Keresés

Részletes keresés

csöppike Creative Commons License 2012.03.12 0 0 806

Takarítást vállalok:Tökölön,Halásztelken,Szigetszentmiklóson.Pénteken 13h-tól és szombaton-vasárnap 9h-tól.

Személyes megbeszélés céljából hívjon a következő tel. számon: 06/30-906-7794. Leendő munkaadómat szívesen látom otthonomban,egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket.Előre is köszönöm! Erika

Előzmény: csöppike (800)
Bodikaa Creative Commons License 2012.03.12 0 0 805

Kedves Bébiszamuráj!

Ha még aktuális szívesen jelentkezek én is a hirdetésre.

Tegnap próbáltam írni a marylou emailcímre de visszajött, hogy érvénytelen.

25 éves lány vagyok és 5 éve vállalok takarításokat, leinformálható vagyok  de személyesen is találkozhatunk.

Az én email címem bodaerikaa@gmail.hu-itt el lehet érni engem és ha valami kérdés akad szívesen válaszolok.

Medianka Creative Commons License 2012.03.12 0 0 804

Alkalmi, részleges nagytakarításra (szekrénymosás, csempemosás, ajtómosás, ablaktisztítás) keresek gyakorlott segítőt, holnap (kedd) délelőttre, 9-től 14-ig Budapesten, a XIII. kerületben.

Árajánlatokat mailben kérek ma délután 4 óráig, telefonos elérhetőséggel: statisztikatanar@gmail.com

nancus Creative Commons License 2012.03.11 0 0 803

Kedves Fórumozók, kedves Érdeklődők,

Álláslehetőség után keresgélve, véletlenül találtam ezt az oldalt, és ajánlom magam :-). 

Takarítani szerető, leinformálható, munkájára igényes, gyakorlott 40
éves nő bejárónői, vagy alkalmi takarítói munkalehetőséget keres
Budapesten! Próbatakarítás után dönthet! Próbatakarítás 1500,-Ft-ért,
ezért az árért piperetakarítás (porszívózás + portörlés), vagy 2 órás
időtartamot felölelő igény szerinti, egyéb takarítást lehet igénybe
venni. A tisztítószereket az ár nem tartalmazza!

Folyamatos munkalehetőség esetén az ár megegyezésünk szerint
alakítható ki. A bejárónői munka körében igény szerint bevásárlást,
vasalást is végzek. Éva, elérhetőség: szilagyine1971@gmail.com

dittie22 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 802

29 éves gyesen lévő nő vagyok. Vállalom lakások takarítását elsősorban a 13. kerületben!

Email: dittie22@citromail.hu

Ár megegyezés szerint!

dittie22 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 801

Kedves "bébiszamuráj"

29 éves, leinformálható gyesen lévő anyuka vagyok. Szívesen vállalnám a takarítást. Fizetési igény megbeszélés szerint.

Kérem küldjön egy email címet mert a nevére kattintva számomra nem elérhető.

Az én email címem: dittie22@citromail.hu

Szép Napot!

F. Bernadett

Előzmény: bebiszamuraj (798)
csöppike Creative Commons License 2012.03.10 0 0 800

Kedves Timi!

Személyes megbeszélés céljából,kérem hívjon fel a következő tel.számon:06/30-906-7794.

Szívesen járnék Halásztelekre takarítani,megbízható,leinformálható,közalkalmazottként dolgozom.

Előre is köszönöm! Erika

Előzmény: Timcsi7807 (797)
morgó5 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 799

Jó napot kivánok, szigethalmon lakom és szivesen vállalnám az ÖN  által kinált Vargáné

Előzmény: Timcsi7807 (797)
bebiszamuraj Creative Commons License 2012.03.08 0 0 798

Takarítónőt keresek, a feladata :

- a szokásos takarítás (szobákban porszívózás, felmosás, fürdő helységek takarítása,  kád,mosdó, wc, stb, konyhai takarítás  

( mosogatni nem kell )

- XVI. kerület

- referenciák, leinformálhatóság szükséges, legyen az facebook, vagy iwiw

csak gyakorlott , precíz és becsületes jelentkezőt várok, fizetési igény, vagy díjszabás megjelölésével.

a nevemre kattintva elérhető az emailcímem.

Timcsi7807 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 797

Sziasztok!

megbizható, a lakásban magára hagyható takarítónőt keresek, aki hajlandó Halásztelekre kijárni hetente.

köszönöm előre is a segítséget

Timi

B. Zsofi Creative Commons License 2012.03.08 0 0 796

Sziasztok!

