Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1294

Olvastad a vele készült interjút a 168 órában?

Előzmény: anyuci.m (1293)
anyuci.m Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1293
Patikuskám, ha lennél szives elfáradni a Popper Péterhez!!!??
Előzmény: Törölt nick (1291)
readnick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1292
mert fidesz kormány alatt drágábban kapnák a kaját, az apeh meg vinnyogva húzodna vissza egy sötét sarokba.
ne legyél már ilyen pitiáner :)

23-án délután elsétáltam a Corvin közbe. ment az ordibálás, dübörögtek a motorok, kurva sok ember, de rendőrt szinte nem is láttam. kábé leszarták az egészet, amíg nem kezdtek el vandálkodni.
azt írom, amit a saját szememmel láttam.

majd vissza gyalog a budai oldalra, bementem cigiért a MOL székháznál lévő benzinkúthoz. a kutas srác elég ideges volt, hogy miként jut haza aznap, de már kezdett lenyugodni, mert pár perccel előtte járt ott egy rendőrkocsi, és zsaruk azt mondták neki, valszeg semmi komoly balhé nem lesz.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (1274)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1291

http://pestylaszlo.com/megsebzett_hun.php

Nemtom jó lesz-e ez a link, de itt egy fasiszta csinált egy filemt a csürhéről. Mindenesetre én csak nézem a gumilövedékek okozta sebeket, a kifolyt szemeket, és nekem ez fáj. Magyarok ők, az egyenruhások is, és hát a alábszagú csürhének titulált nép is.

Fáj.

Nem tehetek róla.

Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1290
Ti kúrtátok el az országot. Igen, rátok is gondolt Gyurcsányi.

Akik egy hüjjepatikusst, egy zividivit, egy Milvust, vagy éppen egy Or Kánt, akik mindig jót akarnak mindenkinek, írni is tudnak, a légynek sem ártanak, és kicsit is aktívabbak itt a fórumon, azokat kirekesztitek a kultúremberek köréből, akiket legjobb esetben kényszergyógykezelésre akartok küldeni, legrosszabb esetben meg a csillagos ég sem határ.

Akik nem tudtok egyenes választ adni egy egyenes kérdésre, akik mindig visszakérdeznek, akik bármelyik gazembert megvédik mindentől és bárkitől.

Akik a topiknyitó jogait a saját topikjában sem tisztelik, de sajátként kezelt közös tereinket meg akarják tisztogatni már a másként gondolkodóktól is, és ehhez komplett üzleti tervet gyártottak, aminek végrehajtása minden magatokfajta küldetéses kötelessége.

Akik keresik, várják az alkalmat, hogy mikor lehet leköpni egy bajba jutott embert, családot, vállalkozást, zászlót vagy akár egy egész nemzetet.

Nem (csak) a pénzről szólnak a dolgok, nagyon félreértitek. Nem lehet mindent és mindenkit pénzért megvenni, értékét abban mérni. Magyarország erős és büszke ország volt már sokszor a történelemben, és az is lesz, ha akarjátok, ha nem.

Maradj még, ha gondolod, kérsz uzsonnát esetleg?
Előzmény: Doppelstangel (1279)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1289

Velem beszélj így, én "visszaütök", hüjjepatikuss nem fog, ismerheted annyira.

Tényleg nem, mert minek. A tények nem fognak változni, akárhogyan próbálják újraszortírozni a különítményes megmondóemberek.

És kössz!

Előzmény: Se gily bol u Rassan (1270)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1279
Te vagy itt a bakter, kishúgom?
Előzmény: Se gily bol u Rassan (1276)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1276
Húzás a Mea Culpába.
Előzmény: Doppelstangel (1273)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1274
"ma már tudomásul kell vennünk a kialakult játékszabályokat! időnként persze fogcsikorgatva."

Ezeket a játékszabályokat azok sem tartják be, akik hozzák.

Innentől nem várhatják el tőlünk sem, hogy betartsuk őket. Milyen alapon akarják cseszegetni a vevőt a boltból kijövet a nyugtáért, amikor ugyanezek az urak számla nélkül, bemondásra kapnak költségtérítést? Milyen alapon beszélnek ingyenebédről, amikor ők 62 forintért kapják a levest, más meg 300-ért, meg ezerért?

