Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
És egyébként: "A 2012. évi Btk.-ba beiktatott, korábban nem létező tényállás, az ún. objektív szeméremsértés lehet alkalmas a szexuális önrendelkezés védelmét olyan enyhébb sérelmekkel szemben biztosítani, amikor a jogi tárgy súlyos sérelmét kifejező bűncselekmények, mint a szexuális kényszerítés és a szexuális erőszak egyébként nem valósulnak meg. A Btk. 205. § (3) bekezdése szerint: ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti. A jogosulatlan intim felvételek készítése álláspontunk szerint e törvényi tényállás alapján büntetendő lehet. A szeméremsértésnek ez az esete magindítványra büntetendő."
És képzeld el azt a csalódást, amit éreztek, amikor sunát vártak, egy bozontos szőrrel borított lipsy vénuszdombot, mint anno Sharon Stone sunája (nem emlékszem, szőrös volt amúgy?), és kaptak egy uncsi bugyeszt helyette. Kár volt a zoomra pazarolt izommunkáért is. Még az is lehet, hogy csipke se volt a bugyin, csak valami anyukás, mezei sloggi pamutbugyesz volt.
Na, de nem sokkal jobb, ha Cseh Katalin trógerségét elemezzük és nem arról beszélünk, hogy milyen emberek... Nem! Milyen lények azok, akiknek ez a poén, hogy nők bugyijaira közelítgetnek rá? Most legalább egy régebb óta felnőttkorú nővel csinálták meg és nem gimnazistával. :)
Ezt azért írtam, hogy meglásd minden rosszban a jót, és a megafonos fejlődési ívet, hogy 2019 óta annyit okosodtak, hogy most legalább a célszemélyeket jobban választják meg ugyanahhoz az olcsó poénhoz. :) És vajon mennyiszer láthatták az Elemi ösztönt (1992), hogy az ominózus jelenet ennyire becsípődött nekik, hogy a mai napig az a referenciapont az életükben? ;P
Nem a Cseh Katkáról írtam, hogy tróger, hanem az aláfényképezős akcióról, ez vagy félreérthetőre sikerült, vagy csak trollkodsz. Egyébként azért nem vagyok jó véleménnyel róla, mert- bár veled ellentétben én nem tartom patás ördögnek egyik politikai oldalt sem alapból, ha mérsékelt-, de konkrétan őrá meg a Donáthra haragszom, hogy a 10 vagy 20 milliárd eurós uniós pénznek 5 éven át így aláfeküdtek és keresztbe tettek, mert teljesen praktikusan gondolkodva is, ha mondjuk 30 %-a lombkorona-sétányokra, hasonlókra meg egyes zsebekbe ment volna, a maradék 70% még akkor is a magyar gazdaságot és társadalmat gyarapította volna. Jogállamisági eljárás ide vagy oda. De azt is differenciáltan látom, mert látok bajokat is, és akkor finoman fogalmaztam, de látom a kettős mércét is, amit az Eu alkalmaz. Ebbe most jobban nem megyek bele. Az a lényeg, hogy pragmatikusan szemlélve az Uniós pénzek itthonról történő akadályozását a fenti gondolatmenet alapján károsnak tartom.
Én egyébként azt gondolom, hogy a normalitásnak nyilván nincsen határa, de ez a tróger Cseh Katka bugyijára alulról rázoomolós faszság tényleg mindent visz, rossz értelemben. Jó már levették, de csak feltették ( több markáns jobber oldal). Nem vagyok a nőről jó véleménnyel, de ezt nem lehet megcsinálni senkivel. Támadjátok a politikájáéért, de ezt nem lehet megtenni, emberi élőlények lennénk, vagy mi a fasz?:(
(egyébként nem, Jonest nem érdekli, addig érdekli, amíg itt be lehet szólni a sérelmekért meg mindenért. Ha nem megy, akkor meg én majd lehúzom a rolót. Természetesen a fórum őstrollja még ennél is messzebb megy, de vele nem éri meg foglalkoznom. - a kigyűjtő, visszamondó és mindig mindent túlélő elképesztő nick-identitás. erről tényleg ennyit)
Ettől lett Szőrmentén a neve. Csak vannak, akik ezt úgy képzelik el civil nicken, hogy a lelőtt medvéről lefejtik a bundát,- mivel annyira indulatosak-majd mutatják, hogy na, a medve szőrmentén van. A példa béna, nekem meg shut the fuck off kellene legyen innentől mára, asszem.:)
"... csakazért ne járjon az anoffba, hogy kedvére megprovokálódhasson..."
A többit hagyjuk, de ezen már én is gondolkodtam, hogy milyen vicces, itt ez a rakás istentelen ellenzéki lipsy-bolsy meg középutas jobboldali. Minek jár ide elvakult Fidesz-szavazó propahantát és jobboldali konteókat, valamint dezinformációkat tolni? Szereti, ha körberöhögik vagy mi? :) Gondolja, hogy meggyőz, hogy a fekete fehér?
Az nem merült fel benned, hogy esetleg az az oka, hogy Búvármacinak (meg a többieknek) megmaradjon a topik? Alapvetően nem nekem fog hiányozni, úgyhogy felőlem csináljátok.
Az ok szerintem annyi, hogy folyamatosan visszatérően előkerül a részletes vagy beszólós moderációelemzés, amit többen szenvedélyesen végeztek, miközben az az egyetlen egy tiltott téma itt, egyébként én úgy látom, hogy a múltkori konkrét feszkónál Rezsimama mentette meg a topikot, azzal, hogy átkerült a klubtopikok közé, ezzel elárultam persze, hogy felém is jönnek háttérinfók, így ezt a pengeváltásotokat betudom a személyes kettőtök közötti ellentéteknek, melynek gyökereit kis részben magam is ismerem.
Engem konkrétan nem provokált senki, ami azt illeti. De felőlem basztassátok nyugodtan a moderációt, legfeljebb törlik a topikot, oszt' jónapot, én a kisujjamat nem fogom mozdítani érte.