Szeretnék segítséget kérni ezeknek, a filmeknek a megtalálásában. Sokat megérne nekem, ha valaki segítene hozzá jutni valamelyik filmhez. 1. Szellem a toronyházban 2. 78-as körzet magyar sorozat Sztankay István 3. Tíz kicsi indián szinkronos 1965 4. Templomos lovagok kincse a magyar szereplőkel 5. Szép Galatea sorozat 6. Különös házasság 1-2 rész 1982-1984 Zsurzs Éva Köszönöm szépen Puding00@citromail.hu
van egy film, amiben egy nő afrikába kerül, ahol gyémánt(?)bányát nyit, gazdag lesz van két fia, az egyik az apjávl él, a másik vele, aztán találkoznak még az elején 2 busman menti meg az életét, akik később meghalnak
mi ez?? talán egy szőke nő szerepel benne, és a címében benne van az afrika szó
Sziasztok! Segítsetek! Szeretnék egy filmről meg tudni mindent. Címe vagy A szép galatea vagy simán Szép galatea. Mikor készült kijátszik benne, és ha valaki tudna linket adni a tvfilmröl vagy ha esetleg valakinek meg lenne és jelentkezne annak nagyon de, nagyon tudnék örülni. A többit megbeszéljük. Köszönöm a segítséget előre is.
És ugyanaz benne a főszereplőnő, mint aki a Ponyvaregényben a perververz puszta gyilkolászásmániás taxiscsaj. Talán van összefüggés a két karakter között?
Egy sorozatgyilkos tartja rémületben a környéket. A gyilkosságok helyszinén két nő takaritja fel a vért.Az egyik nőt(fekete göndör hajú) pedig erősen érdeklik a gyilkosságok,és megfejti ki a gyilkos ill. rekonstruálja a történteket.Most volt nemrég a tv -ben , segitsetek, sehogyan nem jut eszembe a film cime.
Az 1. kérdésedre a válasz: 78-as körzet. Ez volt a címe annak a sorozatnak, amiben Sztankay István és Schütz Ila játszották a főszerepet, és gyakran volt szó a szódáról. Azt nem tudom, hogy honnan lehetne beszerezni. Esetleg az MTV archívumából, jó pénzért.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek 2 film címének a megismerésében, és arról esetleg hol szerezhető be bár milyen formátumba és formába. Nem sokra mindenre emlékszem.
1. Sztankai István játszott benne, és a szódásüveggel volt elfoglalva. Sajnos csak erre emlékszem, de azt tudom, hogy vidám filmsorozat volt.
2. Ez pedig egy gyerekfilm. Ami arról szolt, hogy a nyári szünetben gyerekek kincset találnak egy várban ahol valamelyikük Anyja (?) dolgozik, és egy krimi közepébe csöppennek, mert más is keresi azokat a kincseket. Köszönöm a segítséget Lajos
Meg is néztem: összességében eléggé közepes, Kilmer valami egészen kivételesen pocsék, meg úgy általában a többiek se erőltetik meg magukat, plusz a film is ügyetlen itt-ott, van viszont egy kissé borongós hangulata, ami tetszett, meg én mindenre rá vagyok kattanva, ami kicsit is noiros, úgyhogy a kollekcióban elfér. :)
Egy időben tele voltak vele a multik 990 Ft-os DVD-s kosarai. Lehet, hogy még most is található belőlük. De én például múltkor egy közértben (!!) láttam belőle, több más filmmel együtt. Lehet, hogy ott az 599 Ft-osok között volt, de erre már nem emlékszem pontosan. Ennek kb. 1 hónapja, de tapasztalatom szerint a kínálat nem változik túl gyorsan. A közért a Toldi mozival szemben van, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A pénztárnál érdemes figyelni, mert hiába vonalkódos a termék, meglehet, hogy kézzel üti be 990 Ft-osnak az 599 Ft-osat a pénztáros. Én sajnos jártam így, és későn vettem észre.
segítséget kérnék: a Napsugár fiúk-at keresem, nem a woody allen-es változatot, hanem a walter matthau, george burns féle szereposztásosat... (elnézést a fogalmazásért, írásért; késő van....)
Kérlek segítsetek, ha tudtok! Keresek nagyon egy filmet,magyarul. A címe:Gördeszkás Love Story! Ez egy 1986-os amerikai film, amolyam romantikus kamasz mozi. Anno a magyar tv adta le. Tudtom szerint az országba nem jutott be másképp. Ugyhogy azt remélem valakinek megvan VHS-en vagy hasonlók. Páromat szeretném meglepni vele karácsonyra, ez a kedvence. :)))
Megnéztem a port.hu-n, de sajnos az elkövetkező 2 hétben nem lesz sem magyar adón, sem az itthon fogható külföldi adók egyikén sem.
Úgy tudod nyomonkövetni hogy mikor lesz, hogy felmész a port.hu-ra. A főoldalon lent találsz egy ablakot, ahová beírod pl.: W. Snipes nevét, rákattintasz a személy gombra, és akkor kiadja az illető nevét. Ha erre is rákattintasz, akkor felhozza az illető filmjeit időrendi sorrendben, és mellette azt, hogy játszák-e az aktuális és az azt követő héten valamelyik csatornán. Remélem érthető voltam.
Régóta keresem az alábbi filmeket, műsorokat. Ha valamelyikőtök tud ezekről valamilyen infót, nagyon örülnék, ha megírná.
- Ha eljő a holnap (If Tomorrow Comes, 1986): 3 részes amerikai filmsorozat, Sidney Sheldon regényéből, Tom Berenger és Madolyn Smith (és Liam Neeson) főszereplésével. - A királyi tévében ment 1987 tájékán, azóta biztosan nem adták. Nagyon-nagyon jó film!
- Victor Borge estjei: Kb. 20 éve adta a királyi tévé. Nem film! Victor Borge zongoraművész, akinek voltak humoros estjei: pl.: több kottát földarabolt, összeragasztott, aztán eljátszotta; aztán behoztak két zongorát, mondván, így rövidebb idő alatt el tudják játszani a darabot.
- Összeesküvők (Circle of Two, 1980): Richard Burton egy idős festőt alakít, aki már régóta nem fest. Tatum O'Neal egy iskoláslányt alakít, aki beleszeret az idős férfiba, aki ettől az érzéstől vezérelve újra festeni kezd. Igazi romantikus dráma!
- Good bye, Charlie! - Színdarab (Hernádi Judittal a főszerepben!), melyet kb. 15 éve közvetített a királyi tévé.
- Tricicle: Slastic (1986-os változat!). - Egyszer volt egy katalán est az M1-en, akkor adták le ezt a műsort, amelyben 3 férfi (az ő társulatuk a Tricicle) mutatta be paródiaszerűen a különféle sportágakat. Fergetegesen jó!
Ha bárki bármilyen infóval tud segíteni, nagyon megköszönöm!