Az a helyzet hogy valószínő nagyot fékeztél,kikagylósodott a tárcsa....nem tudom milyen tárcsád van de brembo hajlamos a vetemedésre,persze bármelyik lehet anyaghibás vagy gyengébb minőségű,a betét hozzákopik a tárcsához,de ha már a tárcsa kagylós akkor azt szabályozni ,vagy új kell...a multkor cseréltem én is...35000 böl meg volt a két tárcsa és a 4 betét.....A cd re nem lehet pendrive-t rakni.....
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni két dologban.
2005-ös 607 2,2HDI autóm van. Szerintetek miért van, hogy a fék, mostanában rángat, főleg nagy (120-130)-ról lassításkor. Nem sokáig, csak ameddig le nem lassul olyan 100-ra kb. lassú, városi haladáskor pedig olyan, mintha pumpálnám a pedált. Nem régen lett tárcsa és betét is cserélve, nem tudom, lehet-e az, hogy nem azonos gyártmányú, keménységű a tárcsa és a betét?
A másik, hogy a CD játszóra lehet-e pentdrájvot csatlakoztatni?
Kösszönöm a választ, elszeretném kérni akkor a Nyíregyházi autoszerelő elérhetőségeit és még lenne egy olyan kérdésem hogy nemtudja valaki hogy hol van a központizár vezérlő panelja??
Én tudok egy nagyon tuti szerelőt Nyíregyházán,bár nem a legközelebb van hozzád,de őt merem ajánlani! Nagyon vágja a témát! Az a helyzet,hogy ehez az autóhon nagyon kevesen értenek! Én mindig hozzá viszem! Na és a másik dolog,jó áron dolgozik,nem pedig egy szervizes horribilis összeg! Ha érdekel írj! Szia!
kicsit már megnyugodtam,de akkor a víz kivert hirtelen :)))) újra indítottam és azóta tökéletesen működik! Gyorsan lekopogom :)))
Próbálok vigyázni a váltóra,amennyire lehet persze. 180000e van a kocsiban,és amit hallottam,az 200000 km amit a gyár az élettartamára mond :( beszéltam olyannal,akinek 300é.nél állt meg. fogyasztása is jó,rángatás mentesen vált nem,csak ezért volt hirtelen furcsa.
István vagyok, és egy 607- es benzines típus vásárlására készülök.
Érdeklődni szeretnék mire kell figyelnem a vásárlásnál, mik azok a jelek amit ha tapasztalok nem szabad megvenni az autót. Érdekelne a fenntartási költsége, megbízhatóság, szervízköltség, alkatrészárak stb., minden amit tudtok az autóról, hogy ne nyuljak mellé nagyon.
Autómata váltó- pro és kontra. Megszabad venni autómatával vagy inkább a kézit javasoljátok?
Régen volt egy Renault Megan-om még az első kiadás szalonból, másfél évesen amikor eladtam, házibulit rendeztem örömömben. Akkor azt mondtam többet nem veszek Francia autót. De ez más kategória, és nagyon tetszik, csak nem akarok befürödni vele.
Ja és fontos lehet, a segítségeteket illetően, hogy 1.5-2 millió ft. körül tervezem a vásárlást.
Tudom ha visszaolvasok minden infót megtalálnék, de 230 oldal az nem kevés!
Sziasztok! A 2004-es 607 2.2 HDI autómhoz van egy pótkerekem, egy új 225/55 16-os Michelin pilot nyári gumival, ha valakinek van elfekvőben egy ilyen (már nem gyártják ezt a gumit) akkor szívesen megvenném. Az autómmal egyébként kb 60 e km-t mentem eddig, főleg hosszabb utakra használva (most lesz benne 160e km) 3 db olajcserém volt amit sk oldotttam meg. Egyszóval nekem nagyon bejött. Előre is köszi a segítséget!
Ez a váltóhiba sajnos 0 km-nél is előfordul, kiábrándítva és bizalmatlanná téve a gazdát.
Általában program hiba és azért marad 3.-ban mer ez a vészprogram.