Sokan vannak, és immáron én is, akik új leosztást követelnek, új szabályokkal, új arcokkal. Mivel megbeszélni ezt nem lehet a kommunista liberálisokkal (bebizonyították), törvényesen kényszeríteni nem lehet őket semmire (ezt is), ezért az elégedetlenek végül mégis tetszenek forradalmat csinálni, a saját szabályaik alapján. Lehet még fokozni a dolgot... de kinek jó ez?
Előzmény: readnick (1272)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1273

Most fenyegetsz, kicsihuszár? Nosza.

Nyomorult provokátor, összevissza hzudozol magadról mindenfélét, csak hogy előadhasd a leghülyébb nyilas dumákat, 48-es alkotmányról meg "sortüzekről".

Menj a picsába.

Előzmény: Se gily bol u Rassan (1270)
readnick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1272
azzal egyetértek, hogy az elvtársak nagyon - túl - jól jöttek ki az egész rendszerváltásnak nevezett cirkuszból.
sztem sem lett volna szabad közelengedni őket a hatalomhoz hosszú ideig.
az a baj, hogy már nem látok olyanokat, akiket szabad lenne.

bizony, volt csürhe az utcákon rendesen. nehogy már az ő moráljuk érvényesüljön!
néhai Antallt sem igazán kedveltem, de azzal a forradalmas szövegével teljesen igaza volt.

ma már tudomásul kell vennünk a kialakult játékszabályokat! időnként persze fogcsikorgatva.
Előzmény: Törölt nick (1189)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1271
És ilyen sapit vajon melyik irodában lehetett faszolni?

Előzmény: boci boci tarka (1259)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1270
Vedd már észre magad, ember, hogy kivel szemben engedsz meg magadnak ilyen hangnemet!

Velem beszélj így, én "visszaütök", hüjjepatikuss nem fog, ismerheted annyira.

Attól pedig, hogy bepasztázod ide az 1949-es Alkotmányunknak azokat a rendelkezéseit, amikre sorozatosan tesz a magyar kormány, attól még nem lesz igazad sem abban, hogy jogos volt fegyvertelen tömegbe sortüzet vezényelni, sem abban, hogy Gyurcsány ellenére történtek azok az embertelen rendőri tettek, amikért egyetlen rendőrt sem vontak még felelősségre. Egyetlen rendőrt sem ítéltek még el jogerősen október 23. óta. Még a parancsnokok nevét sem ismerhettük meg, mert kicsillagozták a jelentésből a nevüket.

Ezekre válaszolj, apafej, és ne hüjjepatikuss kollégát sértegesd.
Előzmény: Doppelstangel (1269)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1269
Mit vergődsz itt, te szerencsétlen?
Előzmény: Törölt nick (1267)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1268
Ha nagyon rosszat akarnék neked, arra ítélnélek, hogy dolgozz együtt ezzel a "csajszival". De persze nem akarok.
Előzmény: Törölt nick (1266)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1267

A kormány....

De nem ez a kormány.

Előzmény: Doppelstangel (1264)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1266

Remélem is, hogy eccer még ombuccmann lesz ez a csajszi.

:-)

Előzmény: Doppelstangel (1265)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1265
Habár a legjobb verziót nyilván Morvai-Auchan Krisztina tudná bemutatni.
Előzmény: Doppelstangel (1262)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1264

Gondoltam, azóta talán beljebb költöztél. De nem...

Mindazonáltal a miniszterelnök feladatkörét nem te szabod meg a spájzban, hanem az Alkotmány:

35. § (1) A Kormány

a) védi az alkotmányos rendet, védi és biztosítja a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogait;

b) biztosítja a törvények végrehajtását;

Teccik ezt érteni, vagy rajzoljak egy folyamatábrát?

Előzmény: Törölt nick (1263)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1263

Gázszag utcai spájzban

Rosszul tudod...

Külső-Gázszag ucca.

:-))))

Előzmény: Doppelstangel (1261)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1262
A babakocsik viperázták a békés kardlapokat.
Előzmény: Törölt nick (1215)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1261

Megint súlyos ostobaságokat beszélsz: a miniszterelnök felelős az ország nyugalmáért. Elsősorban azért felelős, nem az iskolatej áfájának visszatéríthetőségéért felelős, tudod?

