Sopronba elvileg április 18-án, szombaton megyünk, azzal zárunk majd. Egy kellemes hétvége abban a szép városban, valami koreóval meg majd készülünk, talán még eszmét is cserélünk a soproniakkal különfélek italok társaságában :)
A középházba kerülő csapatok elleni 9-1 lett a mérlegünk, a Falcót, a Pécset, a Körmendet és az Albát is oda-vissza vertük, csak Szegeden kaptunk ki.
Nagyon könnyű szívvel nézve csak a ZTE vereség az, amely fájó és megoldható lehetett volna, Nyíregyen sajnos mindig ez van (és szinte mindenki ki is kap tőlük otthon...), a Berény meg egyszerűen jobb volt aznap azzal a dobóformával. A többi nagyjából papírforma vereség volt, csak közben volt egy csomó bravúrgyőzelmünk.
Na. Én valami ilyesmire gondoltam. :D És nem mondom, hogy eszeveszett nagy hangulatot csináltunk, de azért volt szurkolás is nagyjából végig. Hangom persze nincs, pár napig nem is lesz... Ezt az estét kár lett volna kihagyni.
Innentől pedig lesz 8 edzőmeccsünk, szerintem ez már így, akármi lesz is, a tavalyival felérő teljesítmény. Közben azért persze MINDENKIT!!! Utána pedig akkor se leszek szomorú, ha megint bajnokok leszünk ;) Hajrá Kaposvár!
Legutóbb 2004. április 17-én nyertünk Szombathelyen, akkor a play-offban, a negyeddöntő 2. meccsén nyertünk 87-81-re (bajnokok is lettünk pár hét múlva :DD)
Falco KC-Szombathely - Kaposvári KK 81-87 (15-15, 25-23, 16-18, 25-31)
Falco: KÁLMÁN 23/3, GRÁCZER 19/9, PANKÁR 16/3, Borszéki 10, Feigl 5. Csere: Henrik 8/6, Horváth B. Vezetőedző: Váradi Attila
Kaposvár: SIMON B. 15/3, JAMES 26/15, Szőke 2, Filipovics 8, IVKOVICS 18. Csere: Dénes 4, Sanders 4, VARGA 10/6, Dzunics, Trepák. Vezetőedző: Kmézics Zoran
Na, ez örömteli! :D És ha már ilyen kedvesek voltak és megtették ezt a szívességet, igazán élni kéne a kínálkozó lehetőséggel! MINDENKIT! Aztán irány a felsőház... :)