden :)
nos, 1 nap hijján 1 év és 5 hónap alatt meg is lett a második 70-es karakterem :D Nem mondanám, hogy jól használom ki az előfizetést... 16 played nap, mondjuk erre most nagyon sokat rátettem 60-70 között bg farmolással. Vicces, hogy ha 10 nappal később tettem volna ezt, akkor 8 darab epicet tudtam volna instant rátenni az S2-es cuccokkal együtt :)
Lévén ősArathoros, azon belül is lassan 3 éve hordás, nálam teljesen a helyén van, hoyg ki mikor kit küldött el és hova :-)) Szórakoztató, főleg ha hozzávesszük, hogy én is miket tudnék oda írni. De annyit tényleg nem ér :-)
Btw most volt időm végigolvasni a FS!-en a Mocsár cimű opuszt és a köré szövődött legendary threadet, a könnyeimet törölgetem. Hihetetlenek az emberek.
na én meg 69,5 vagyok, 65K honorral és most nem tudom, hogy mi a jobb, markokat szerezni 60-69-es bracketben vagy 70-en tenni ugyanezt? :) Mondjuk asszem nem fogok várni, annyi minden van 70-en, mark majd csak lesz
Sziasztok! Segítség kéne! Sámán vagyok, és az egyik totemes küldetésem az, hogy szabadítsak ki ketrecekből 8 fehér medvekinézetű vmit, de a kulcsokat az őröktől kellene elvennem. Kulcs meg sehol, akárhányat ölök meg. Merre a kulcs? :( :)