Utasított a rend fenntartására. Nagyon helyes. Utasított a törvényes eszközök alkalmazására. Még helyesebb.

Még akkor is, ha neked, a Gázszag utcai spájzban ez nem tetszik.

Előzmény: Törölt nick (1214)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1260

hogy talán nem kéne mésok rendezvényein randalírozni, sőt!

Mondd meg ezt a REBISZ-nek is.

Előzmény: Törölt nick (1257)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1259
Annak idején én is megírtam (kicsi a mi városunk), hogy nálunk a fidesz-irodán lehetett átvenni a sípokat és a piros lapokat.
Előzmény: Törölt nick (1257)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1258
Én nem tudok róla, igaz nem is vagyok oda bejáratos.
Előzmény: Törölt nick (1256)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1256

Pedig bizony már "folyamatba tették" az ügyét.

De nem kell nekem hinni.

:-)

Előzmény: boci boci tarka (1255)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1255

Nem látom jeleit, hogy saját oldalán úgy látják, GYF-et el kell távolítani a politikai színtérről.

Ha el fog távozni, az a saját döntése lesz.

Előzmény: Törölt nick (1253)
boci boci tarka Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1254

Szóval úgy gondolod, hogy pl. Demszky hívta oda a tojás- és sörösdoboz dobálókat az ünnepségre, hogy szíveskedjenek őt folyamatosan egrecéroztatni? Vagy Gyurcsány rendelte oda az agyhalottakat a Nemzeti Múzeumhoz, hogy szétordibálják a gyermekek előadását?

Te az ilyeneket komolyan is gondolod, vagy csak ideírod?

Nem, jó ez a dolog senkinek, nem jó, hogy félek elmenni a gyerekekhez Pestre (és nem is mentem) okt. 23-án, mert amikor meghallottam, hogy a fidesz ragaszkodik az Astóriához, tudtam, hogy a balhéra utaznak,  vagy márc. 15 előtt idemenekítem őket unokástól, mert előre várható a randalírozás.

Előzmény: Törölt nick (1252)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1253

nagyon-nagy játékos, rosszul teszed, ha lebecsülöd

Tudom hogy nagy játékos és nem is becsülöm le, ergo nagyon nehéz lesz megszabadulni tőle. Képességei pedig szerintem, csak a politikai machiavellizmusban jók, amolyan agitátor-szervező típus, és sajnos olyan eszközöket hozott be  a napi politikába, amik az üzleti életben szokásosak és elfogadottak, de a politikában, finoman szólva is szagosak ezek az eszközök. Amikor ezekkel lépett a színtérre, egy darabig hatásos volt, mert az eszközörendszer amivel operált, ismeretlen volt addig a politikában. Mára őt kiismerték, és már nem olyan hatékonyak az eszközei.

Más téren pedig, habitusa, képzettsége, szkatudása, tapasztalata nem teszi őt alkalmassá a miniszterelnöki pozícióra, hosszabb távon.. Ő arra volt alkalmas, hogy bármilyen áron, de visszahozza a "szarból a választási győzelmet". Megtette, de ma már a saját oldalán is látják, hogy el kell távolítani a politika színtérről, mert ő is (mint Orbán) hadszíntérnek tekinti a politikát, és nem a társadalom, jobbítása, fejlődése, a népének boldogulása a célja. Ő egy mozgalmár, mint Orbán. Sajnos.

Előzmény: boci boci tarka (1247)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 1252

Az azért ölég sajnálatos, hogy egyetlen baloldali vagy kormányrendezvény nem marad mentes a jobboldalra ráragadt  tahó rendbontók, árpádsávos félrészeg suhancok randalírozása nélkül.

Figyelj!

Ez pontosan azért jó a kormánypártoknak, hogy az egész ellenzékre húzhassák rá a fasiszta-antiszemita-nyilas-csürhe és egyéb, normális emberekben félelmet keltő hívószavakat. Ez is az elhiteltelenítés kategóriájába tartozik. Ezért bátorkodom feltételezni, hogy ezeket a "ráragadtakat", többnyire akaratukon és tudtukon kívül, provokátorokként használják. Nyilván az szervezi őket akinek ebből politikai haszna van.

Előzmény: boci boci tarka (1249)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!