Van egy film amit keresek a címe is elég lenne, arról szól hogy valahol Afrikában, de ez nem biztos hogy ott, bennragadnak egy házban az ott lakók, mert valami oroszlánok beszabadúltak a kerítésen belűlre, és ők nem tudnak hogy segítséget kérni. Valami ilyesmire emlékszem, ha esetleg tudja valaki a címét megköszönném.
Szeretnék segítséget kérni ezeknek, a filmeknek a megtalálásában. Sokat megérne nekem, ha valaki segítene hozzá jutni valamelyik filmhez. 1. Szellem a toronyházban 2. 78-as körzet magyar sorozat Sztankay István 3. Tíz kicsi indián szinkronos 1965 4. Templomos lovagok kincse a magyar szereplőkel 5. Szép Galatea sorozat 6. Különös házasság 1-2 rész 1982-1984 Zsurzs Éva Köszönöm szépen Puding00@citromail.hu
van egy film, amiben egy nő afrikába kerül, ahol gyémánt(?)bányát nyit, gazdag lesz van két fia, az egyik az apjávl él, a másik vele, aztán találkoznak még az elején 2 busman menti meg az életét, akik később meghalnak
mi ez?? talán egy szőke nő szerepel benne, és a címében benne van az afrika szó
Sziasztok! Segítsetek! Szeretnék egy filmről meg tudni mindent. Címe vagy A szép galatea vagy simán Szép galatea. Mikor készült kijátszik benne, és ha valaki tudna linket adni a tvfilmröl vagy ha esetleg valakinek meg lenne és jelentkezne annak nagyon de, nagyon tudnék örülni. A többit megbeszéljük. Köszönöm a segítséget előre is.
És ugyanaz benne a főszereplőnő, mint aki a Ponyvaregényben a perververz puszta gyilkolászásmániás taxiscsaj. Talán van összefüggés a két karakter között?
Egy sorozatgyilkos tartja rémületben a környéket. A gyilkosságok helyszinén két nő takaritja fel a vért.Az egyik nőt(fekete göndör hajú) pedig erősen érdeklik a gyilkosságok,és megfejti ki a gyilkos ill. rekonstruálja a történteket.Most volt nemrég a tv -ben , segitsetek, sehogyan nem jut eszembe a film cime.
Az 1. kérdésedre a válasz: 78-as körzet. Ez volt a címe annak a sorozatnak, amiben Sztankay István és Schütz Ila játszották a főszerepet, és gyakran volt szó a szódáról. Azt nem tudom, hogy honnan lehetne beszerezni. Esetleg az MTV archívumából, jó pénzért.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek 2 film címének a megismerésében, és arról esetleg hol szerezhető be bár milyen formátumba és formába. Nem sokra mindenre emlékszem.
1. Sztankai István játszott benne, és a szódásüveggel volt elfoglalva. Sajnos csak erre emlékszem, de azt tudom, hogy vidám filmsorozat volt.
2. Ez pedig egy gyerekfilm. Ami arról szolt, hogy a nyári szünetben gyerekek kincset találnak egy várban ahol valamelyikük Anyja (?) dolgozik, és egy krimi közepébe csöppennek, mert más is keresi azokat a kincseket. Köszönöm a segítséget Lajos
Meg is néztem: összességében eléggé közepes, Kilmer valami egészen kivételesen pocsék, meg úgy általában a többiek se erőltetik meg magukat, plusz a film is ügyetlen itt-ott, van viszont egy kissé borongós hangulata, ami tetszett, meg én mindenre rá vagyok kattanva, ami kicsit is noiros, úgyhogy a kollekcióban elfér. :)
Egy időben tele voltak vele a multik 990 Ft-os DVD-s kosarai. Lehet, hogy még most is található belőlük. De én például múltkor egy közértben (!!) láttam belőle, több más filmmel együtt. Lehet, hogy ott az 599 Ft-osok között volt, de erre már nem emlékszem pontosan. Ennek kb. 1 hónapja, de tapasztalatom szerint a kínálat nem változik túl gyorsan. A közért a Toldi mozival szemben van, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A pénztárnál érdemes figyelni, mert hiába vonalkódos a termék, meglehet, hogy kézzel üti be 990 Ft-osnak az 599 Ft-osat a pénztáros. Én sajnos jártam így, és későn vettem észre.
segítséget kérnék: a Napsugár fiúk-at keresem, nem a woody allen-es változatot, hanem a walter matthau, george burns féle szereposztásosat... (elnézést a fogalmazásért, írásért; késő van....)
Kérlek segítsetek, ha tudtok! Keresek nagyon egy filmet,magyarul. A címe:Gördeszkás Love Story! Ez egy 1986-os amerikai film, amolyam romantikus kamasz mozi. Anno a magyar tv adta le. Tudtom szerint az országba nem jutott be másképp. Ugyhogy azt remélem valakinek megvan VHS-en vagy hasonlók. Páromat szeretném meglepni vele karácsonyra, ez a kedvence. :)))