Az "épitész...", "kocsis...", "szeletes...", "zavasi..." álnév alatt küldött üzenetek mind ugyanarról a gépről jönnek ! Minden computernek van egy úgynevezett empreinte-je, az abonné ID-jétől függetlenül. Ezért van az, hogy a hivatalos szerveknek egy gyerekjáték megtudni, hogy ki kicsoda.
Igy sokan a "persona non grata" listára kerülnek, és nem tudják, hogy mi újság. :-))
Tehét szerinted magyarok nem szoktak szolidárisak lenni másokkal??? Ezt a baromságot... A történelem során számtalan alkalommal voltunk szolidárísak számtalan nemzettel. Az lehet, hogy te nem vagy az, de ne sértess egy országot!!
Ami a kocsis ügyet ilelti, elég sokan megírtuk neki, hogy nem igazán látjuk reálisnak a felvetését, mindig visszajött vele (hasonló módon mint építészmérnök barátunk az ő dolgával) én meg próbáltam megértetni vele, hogy ott ahol havi 100€ a parkolás és még mellé némi a biztosítás talán üresen senki nem fog autót tartani.
Más volt a helyzet régen pesten, ahol az önkormi nem szedte a súlyadót és a rendszámnélküli roncsokban laktak (néha még ma is) a hajléktalanok. Itt ez nem igazán reális dolog (elevel a párizsiak kevesebb mint felének van autója - messze rosszabb arány mint máshol), legfeljebb azon külvárosokban, ahova viszont nem nagyon javasolt meni. Ezért is küldte Billy a kemping címét, amivel szerintem még a bejelentkezése is megoldott lenne.
Ezzel persze nem mondom, hogy nem lehetséges autóban élni Párizsban vagy körülötte, én is látom az út mellett a sátortáborokat itt ott, meg a bodékat, de sajnos abban nem tudok segíteni.
ugye azt te is tudod, hogy ha egy autót huzamosabban lakás céljára használnak, azt kivéve ha egy kombi csomagartójában alszik a delikvens, nyomot hagy a belsején.
Itt vannak emberek akik már segítettek másoknak, hidd el sok köszönetet nem kaptak. És ha valakinek nem segítenek azonnal, akkor meg ki lesznek osztva. Mindekinek meg van az élete, ha tud és akar, akkor segít, elég sokan elég sokszor segítettek is másoknak.
Tényleg nem szoktak a magyarok így viselkedni. Erről híres az elmúlt 1000 éves történelmünk is. István, Koppány, Álmos nem magyart irtott, és Szapolyai sem magyarokat hagyott pusztulni Mohácsnál... Rákóczi sem magyar labancok ellen harcolt. És érdemes megnézni, hogy a dicső aradi vértanúk között hány magyar van. Mint Damjanich, Knezic, Leininger-Westerburg...
Persze mi vagyunk a becsület mintaképei. Azok voltunk 44-ben is.
Most jön, hogy zsidó vagyok. Veled ellentétben, én tudom hogy milyen vér került a családomba az elmúlt 300 évben. zsidó is. Bár a nürnbergi faji törvények szerint nem lennék zsidó, és a numerus clausus sem zárna ki sehonnan.
De egy biztos: felfordul a gyomrom az olyan "nemzettársaimtól", akiknek ez az első kérdésük: Te zsidó vagy?
Charlie Chaplint kérdezték meg a Diktátor londoni bemutatóján, hogy zsidó-e. Azt válaszolta, hogy "Nem részesültem ebben a kitüntetésben. "
Azt már nem magyarázom el, hogy JFK miért mondta a berlini falnál, hogy "Ich bin ein berliner."
Magyar vagyok, és européer (ismeretlen szó esetén: wikipédia).
Mint sok más ezen a fórumon, akik ugyan nem szorulnak rá, hogy én védjem meg őket, de az ilyentől mindig felmegy a cukrom.
Pàr honappal ezelött "épitészmérnök baràtunk" jàrt itt kb ugyan ebben a stilusban, segitséget kérni....
