Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7900

Ugye: https://hvg.hu/elet/20190415_Mit_keres_egy_kereszteny_konzervativ_ujsagiro_Nagy_Blanka_laba_kozott

És egyébként: "A 2012. évi Btk.-ba beiktatott, korábban nem létező tényállás, az ún. objektív szeméremsértés lehet alkalmas a szexuális önrendelkezés védelmét olyan enyhébb sérelmekkel szemben biztosítani, amikor a jogi tárgy súlyos sérelmét kifejező bűncselekmények, mint a szexuális kényszerítés és a szexuális erőszak egyébként nem valósulnak meg. A Btk. 205. § (3) bekezdése szerint: ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti. A jogosulatlan intim felvételek készítése – álláspontunk szerint – e törvényi tényállás alapján büntetendő lehet. A szeméremsértésnek ez az esete magindítványra büntetendő."

https://jogaszegylet.hu/jogelet/az-intim-fotok-jogosulatlan-keszitesenek-buntetendosege/ Cseh Katalin legalább egy potenciális upskirtingelő megafonost lakat alá tetethetne, de még erre se képes, akkora tróger. ;P

Előzmény: Törölt nick (7898)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -2 2 7899

Nincs az a bátor megafonvitéz, aki be merne zoomolni Vadai alá.... 

Előzmény: Törölt nick (7898)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 -1 1 7898

És képzeld el azt a csalódást, amit éreztek, amikor sunát vártak, egy bozontos szőrrel borított lipsy vénuszdombot, mint anno Sharon Stone sunája (nem emlékszem, szőrös volt amúgy?), és kaptak egy uncsi bugyeszt helyette. Kár volt a zoomra pazarolt izommunkáért is. Még az is lehet, hogy csipke se volt a bugyin, csak valami anyukás, mezei sloggi pamutbugyesz volt.

Előzmény: Törölt nick (7897)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7897

Na, de nem sokkal jobb, ha Cseh Katalin trógerségét elemezzük és nem arról beszélünk, hogy milyen emberek... Nem! Milyen lények azok, akiknek ez a poén, hogy nők bugyijaira közelítgetnek rá? Most legalább egy régebb óta felnőttkorú nővel csinálták meg és nem gimnazistával. :)

Ezt azért írtam, hogy meglásd minden rosszban a jót, és a megafonos fejlődési ívet, hogy 2019 óta annyit okosodtak, hogy most legalább a célszemélyeket jobban választják meg ugyanahhoz az olcsó poénhoz. :) És vajon mennyiszer láthatták az Elemi ösztönt (1992), hogy az ominózus jelenet ennyire becsípődött nekik, hogy a mai napig az a referenciapont az életükben? ;P

Előzmény: búvár-halász (7892)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7896

Hát, akik nem katonák. :) Vagy katonazenészek. Vagy rendőrök? Vagy kormányőrök? Vagy teremőrök?

Előzmény: Nyúlszájú (7890)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7895

ja nem, ott pont nincs vessző a mondatban---na akkor amiatt értelmezhető félre

Előzmény: tadadadaaaam (7894)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7894

de így utánaolvasva a vessző miatt tényleg nem az ő jelzője...

Előzmény: tadadadaaaam (7893)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7893

lol

én is a CS K.-ra értelmeztem a tróger jelzőt....

Előzmény: búvár-halász (7892)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 5 7892

Nem a Cseh Katkáról írtam, hogy tróger, hanem az aláfényképezős akcióról, ez vagy félreérthetőre sikerült, vagy csak trollkodsz. Egyébként azért nem vagyok jó véleménnyel róla, mert- bár veled ellentétben én nem tartom patás ördögnek egyik politikai oldalt sem alapból, ha mérsékelt-, de konkrétan őrá meg a Donáthra haragszom, hogy a 10 vagy 20 milliárd eurós uniós pénznek 5 éven át így aláfeküdtek és keresztbe tettek, mert teljesen praktikusan gondolkodva is, ha mondjuk 30 %-a lombkorona-sétányokra, hasonlókra meg egyes zsebekbe ment volna, a maradék  70% még akkor is a magyar gazdaságot és társadalmat gyarapította volna. Jogállamisági eljárás ide vagy oda. De azt is differenciáltan látom, mert látok bajokat is, és akkor finoman fogalmaztam, de látom a kettős mércét is, amit az Eu alkalmaz. Ebbe most jobban nem megyek bele. Az a lényeg, hogy pragmatikusan szemlélve az Uniós pénzek itthonról történő akadályozását a fenti gondolatmenet alapján károsnak tartom.

Előzmény: Lelkis Béla (7888)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -1 1 7891
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7890

Mit érthetett a civil nickek alatt?

Szerintem elszólta magát...

Előzmény: Törölt nick (7881)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.05 -2 3 7889

Ez a topik Macinak a legfontosabb.. 

A roló, az meg olyan, hogy se ki, se be, többet nincs diskurzus. Láttunk már ilyet. 

Szóval, ha egyetlen egy kitétel van, hogy mit nem, azt mitől lenne olyan nehéz betartani?? 

Előzmény: Temetőgondnok (7887)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.05 -3 0 7888

Pótkérdés: szerinted miért tróger a csekatka? Mert az, egyetértek, de a te véleményed érdekel.

Előzmény: búvár-halász (7885)
Temetőgondnok Creative Commons License 2024.07.05 0 0 7887

"Ha nem megy, akkor meg én majd lehúzom a rolót. "

Azt mégis, hogyan?

