Tudom, írjam be a googleba hogy cd cover. Az kiad rengeteg oldalt, annak 98%-a használhatatlan. Vagy olyan regisztrációt igényel hogy még a szemem színét is megkérdezi szinte.
Szóval ha vki tudna egy használható oldalt mondani azt nagyon megköszönném.
LP módban kb. 240 perc (4 óra), jelentős minőség romlás nincs (én őszintén szólva semmi minőség romlást nem észleltem az ilyen felvételeknél).
Tehát nem lenne kizárt, bár szerintem más szegedi verzió már nem lesz. Sajna azt kell mondanom, hogy a 2005 -ös felhozatalból a Szegedi a leggyengébb (mégha a szívünknek kedves is), ebben (is) lemaradtunk. Kivéve a soundcheck -et, ami különleges és áll@at jó....szerintem.
Ja még azt lefelejtettem, hogy ez a finn változat azért lenne jobb, mert a két dolog egyben nézve megindítóbb, és el is fér...jó tudom ez csak kényelmi szempont :)
Jól emlekszel, a PPTC-n a "2005-08-26 Szeged" 'jakso' féle verzió torrent commentjénél olvasható ez:
Skull wrote:
On the old tracker, someone remade a all in one version from this and the soundcheck plus fixed the chapters... Would have been nice to see it around again...
endemoniada wrote:
Hi, it was me who made that all-in-one version. For reasons having nothing to do with the quality of the dvd i had to stop seeding after 5 people had downloaded it (computer problems). I might put it online soon, was disappointed also that no-one rated it or left no comments.
Talán meg lehetne kérni a finn vérrokon kollégát, hogy legyen olyan szíves és, ha módjában áll reseedelje.