ezt most meg kell, hogy osszam veletek, mer olyan boldog vagyok:)
ma egész délután Gackt dolgait nézem/hallgatom, mert hát Mirától kaptam néhány cuccot. egyerűen nem lehet betelni vele, amit eddig írtam róla az kismiska ahhoz, amilyen véleménnyel vagyok most róla, bár tulajdonképpen megelőlegeztem már egy csomó jelzőt vele kapcsolatban. most már tuti biztos és visszavonhatatlanul kijelenthetem, hogy Gackt abszolút zseni, minden túlzás nélkül. akik popidollá süllyesztik, azok vagy nem értenek a zenéhez, vagy eccerűen csak irígykednek, hisz van mire. csodálatos, lenyűgöző a zenéje, a hangja, az előadásmódja, és ő maga is, mint ember, mint férfi. a szövegei külön misét érdemelnének, igazi költészet. szóval, messze nem hétköznapi lény, jóval az átlag fölött áll. olyan költői finomság, érzékenység, fejlett és mély lelkiség/gondolkodás jellemzi minden vonalon, hogy az valami egészen ritka jelenség. ugyanakkor olyan erő, tűz és szenvedély jön belőle, ami megintcsak ritka. a klipjei pedig nagyon tartalmasak, élvezet nézni őket.
úgyhogy, teljesen le vagyok taglózva!!!!!!!!!!!!!
a japánok csak örülhetnek, hogy van egy ilyen fantasztikus (pop)énekesük:)
Jaigen, a Károlira lehet jönni, és természetesen én is ott leszek pénteken, hisz oda járok. Ryusaku és Seiji a tanáraink és iszonyu jó fejek :) Olyan jó, hogy ti is eljöttök. :D
újra beteszem a 69:sixty nine két mozitrailer-es oldalát, a második egy 13 perces werkfilm is egyben, interjúk a főszereplőkkel, directorral, ...stb.
a film Ry Murakami regényéből készült, 1969-ben játszódik egy középiskolai környezetben, van benne tömény lázadozás, rockzene, szabadosság, szex..., ami ezt a korszakot jellemezte szerte a világban, Japán sem maradt ki belőle:))
meg gondolom nosztalgiafilm is egyben az író és rendező részéről:)
a másik főszer fiúka, Szatosi Cumabuki pedig zenész, nem tom melyik zenekarban kavar, de utána már nem kutakodok:))
húúú, ezt meg köll néznünk (már a filmet), ez lesz az egyik, amit hozatok J-ból!
Ando nagyon édes benne, már megint a szemeivel igéz:))
így van, Gackt egy középiskolai tablóképen. te már láttad, azé tudod:)
Mira mutatta meg, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire sötét eredetileg:))
én elvileg bármekkorát elküldhetek, a mh-i szerververen nincs limit kifelé, korlátlan (legalábbis ezt mondta a szaki, de lehet, hogy hülye a témához). azért gondolom, hogy a beállításokkal van a gond, majd megnézik. korábban még Sárkánynak is küldtem filmtrailereket, tehát mennie kéne. most meg nem megy senkinek semmi:)
a tárhelyes dolog egyébként jó ötlet, az Indexnek is van, úgy tudom, ott is lehet pakolgatni.
A sejtésem beigazolódott, Ando koreai fansite-án a kéttagú Chemistry nevű japán rockbanda énekel (sajna nem ő, ezek szerint kussol, ezé'nem találtam semmit), akik a 69:sixty nine című új filmjében adják a zenei hátteret. megtaláltam az előző nótát: Mirage in blue, a mostanit viszont nem. Kislemezen megjelent a film zenéje, kb. 2-3 szám. A film marha jó (már így a trailerek alapján), Ando csúcs benne!!
A One x One című 2004-es albumuk is figyelemreméltóan jó. A kalapos ürgének van a legjobb hangja, baromi jó, abba szerettem bele:))
persze, mert általában 5 megánál nagyobb cuccot nem enged át a gép emailen. ( csak szándékodból ítélve aszittem neked sikerül) ezért ajánlottam seokyot. Eddig oda én is csak kis fájlokat küldtem el az otthoni emailcímemről ( ami nem freemail.)
