Nem megy sajnos. ,,You can only be logged into the account on one device at a time. And there can only be one phone number linked to the account at a time, but you can log out and back in on various devices. You just need to be able to get the SMS code which will be sent to the phone number actually on the account.''
Sim-et is váltottam, de telefonszámot nem :) Mondjuk feltételezem, hogyha ellopják a telefonom, letiltom a sim-et nem? Meg azon merengtem, hogy amúgy mit tud csinálni, ha be is jut a Revolut fiókomba? Onnan lehet utalni? Kártya nélkül költeni nem tud róla.
sok minden nem derult ki az okokrol, csak az, hogy nyilvan teves volt a ket szazalek felszamitasa
Hi,
Cami here, stepping in for Elizabeth. I am sorry to hear you were incorrectly charged FX fees. I've now applied 300 CPT (£3) to your Rewards card, as a compensation for this.
Rest assured, we have raised this issue to our engineering team to prevent this from happening again.
Revolutra nem tudsz forintot tölteni, mivel nem ad forintos egyedi számlaszámot sem, és gyűjtőszámlájuk sincs (mint a TW-nak).
Eurót tudsz rá praktice tölteni, amit aztán a revolut konvertál. Ezt vagy TW kártyával, előtte TW-re a forintot beutalva. Ekkor lesz egy HUF-EUR konverziód a TW-nál, aztán egy EUR-HUF a Revolutnál.
Vagy Curve-vel csinálod, amögé bármilyen kártyát kötve. De ott van egy havi 500 fontos limit az ingyenes váltásokra az alap kék kártyánál.
Azonban én megörültem amikor megláttam a színét, mert látványosan kilóg a többi kékesszürkéslilás kártyám közül, így nem kell odafigyelnem melyike tis veszem elő :)
Mo-n mar vagy ket evtizede mindegy, mivel parhuzamosan kezdtek. Europan belul akkor meg voltak korlatok egyik vagy masik hatranyara. Az utolso eszak-amerikai tapasztalatom ugyan mar jo par eves, igy mar nem mervado, de Kanadaban 1x sokat kerestem ATM-et, ami el is fogadta a Visa-t. Utana mar megvolt a bank, igy kerestem a logojat, tobb mintavetelezesem nem volt. Ami azert is volt furcsa, mert evekkel elotte azt tapasztaltam, hogy eszak-amerikaban inkabb Visa volt elfogadottabb.
Elmult par evben nem voltam Europan kivul es valoszinuleg mar ritkan futni bele valami korlatba.
Én még a decemberi ingyenes akcióban rendeltem alap Revolut kártyát, és Mastercardot küldtek. Azóta ez változott, és az alap már Visa? Mondjuk ezeken a helyeken nagyjából mindegy, úgyse a kártyatársaság vált...