nekem is lenne egy hasonló jellegű kérésem: én a mirage együttes albumára vadászom egy ideje. semmit se tudok róla igazából csak azt hogy egy magyar dark-wave banda volt - gondolom valamikor a 80-as évek végén vagy a 90-es évek elején működhettek.
A Trilogy-t csak egy ideig lehetett kapni papírtokos digipack csomagolásban, miután az első verzió elfogyott, már csak a puritánabb, normál műanyagtokos vette át a helyét. Szóval most már nehézkesebb papírtokos dvd-t találni! fh
Ismeritek a Massive attack-től a The man next door című számot?
A 10:15 Saturday night-ból vannak belecsempészve részletek. Persze nem ettől jó szám, amúgy is frankón megállja a helyét.
“The Pink Pig Project, the magnificent idea through which more than five hundred Cure fans from around the world have recorded all of Robert Smith’s band’s songs making a superb 14 CD set titled ‘Concise Pink Pig Atlas: The Whole Cure in the Mirror’ which was presented to Robert and The Cure as a gift from their fans to celebrate the end of the millennium, is coming back. Because there are more than fifty new songs to be recorded and added to the set, and because there are some new and exciting ideas and goals to be achieved, we invite everyone in the world to visit the project’s new web site at www.pinkpigupdate.com.ar to know about all the new activities and to join us in order to keep going our endless way
Szerintem nem fog más formában megjelenni a Love, direkt az a lényege, hogy csak interneten pénzért letölthető legyen, és ezzel is segítség az Amnesty International-t.
A két könyvről hallottam, van is olyan ismerősöm aki olvasta az egyiket, de nem volt még a kezeim között, ezért nem tudok se jót, se rosszat mondani :-D
Jeff Apter, author of the new Cure book 'Never Enough', wanted to share Lol Tolhurst's response to the book:
Dear Jeff,
As you know I waited many years for my side of The Cure story to be told and I am immensely pleased and relived that it has finally been reported in such a honest and reasonable manner.
The Cure was (and still is to a certain extent) a very big part of my life and it was important to me to have my part of the story conveyed accurately without any bitterness or resentment because ultimately I am both humbled and grateful by what we did and I continue to be proud of that achievement.
I cannot imagine how hard it is to get close enough to your subject to see the real story but I think you have done it admirably.
ja, úgy már megvan nekem vagy 1,5 hónapja ha nem több! nem zeneileg érdekel amúgy nem tecc :-( igaz, az eredeti se, nincs benne fantázia. http://www.amnesty.org/noise/ itten keresgéltem az album megjelenésről de nincs konkrét dátum
Nekem megvan videón,ettől függetlenül már nagyon vártam a DVD-s megjelenést. Noha különösebben nem szeretem a Bansheest,a Nocturne mindenképpen alap:))))
Szuper! Még nem láttam csak részleteket belőle egy MTV összeállításban, viszont audióban megvan. Nem is tudom elmondani milyen is ez a koncert igazán, de az biztos, hogy valami maradandó, olyan amire mindig emlékszem, és mindíg szívesen felteszem. Ez annyira így van, hogy ha magamban játszom valamelyik számot róla, akkor mindíg az élő változat megy a fejemben, és nem az album verzió. Robert miatt meg különösképpen becses, kötelező darab lesz számomra (is)! :))))))))))
Hát igen, disznóság ez. Így hogy 1 jegyet rendeltél kedvezményes 2800 FT-os áron, drágábban kaptad meg mintha aznap a helyszínen vetted volna 3500-ért....