De végüls biztos megoldható vhogy, mert egy visualos site csinálója (elmondása szerint) hosszú töprengéssel rájött, hogy tegyen fel egy 800 megás filmet ilyen emailfiókba. na nemtom. Aszem ennek a yahoos dolognak az a lényege, hogy ha lenne van egy site-od, ahová a képek és írásokon kívül nem fér fel több megabájt, s mivel nem akar fizetni se nagyobb tárhelyért, és szeretne zenét is megosztani, a zenéket yahooba teszi, hogy ne egyenként kelljen elküldeni emailben a hozzá zenéért folyamodóknak.
na befejeztem.
pá
Buck-Tick és egyéb ilyesmi kapcsán RÉSZEMRŐL A SZERENCSE, HOGY MEGOSZTHATOM VELETEK!
valszeg az én email-beállításaimmal van gond, azért nem tudok semmit küldeni (levelen kívűl), tegnap derült ki, amikor fel akartam tenni a seokyo-ra neked a vanillat. oda sem sikerült, visszadobja. tehát van remény, hogy mégis emailben menjen el, miután kijavítják nálam a hibát. addig cd-t nem küldök, csak végső esetben.
nagyon helyes, olvassa minden jfan a Japán topikot, mert minden info ott van, Case a zenei csemegéket is beteszi. lesz megint Japán Filmhét az Örökmozgóban, de számomra tök ismeretlen rendezőktől, gyanítom, hogy nem a mi ízlésünknek valók, majd utánanézek az IMDB-ben, mik ezek, meg érdemes-e egyáltalán, bár lesz majd részletesebb tartalmi ismertető is. egy-két filmet biztos meg lehet nézni:)
oké, akkor összejövünk, Mira is tuti ott lesz!
Keanu negyed kínai (azé' ily szép), de biztos tudod. a faterja, akivel nem tartja a kapcsolatot (mert geológus létére börtönviselt narkós, aki elhagyta a családját), szóval ő félig kínai, félig hawaii, a muterja meg angol:)
ja, nekem is mindig ez a gondom, hogy nem tudok éccaka hazamenni, bár ritkán kerül rá sor, nem vagyok már mászkálós (kinőttem), ráadásul agglomerációban lakom, de létezik éccakai buszjárat úgy éjjel 1-ig. na, ilyen helyen kell lakni:))))
japán adó(ka)t tányérral most is be lehet fogni, kábelen csak kínai jön (köszönhetően a sok itteninek).
ha megmondod, hogy kell fölpakolni a cuccot a nevedre, akkor oké:)
Hali! Na halljátok, ez a mai nap nagyon jó eresztés itt a forumon. Persze, általában az. Masa olyan édes, mint egy kislány. :-)
Prince régen nagyon nyomi tudott lenni, valóban.
Kiatamura és Miike ügyben majd nyilatkozom, ma nem mentem be, de asszem nem szerepeltek a listán.
Ömm, kár hogy 19.-én még nincsen az a Design Kiállítás, mer' akkor mehetnénk japán punk koncertre, vagy powerpop-ra, vagy miajóeget jáccik a Yumi Yumi a Pesti Est Cafféban, osztán együtt csövezhetnénk, mer nagyon úgy tűnik, nem tudok hazamenni utána...ppontosabban pont eme probléma megoldásán múlik, hogy elmegye-e. meglássuk.
Vmi Digitális Tvzés vezetődik be...s vajjon ez azt jelenti, hogy Japán tvcsatornákat is be lehetne fogni azzal? Milyen szuper lenne, japán zenei adó!!! Aztán koppannánk nagyot, ha alternatívnak minősülnének a nekünk teccő zenék odaát is. Mondjuk Gackt biztos menne éjjel-nappal.
ja, ilyen 32 megás cuccokra használhatjátok a seokyo2004-et ! ;-)
na sztán én is keresek vmi finomságot...necsak én legeltessem a szemem itt.