Tôbben ajànlottak Neki lehetôségeket, cimeket, munkaeröközvetitô irodàkat, etc.... Csak arra jutottunk, hogy Önagysàga kijelentette, hogy Ö nem olvas emilt, csak a sz@ros magyar szàmàra hagyott üzire vàlaszol, ha épp kedve tartja.....
Miutàn ezt néhànyan nehezelték, elkezdett trollkodni a Monthy Python és a South Park video bejàtszàsokkal.....
Most itt van "tàvgyogyàsz baràtunk" beir tökismeretlenül egy topicba, és szàllàst remél INGYEN egy csalàdnàl, etc, mert Neki most épp Pàrizsban van dolga !!!!!
Ertem én, hogy villanymotor, de mi az isten hajtja ?
Feltettünk Kenmping cimet, olcso hotelt, etc...még csak nem is vàlaszolt rà, csak vissza copyzta a "tàvgyogyàszvagyokésparizsbaakarokreklàmot" és a többiek, meg kapjàk be !!!!
Ertsétek màr meg légyszives, hogy :
- Ez nem egy chat, ahol màsodpercek mulva jön a vàlasz,
- Ez nem egy karitativ szervezet, ahol mindenki csak arra vàr, hogy hogyan tud segiteni az otthon gépelôtt ülô "ràszorulokon" akik vàrjàk a sültgalambot
- Az ittlévök többségének van munkàja, csalàdja, hülye szomszédja, etc.... szoval GONDJAIK
- Mi "nemmagyarok" most azért vagyunk ilyen bunkok, és azért nem segitûnk rajtatok, johiszemû kivàndorlokon, mert nem akarunk, sôt erre a topicra is csak azért jôvünk, hogy rajtatok röhögjûnk, és élvezzük a Ti bajaitokat !
etc.....
el kéne màr egy kicsit gondolkozni ezeken a dolgokon !
Csak nagyonhalkan megjegyezném, hogy a több, mint 20 éves francia orszàgi tartozkodàsom alatt, volt olyan idô (munkàm megengedte), hogy szinte a nap 24 oràjàban a Net-en logtam, és kûlömbféle itteni forumon "csevegtem" az épp "arra jàrokkal"....
Eddig még egyszer sem "cigànyoztunk, zsidoztunk, ...va anyàztunk egymàssal", pedig ott is szoktak szépszàmmal nézeteltérések lenni
Tudom, ismerős a muzsika. Ha az elmebetegeket bántják, akkor meg elmebetegnek vallod magad.Figyelj, én csak megkérdeztem, miféle fajhoz tartoztok, mert a magyar nemzetiségűek nem szoktak így viselkedni. Nem gúnyolják, sértegetik a msásikat nyomorában. benéztem és láttam hogy a kocsis pasit gányoljátok, aki vesztére segítséget kért Bátran vállalni kell ha nem vagytok magyar nemzetiségúek. Nincs abban semmi rossz! Vagy nem így gondolod? Na most már tényleg megyek, mert ennyi időt nem érdemeltek meg.
U:i.
Talán most gyűjtsd ki ügyesen miféle gonoszságokat hánytatok kocsis pasira. Aztán ne rám légy dühös hanem magadra.
4.ha így kérded zsidó vagyok, ha úgy kérded, akkor emellett vagyok még buzi, cigány, berlini és magyar is.
Én rácsodalákoztam egy jelenségre, arra hogy a legtöbb új tagja a topiknak olyan nevet használ, amivel korábban sehova sem írt. Az én beírásomban semmi bántó nem volt (max Billyre nézve, de majd egy hideg sörrel lehütőm a lelkesedését aztán futok nehogy fejbevágjon az üveggel).
Azt is írtam, hogy persze lehet, olyan aki most talál rá az index fórumra, csak meglep, hogy szinte mind.
Hogy ebben téged mi a f*sz bántott azt nem értem, de komolyan.
