Takarítást vállalok:Tökölön,Halásztelken,Szigetszentmiklóson.Pénteken 13h-tól és szombaton-vasárnap 9h-tól.
Személyes megbeszélés céljából hívjon a következő tel. számon: 06/30-906-7794. Leendő munkaadómat szívesen látom otthonomban,egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket.Előre is köszönöm! Erika
Álláslehetőség után keresgélve, véletlenül találtam ezt az oldalt, és ajánlom magam :-).
Takarítani szerető, leinformálható, munkájára igényes, gyakorlott 40 éves nő bejárónői, vagy alkalmi takarítói munkalehetőséget keres Budapesten! Próbatakarítás után dönthet! Próbatakarítás 1500,-Ft-ért, ezért az árért piperetakarítás (porszívózás + portörlés), vagy 2 órás időtartamot felölelő igény szerinti, egyéb takarítást lehet igénybe venni. A tisztítószereket az ár nem tartalmazza!
Folyamatos munkalehetőség esetén az ár megegyezésünk szerint alakítható ki. A bejárónői munka körében igény szerint bevásárlást, vasalást is végzek. Éva, elérhetőség: szilagyine1971@gmail.com
Takarítást vállalok az I., II., XII. kerületek környékén, a Széll Kálmán tér közelében lakom. 24 éves vagyok, kezdőnek számítok, viszont mindenki tudhatja, hogy ebben az esetben ez korántsem egyenlő a tapasztalat hiányával:)). Korrektnek, megbízhatónak tartom magam, ezt a jelentkezőtől is elvárom. Keress meg egyéb információkért, illetve ha úgy gondolod, hogy megfelelő lehetek számodra. Egyelőre e-mailben: szemerjai@freemail.hu.
25 éves vagyok és 5 éve vállalok takarításokat , munkámra igényes és megbizható vagyok.
Magánlakások, irodák takarítását vállalom, nagytakarításokat is szükség szerint.
Jelenlegi végzettségem szerint ápolónő vagyok, voltam de inkább visszamentem még az iskolapadba más területre tanulni, ebből kifolyólag gyerekfelügyeletet is vállalok.
Órabér megbeszéléssel.
Elérhetőségem : bodaerikaa@gmail.hu
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják.
Ami a napi takarításban benne van: Konyha:asztalok,pultok lemosása,mosogatás,seprés,szemét eltávolítás,felmosás. Szoba:Ágyak rendbetétele,porszívózás,felmosás. Fürdőszoba:kád,mosdó lemosása,vízkötelenítés,tükör pucolás,seprés,felmosás. Nappali:elpakolás (újság,stb)porszívózás,felmosás. Wc:fertötlenítés,seprés,felmosás. Lakáson belüli egyéb helység:elpakolás,seprés ,felmosás.
Vasalás 3000Ft/alkalom.Ha takarítás mellé kéri megegyezünk. Egyéb takarítás megbeszélés alapján. Rendszeres takarítás árai megbeszélés alapján változhat hívjon bizalommal megbeszéljük . Köszönettel Szabó Kornélia 06 20/259-28-95 Hétfötől-Péntekig :8h-20h-ig Szombat-Vasárnap: 9h-20-ig Egyéb esetben kérem írjon email címemre:
KEDVES OLVASOK!! TAKARITÁST VÁLLALÓK ,CSALÁDOKNÁL.AKÁR BEJÁRONŐI TEENDÖKET IS!! GYERMEKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS,CSALODÁST NEM OKOZO. 37ÉV NŐ VAGYOK 1DÜL ÉLEK.ÍGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ.
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!! HIVJON BIZALOMAL!: 06-70 6345842.
Kedves Gina! sms megkaptam. köszönöm az erdeklödést,de hivjon nyugotan és a reszleteket meg beszélyük. nem gondolom,hogy sms ben fontos dolgokat meg lehet beszélni. várom hivását! köszönöm. Erzso(Zso)
A jó takarítónőt valóban csak ajánlani lehet. Fontos a precíz és alapos munkavégzés, és talán a legfontosabb a megbízhatóság!
Adél, nagyon hálás vagyok neked, amiért ajánlottad őt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miben tudnék segíteni neki, akkor azt mondta, hogy ha van egy kis időm, nézzek fel ide, írjam le az őszinte véleményemet a munkájáról.
Én is teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, már 2 hónapja dolgozik nekünk és eddig ő a legjobb. Tényleg maximalista, és nem lazsál, ami az idejébe belefér, de rendszeresen plusz dolgokat is megcsiál, ami nekünk eszünkbe se jutna. Nem elég, hogy kiváló a munkája, kedves, értelmes, és nem csak tisztaságot, de pozitív hangulatot hagy az otthonunkban. Pár hete volt két órája a következő munkájáig és felhívott, hogy elviheti-e a kutyánkat sétálni. Munkámból fakadóan nincs sok időm Bettire, így beleegyeztem. Azóta ha a kutya meglátja, jobban örül neki, mint nekem, szóval irigykedek. Én is csak ajánlani tudom mindazoknak, akik komolyan gondolják, hogy takarítónőt fogadnának.
kedves olvasok! takaritást vállalok, családoknál akár bejáronői teendöket is!! Gyermekfelügyeletet is szivesen válalok. megbiszhato,rugalmas 37 év Nő vagyok.1 dül élek. igy minden a továbi megbeszélés szerint.
Szinvonalas Zúglói polgári lakásunkba keresünk megbizható segitséget het rendszeres takaritási munkára, vasalással. Lakásunk 86 m2. és háztartásunk 2 személyes. Ha még aktuális a dolog, kérlek jelezd.