1x-2x újraindítva az esetek többségében magától meggyógyul".
Ne javíttasd amíg valóban el nem romlik és 'megmutatja magát' a hiba... nagyon komoly esetben válik csak mozgásképtelenné az autó, azt meg előre nem lehet tudni..
szerintem ameddig nagyjabol meg mukodik addig nem akarsz 300 rugot elkolteni a semmire... egyszeri rakoncatlankodas lehet valamifele kontakthiba is a vezerlesben, ezert szerintem kar szetszedetni egy halom penzert
Régen írtam már,de amikor van időm beleolvasok a fórumba.
Olan kérdésem volna,2001-s 2.2 HDI autómata váltóm ma reggel azt csinálta,h amikor D-be raktam rántott egy nagyot és ahogy éreztem 3 fokozatban állt meg.nem váltott se fel,se le. Átraktam "manuálba",de semmit nem csinált.Aztán leállítottam,újra indítottam és minden visszaállt a rendes állapotba.Nem rángat,simán vált,észre sem veszem,csak a fordulaton látom,h váltott. Tehát jó :)
Hiba üzenetre azt írta ki,h AUTOMATIC GEA BOX FAULITY,középen a kicsi kijelzőn PFND talán.Az lenne a kérdésem,h tapasztalt márvki ilyet? Valaki tud pest közelben autómataváltót javít megbízhatóan és korrekt áron?
Még nagyon új vagyok ezen a fórumon, tegnap lettem egy fekete 2.2 hdi 2001-es évjárat boldog tulajdonosa. Az autó bőrüléses, manuális váltós, nagy szines kijelzős navigációs.
Tudtok-e segíteni olyan linkbe, ahonnan le tudnám tölteni a három fájlt a navigációhoz, mert a hotfile-os mind törölve van, máshol pedig sehol nem találom.
Remélem tud valaki segíteni. Az eddig hibátlanul működő navigációm (2003.évj., színes kijelző) egyszer csak azt írta ki, hogy "Wrong CD...) és nem aktív a navigációs menürész, mind szürke. A CD lemez eddig jó volt, most másikkal sem megy. Hátramenve a csomagtartóhoz, furcsa, daráló hangot ad ki a meghajtó, a CD-t kivéve is ugyanilyen hangja van. Megpucolni még nem próbáltam, lehet, hogy csak az a baja? Hogy fogjak hozzá?
Akinek már volt dolga navi mechanikával, mert gondolom azzal lehet a baj, kérem segítsen!
Nekem olyan volt,hogy nem akart kinyillani,mikor kionyillott bemásztam a csomagtartóba és átnéztem a vezetékeket,el volt törve,összetoldottam azóta szuperál.........szia
A minap az a meglepetes ert : nem akar a csomagtarto bezarodni, vagyis hiaba nyomom meg a bezaro gombot ... semmi, maradt a manualis megoldas. Van valakinek otlete, hogy mi lehet a gond? , esetleg letezik kulon biztositek neki ami kiegett volna?, vagy csak a kapcsolo mondta fel a szolgalatot? Jart igy valaki?
Próbáltam minden megoldást, de nem jöttem rá a megoldásra... 2001-es 607, 2.2 HDI, RM2 rádióm van. Minden tutin működik rajta, csak az RDS-t nem tudom bekepcsolni. RDS gombra semmit nem reagál!
Tudom, ettől még gurul a verda, csak nagyon bosszant, ha nem működik valami...
Hát sok minden lehet, de én ezeket csinálom van egy két ötletem ,hogy mi a baja de rá kell dugnom gépre akkor többet tudok mondani, az adatlapomon megtalálod a számomat ha érdekel.
Hibátlan állapotú, 3hónapja sikeres műszaki vizsgát tett, saját lábán magyarországra elmenő jobbkormányos 2000.évi Peugeot607 SE 2.2 HDI Tiptronic eladó. Ha vkit komolyan érdekel a dolog írjon, feldobok egy leírást, képeket. Előre is köszi!