Visszanéztem, már az első írásod után is egy nagy sértettség volt benned, mert nem kaptál azonnal segítséget, miközben Dobri kolléga pont felajánlotta a segítségét:
Mellette valahol, valami kisebb németes hangzású helységben lesz a központ.
Dobri 3126
.....................................
Itt csak olyan van!:))
A lakást/szobát viszont Srasbourg-ban szeretném.
.................................
Azért a közlekedést is vedd figyelembe,meg az árak is mások.
Add meg a céged központjának a helyét és megmondom,hogy merre érdemes lakást keresned.
Magánszemélytől kell bérelni.
ebay,vivastreet,leboncoin ugrik be így hirtelen.
Majd te ezek után így reagáltál (3232)
A topik szervezkedő kemény magjának!
Ne legyetek elájulva magatoktól, nem vagytok különbek a szeletes családnál,
bármennyire akarjátok ezt magatokkal elhitetni.
Több napja kérdeztem pár dolgot, de nagy ívben leszartátok a bánatomat, nyomoromat.
Ne akarjatok különbnek látszani szeleteséknél. Ők legalább nem akarták belétek fojtani a szót. Ráadásul az ordenáré légiós barom megjegyzéseire, gyalázkodó köcsögözésére és anyázására egyáltalán nem reagáltatok. Rendre nem utatasítottátok. Úgy próbáljátok beállítani mintha ti hófehérek lennétek. Elárulom hogy piti kis szarrágók vagytok.
Most engem is utáljatok ki nyugodtan.
Miközben felajánlották neked, hogy szólj, hogy hol a célged központja és segít valaki ott helyben, te nem azt írtad, hogy mi a központ neve, hanem ezt.
Tudod itt a régiek és az úújak közül sincs mindenki egyforma helyzetben, mert akinek a cége intézte a szállást, az honnan tudná mi kell hozzá. Aki Párizs környékén lakik az honnan ismerné a Strassburg vagy Marseille környéki viszonyokat. Egyébként az, hogy mi kell a bérléshez, sokszor leírásra kerül, pl pont én foglaltam össze neked a 3233.
Na ezek után nem értem, hogy ez most mi volt
Üdvözlettel:
Egy posztkommunista-judobürokrata-liberális-bolsevik-zsidó-buzi-cigány-magyar
Hát mi lesz itt nélküled? Legalább te makogsz franciául is László...
És jó magyar ember is vagy, hiszen ahogy kihuzod az egyik nick s***éből a nyelved, ugyanabban a mondatban szembe is köpöd az összes többit. Egy ilyen emberre mind a Hazának, mind a topiknak szüksége van...inkább megyek én
Kár, hogy benéztem ide, mindig ugyan azokat a bunkókat látom, Talán még a Billy-be szorult valami emberség. A többi szemétláda kimeríti az utcai söpredék fogalmát. Na megyek is mert rámragad ez a mocsok. Ugassatok amit akartok.
Remélem az elképzelései valóra válnak és sikerül az ezredév óta idegenszívűek által szétszaggatott magyar nemzet
párizsi közösségének egészségét helyreállitani, miközben mint egy tiszteletreméltó, modern Pádovai Szent Antal, mit Szent Antal, mint maga a mester, Gyurcsók József, teret és időt semmibe véve küzd a Bukott angyal ördögi machinái ellen,
halhatatlan és szárnyaló lelkének csontketrecét egy 30 éves, téglára állitott Pegueot-ban húzva meg.
Mily szerény s mégis mily nemes dolog!
Bevallom, először azt hittem ön is afféle piszkatroll, akit minden új regisztráltban felfedezni vélek, hiszen van nekem ez a betegségem, ahogy egy kedves indexes kollégám (nevezzük Kuvaitnak) megállapitotta, sajnos ez az "idegi állapotom" azzal jár, hogyha egymás után két különböző nick beirásában azt látom, hogy valószerütlen szállásigénnyel (használaton kivüli gépjármű is megfelel) bombázza ugyanolyan fanatikus lelkesedéssel, vadidegen topiktársait, nos, hajlamos vagyok elhamarkodottan rávágni, hogy a kettő ugyanaz a személy és csak "baszakodni" akar a többiekkel.
