Mekkora barom az oszodi boszme. Eppen magahoz hasonlitja Orbant , amikor 2006 ban el akartak kergetni:-)) Elfelejti, hogy 8 % korul allt a szemkilovetesek es allamcsod utan, a Fidesz meg erosebb ma, mint az osszes ballik part egyutt!!:-)) Es o akar elorehozott valasztast!!:-))
"Én nem tudom mi Magyarok sosem tanulunk hibáinkból......................sosem tudtunk összefogni sosem tudtuk merre kell mennünka történelem során de most azt is látom már saját magunkal is harcolunk és a "belső ellenségekkel"."
.
Nem és ez megy már 1600 éve és ezt nevezik turáni átoknak (Arany: Buda halála).
Az alcsúti paraszt nem fog bosszút állni, mert Kész tudni fogja mi a hatásos politika ilyen esetben és hogy kell a különböző érdekek mentén helyezkedni hogy Veszprém és választókörzete győztesen kerüljön ki! Ez a dolga és ez a politika művészete.
Az baloldal szerint mert Veszprémben győzött egy jelöltjük azt mutatja az embereknek elegük lett a kormányból és az elmúlt 4 évből????Bazz ez az ember hol él melyik műsort nézi?? Most volt választás kb 8 hónapja. Hihetetlen mekkora butitás és mellébeszélés megy. Mióta az RTL beállt a hülitések sorába és a kormányt szapulja 24 órában mert adót kell fizetniük(szegények:P) még nagyobb mellénnyel és habzó szájjal acsarkodnak. Én nem tudom mi Magyarok sosem tanulunk hibáinkból......................sosem tudtunk összefogni sosem tudtuk merre kell mennünka történelem során de most azt is látom már saját magunkal is harcolunk és a "belső ellenségekkel".