Előzmény: búvár-halász (7883)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.05 -2 0 7886

Akkor ezek szerint te egy tudós ember vagy, szóval bozontos vagy ájrópér a barack?

Előzmény: búvár-halász (7885)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.04 0 3 7885

Én egyébként azt gondolom, hogy a normalitásnak nyilván nincsen határa, de ez a tróger Cseh Katka bugyijára alulról rázoomolós faszság tényleg mindent visz, rossz értelemben. Jó már levették, de csak feltették ( több markáns jobber oldal). Nem vagyok a nőről jó véleménnyel, de ezt nem lehet megcsinálni senkivel. Támadjátok a politikájáéért, de ezt nem lehet megtenni, emberi élőlények lennénk, vagy mi a fasz?:(

Na, akkor a következő két évben ennek nézünk elé. 

Az finom  lesz, Mabel. ( csengetett Mylord).

:(

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.07.04 0 4 7884

Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni,"

Semmi ilyen nem történt.

Pedig jó lenne, ha lenne egy hely, ahol érdemi kérdésekre érdemi válaszokat kapnánk. Elvégre nem beosztottjai vagyunk a fórumnak.

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.04 0 2 7883

(egyébként nem, Jonest nem érdekli, addig érdekli, amíg itt be lehet szólni a sérelmekért meg mindenért. Ha nem megy, akkor meg én majd lehúzom a rolót. Természetesen a fórum őstrollja még ennél is messzebb megy, de vele nem éri meg foglalkoznom. - a kigyűjtő, visszamondó és mindig mindent túlélő elképesztő nick-identitás. erről tényleg ennyit)

Előzmény: T. Regina (7877)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.04 0 1 7882

Az a baj, hogy én is mindig odamegyek, ami fenn van, aztán ottragadok. :)

Előzmény: Anyóca99 (7880)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.04 -1 1 7881

Ja, váltsunk témát. De csak szőrmentén, nehogy triggereljük a trolljainkat. :D

Előzmény: búvár-halász (7879)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.07.04 0 1 7880

Harcolni kell na . Lehetőleg minden topikban .:-(

Lassan már csak nálam nem hőbörög valami politikai megszállott . De csak mert leginkább magammal  "beszélgetek" .

Előzmény: Törölt nick (7878)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.04 0 2 7879

Ettől lett Szőrmentén a neve. Csak vannak, akik ezt úgy képzelik el civil nicken, hogy a lelőtt medvéről lefejtik a bundát,- mivel annyira indulatosak-majd mutatják, hogy na, a medve szőrmentén van. A példa béna, nekem meg shut the fuck off kellene legyen innentől mára, asszem.:)

Előzmény: Törölt nick (7878)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.04 0 1 7878

"... csak azért ne járjon az anoffba, hogy kedvére megprovokálódhasson..."

A többit hagyjuk, de ezen már én is gondolkodtam, hogy milyen vicces, itt ez a rakás istentelen ellenzéki lipsy-bolsy meg középutas jobboldali. Minek jár ide elvakult Fidesz-szavazó propahantát és jobboldali konteókat, valamint dezinformációkat tolni? Szereti, ha körberöhögik vagy mi? :) Gondolja, hogy meggyőz, hogy a fekete fehér?

Előzmény: MrJones512 (7873)
T. Regina Creative Commons License 2024.07.04 -1 1 7877

Az nem merült fel benned, hogy esetleg az az oka, hogy Búvármacinak (meg a többieknek) megmaradjon a topik? Alapvetően nem nekem fog hiányozni, úgyhogy felőlem csináljátok.

Előzmény: MrJones512 (7875)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.04 -1 2 7876

Az ok szerintem annyi, hogy folyamatosan visszatérően előkerül a részletes vagy beszólós moderációelemzés, amit többen szenvedélyesen végeztek, miközben az az egyetlen egy tiltott téma itt, egyébként én úgy látom, hogy a múltkori konkrét feszkónál Rezsimama mentette meg a topikot, azzal, hogy átkerült a klubtopikok közé,  ezzel elárultam persze, hogy felém is jönnek háttérinfók, így ezt a pengeváltásotokat betudom a személyes kettőtök közötti ellentéteknek, melynek gyökereit kis részben magam is ismerem.

Előzmény: MrJones512 (7875)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.04 0 2 7875

Nem is rólad beszéltem. :)

Viszont azt is tudom, hogy te aztán szarnál bele, ha telibe fikáznánk a delikvenseket, és ha mégis ennyire leengedted a fűnyírót, annak oka van!

Előzmény: T. Regina (7874)
T. Regina Creative Commons License 2024.07.04 -2 0 7874

Engem konkrétan nem provokált senki, ami azt illeti. De felőlem basztassátok nyugodtan a moderációt, legfeljebb törlik a topikot, oszt' jónapot, én a kisujjamat nem fogom mozdítani érte.

Előzmény: MrJones512 (7873)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.04 0 3 7873

Aki ennyire nem bírja a kritikát, az - ha már baszik hallgatni rá, akkor -  ne olvassa a topikot, oszt' jónapot!

Másnak is mondtam anno, hogy csak azért ne járjon az anoffba, hogy kedvére megprovokálódhasson, aztán mehessen verni az asztalt a belsősbe.

Előzmény: T. Regina (7867)
Szójátékos Creative Commons License 2024.07.04 0 0 7872

Nyaralni voltál?:)

Előzmény: Lelkis Béla (7871)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.04 -4 0 7871

Nézzenek oda... nem vagyok egy hétig oszt mik folynak itt.

Én csak egy hosszúlépést kérek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!