Takarítást vállalok az I., II., XII. kerületek környékén, a Széll Kálmán tér közelében lakom. 24 éves vagyok, kezdőnek számítok, viszont mindenki tudhatja, hogy ebben az esetben ez korántsem egyenlő a tapasztalat hiányával:)). Korrektnek, megbízhatónak tartom magam, ezt a jelentkezőtől is elvárom. Keress meg egyéb információkért, illetve ha úgy gondolod, hogy megfelelő lehetek számodra. Egyelőre e-mailben: szemerjai@freemail.hu.

Bodikaa Creative Commons License 2012.03.07 0 0 795

25 éves vagyok és 5 éve vállalok takarításokat , munkámra igényes és megbizható vagyok. 

Magánlakások, irodák takarítását vállalom, nagytakarításokat is szükség szerint.

Jelenlegi végzettségem szerint ápolónő vagyok, voltam de inkább visszamentem még az iskolapadba más területre tanulni, ebből kifolyólag gyerekfelügyeletet is vállalok.

Órabér megbeszéléssel.

Elérhetőségem : bodaerikaa@gmail.hu

Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják.

egyszülő Creative Commons License 2012.03.05 0 0 794

Vállalom magánházak takarítását.

Ami a napi takarításban benne van:
Konyha:asztalok,pultok lemosása,mosogatás,seprés,szemét eltávolítás,felmosás.
Szoba:Ágyak rendbetétele,porszívózás,felmosás.
Fürdőszoba:kád,mosdó lemosása,vízkötelenítés,tükör pucolás,seprés,felmosás.
Nappali:elpakolás (újság,stb)porszívózás,felmosás.
Wc:fertötlenítés,seprés,felmosás.
Lakáson belüli egyéb helység:elpakolás,seprés ,felmosás.

Vasalás 3000Ft/alkalom.Ha takarítás mellé kéri megegyezünk.
Egyéb takarítás megbeszélés alapján.
Rendszeres takarítás árai megbeszélés alapján változhat hívjon bizalommal megbeszéljük . Köszönettel Szabó Kornélia
06 20/259-28-95 Hétfötől-Péntekig :8h-20h-ig Szombat-Vasárnap: 9h-20-ig
Egyéb esetben kérem írjon email címemre:

nelliszabo33@citromail.hu

AKCIÓ!!!

Kisgyermekes családok a rendszeres takarítást kedvezményesen vehetik igénybe!!!+A Tavaszi nagytakarítást is.

Jön a húsvét,szeretne tiszta ablakot,pormentes házat,hívjon:06 20 259-28-95 

Húsvétra ragyogni fog háza, kedvezménnyel.!!!!

Andalena Creative Commons License 2012.03.01 0 0 793

Kedves Mindenki!
Friss diplomás lány, pénzkiegészítésként TAKARÍTÓ, ÁLLAT-GONDOZÓ (sétáltatás, egyszerűbb kozmetikai feladatok ellátása) munkát vállal. Teljesen megbízható, leinformálható vagyok. Írjon mindenki bizalommal:) (Budapestiek jelentkezését várom).  "zitronen@citromail.hu"

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.03.01 0 0 792

KEDVES OLVASOK!! TAKARITÁST VÁLLALÓK ,CSALÁDOKNÁL.AKÁR BEJÁRONŐI TEENDÖKET IS!! GYERMEKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS,CSALODÁST NEM OKOZO. 37ÉV NŐ VAGYOK 1DÜL ÉLEK.ÍGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ.

ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!! HIVJON BIZALOMAL!: 06-70 6345842.

Hanna60 Creative Commons License 2012.03.01 0 0 791

Kedves Boszorka!

Az Adél dolog nem önreklám, hiszen az álltala ajánlott Krisztina ma már nálam takarít!

Előzmény: Boszorka (787)
Dan620726 Creative Commons License 2012.02.28 0 0 790
Budapest környékén,budai oldalon takarítást,vasalást,főzést,
gyermekfelügyeletet vállalnék!!Sürgős lenne!!!!
Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.27 0 0 789

kedves Hölgyem.ezzel egyet értek,mert a jo munkást nem kell reklámozni. elég 2 sor is.  ide bármit le lehet irni;)

Előzmény: Boszorka (787)
Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.27 0 0 788

Kedves Gina! sms megkaptam. köszönöm az erdeklödést,de hivjon nyugotan és a reszleteket meg beszélyük. nem gondolom,hogy sms ben fontos dolgokat meg lehet beszélni. várom hivását! köszönöm. Erzso(Zso)

Előzmény: Erzso (zso) (781)
Boszorka Creative Commons License 2012.02.27 0 0 787

Lehet, hogy én egy gyanakvó vén Boszorkány vagyok, de nekem ez az Adél dolog elég önreklámozósnak tűnik.:-(

Rider58 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 786

A jó takarítónőt valóban csak ajánlani lehet. Fontos a precíz és alapos munkavégzés, és talán a legfontosabb a megbízhatóság!