Ezen tudatállapotomban, még az olyan, egyébbként gyakori beirásokat is gyanúm beigazolódásának tartom, mint "yyyyyyyyyyyy" vagy "xxxyyyy" esetleg egy másik topikon is ugyanezt egy régebbi virtuális "barátomnál" ,
vagy az oly gyakori jani82 változatokat.
De önnél még ez a makacs és alattomos gyanakvás is megtört, hiszen ön be tudja mérni a földsugárzást és TÁVOLRÓL!
Engedje meg, hogy megkövessem és atyai áldását kérjem egyben, a szent kéztől, mely ily csodákra képes.
Nekem valami egyébként nem tiszta. Az index fórum Magyarország egyik legnagyobbja. Ehhez képest mindig olyanok esnek be a kiköltöznék, munkát keresnék, adj egy robogót hogy legyen hol aludnom tipusú hozzászólásokkal, akik soha korábban azzal a nickkel még nem írtak. Ez két dolgot jelent, vagy akkor googlizták ki az index fórum címét és soha addig nem tudtak róla vagy ők sem vállalják azt a beírást és ezért álnéven teszik.
Mert mondjuk, hogy a swinger klubba mennék, vagy a képek légiós barátaimnak a tegnap esti sunáról fórumba álnéven írnak az még érthető. De ide??? Fogadjunk a végén kiderül, hogy Billy igazából egy brazil hastáncosnő, miközben evm pedig egy minisztérium szakállamtitkára aki Versaillesről álmodozik:-)
Pr: azt már nem is merem leírni, hogy építészmérnök kolléga igazából egy volt SEAL, aki korábban az SASnél szolgált és most a Deuxième Bureaunál ügynök, és mellékesen CDG parancsnoka (nem a reptéré, hanem a repülőgéphordozóé).
Najó probálok többet nem inni munkakezdés előtt, de így szép az élet:-)
Mire vagsz fel? Most olvastam az egyik forumban, hogy a mesterlovesz puska a gyavak fegyvere. Chuck Nortis sose hasznalt ilyet, de Rejtonel se lattad soha Gorcsev Ivan vagy Fulig Jommy kezeben a tavcsoves csuzlit. Meg ha ijj lenne azt a konzervativ, patriotista lelkem megengedne. Nezz Billyre o karnyujtasnyi tavolsagbol sajat ongyujtojaval adott tuzet egesz falvaknak.
Ha ram hallgatsz befogadod a ket csajt meg a tavgyogyasz masszort (ez igy pont 2 par) es napjaidat vezeklesul magyar honfitarsaink segitesenek szenteled. Emellett kulon tartasz fenn nehany autot es lakast karitativ modon (1€/nap/csalad), ja es a rezsit, benzint te fizeted - de ez csak termeszetes.
Ha akarsz minden pont helyere rakj smileyt, de nem kotelezo csak akkor felreertesz
Nalunk a hazban az olcsobb parkolohely alug 100€ havonta a masik 120€. Az utcan nincs hely, mert tele van azokkal akiknek nem jut hely vagy nincs ra penzuk. Szerintem tok ertheto, ha ennyiert csak egy ferrarim es egy lamborghinim van a naponta hasznalt Aston martin mellett, es mint tudjuk azokban nincs hatso ules. Pedig hidd el, ha meglenne meg az a szaros S500 mercim akkor annak a hatso ulesen alhatnal.
"Lakások egészségkárosító földsugárzásának kimérését is jól meg tudom oldani, még távolból is."
Az egyik "Baràtomat" juttatod eszembe.....
Bocsi a minöségért.....
e a hirdetés NAGYON KOMOLY, ismerek olyan embert, aki màr majdnem àllt egy màsik olyan ember mellett, aki hallott arrol, hogy Mamadou, majdnem megcsinàlta, amit igért !!!!!
:-)
A kedvencem : Il soigne également le cancer à distance ! :-))))))))