Adél, nagyon hálás vagyok neked, amiért ajánlottad őt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miben tudnék segíteni neki, akkor azt mondta, hogy ha van egy kis időm, nézzek fel ide, írjam le az őszinte véleményemet a munkájáról.

Én is teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, már 2 hónapja dolgozik nekünk és eddig ő a legjobb. Tényleg maximalista, és nem lazsál, ami az idejébe belefér, de rendszeresen plusz dolgokat is megcsiál, ami nekünk eszünkbe se jutna. Nem elég, hogy kiváló a munkája, kedves, értelmes, és nem csak tisztaságot, de pozitív hangulatot hagy az otthonunkban. Pár hete volt két órája a következő munkájáig és felhívott, hogy elviheti-e a kutyánkat sétálni. Munkámból fakadóan nincs sok időm Bettire, így beleegyeztem. Azóta ha a kutya meglátja, jobban örül neki, mint nekem, szóval irigykedek. Én is csak ajánlani tudom mindazoknak, akik komolyan gondolják, hogy takarítónőt fogadnának.

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 785

Kedves Adfél! Máűr megtaláltuk egymást! Köszönöm.

Előzmény: Adél75 (784)
Adél75 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 784

Kedves Hanna!

Csak ajánlani tudom a takarítónőmet, mert egyszerűen majdnem tökéletes.

Kérlek küld el a telefonszámodat a mizigizi@citromail.hu e-mail címemre és továbbítom neki a megkeresésedet.

Legyen szép napod,

Üdv,

Adél

Előzmény: Hanna60 (778)
Simin Creative Commons License 2012.02.24 0 0 783

Felelősségteljes intelligens nem dohányzó nő vagyok.  

Gyermekszerető gondoskodó típus. 

Felsőfokú végzettséggel rendelkezem.  

Önmagamra és munkámra igényes vagyok.  

Amit nyújtani tudok:

• Több éves rutin és gyakorlat.
  • Gyermekfelügyeletben szerzett gyakorlat.
  • Önálló és sokoldalú munkavégzés.
  • Maximális megbízhatóság.
  • Referenciák leinformálhatóság.
  • Főzésben szerzett gyakorlat.
  • Nagyfokú precizitás bármilyen házimunkában. 

Amennyiben lehetséges bentlakásos állást keresek!  

Kérem, hívjon bizalommal!

Tel:0630/544-7168

móika Creative Commons License 2012.02.23 0 0 782

Kedves keresgélők!

Takarítói és bejárónői munkát vállalok! Érdeklődni: monika.2006@hotmail.com Leinformálható vagyok jelenleg Gyálon lakom.

Órabér 1000/ft

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.02.22 0 0 781

kedves olvasok! takaritást vállalok, családoknál akár bejáronői teendöket is!! Gyermekfelügyeletet is szivesen válalok. megbiszhato,rugalmas 37 év Nő vagyok.1 dül élek. igy minden a továbi megbeszélés szerint.

elöre is köszönöm! hivhat is: 06-706345842.

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 780

Köszönöm, de úgy tűnik megoldódott a problémám!

Előzmény: Hanna60 (779)
Hanna60 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 779

Zúglói 86m2.-es,  igényes  polgári lakásunk takaritására, vasalásra keresek megbizható pontos, munkájára igényes takaritó--bejárónőt hosszú távra. Háztartásunk 2 személyes.

Anischmid@gmail.com tel: 06 20 281 9202

Hanna60 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 778

Kedves Adél!

Szinvonalas Zúglói polgári lakásunkba keresünk megbizható segitséget het rendszeres takaritási munkára, vasalással. Lakásunk 86 m2. és háztartásunk 2 személyes. Ha még aktuális a dolog, kérlek jelezd.

Üdv.

Hanna

Előzmény: Adél75 (772)
marcsi 1954 Creative Commons License 2012.02.20 0 0 777

57-éves fiatalos nő vagyok, kisebb lakás takarítását vállalom a III.ker-ben! Vasalás és gyermekfelügyelet is érdekel!  Tomsicsné   Tel: 306038960

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!