Sajnos a mostani parlament döntése volt, hogy gyerekkorú lányokat is elítélhetnek prostitúcióért, ahelyett, hogy a azokat vonnák felelősségre, akik belekényszerítették őket.
Én arról szeretnénk most leginkább beszélni, amiről kevés helyütt írnak és ott is deviánsan. Azokról, akiket szexuális bűnözőknek kiáltanak, de a bizonyíték legtöbb esetben csak a magát megerőszakoltnak mondó hölgy szava adja. 2009-ban ugyanis tanú voltam egy zárt ajtók mögött tárgyalt perben, ahol egy fiatal hölgy tett feljelentést két csoporttársa ellen, akikről azt állította, hogy leitatták és megerőszakolták. Szerencsétlen lány pechjére pedig nem kisebb személy mint jómagam, adagolta a delíriumot egy itatóban, ahová az egyetemisták erőteljesen bebaszni jártak, így ha valaki akkor én elég komoly tanúvallomást tudtam tenni a hölgy ráutaló magatartásáról. Mert az volt nem is kevés. A sztori valahogy úgy indult, hogy épp az adott város egyetemi napjai voltak és elég rendesen meg volt őrülve mindenki. A lány, két barátjával jött le inni, ismertem őket régebbről, sűrűn jártak így hárman bulizni. Mikor megérkeztek még teljesen józanok voltak, semmi különöst nem lehetett észrevenni, cigiztek, ittak, nevettek. Igaz a szokásosnál mélyebben nyelték a yäger-redbullokat de mivel ment az egyetemi napok, így nem különösebben tűnt fel semmi. Egészen addig míg, a csaj el nem kezdett táncolni az egyik dohányzóasztalon, egy idő után már felső nélkül. Igaz melltartó volt rajta, de rendesen Jessica Albának érezte magát a SinCityből, olyan show-t lenyomott ott publik. Aztán amikor négykézláb vonaglott (ezt onnan tudom, mert épp a seggét néztem) szépen belemászott az egyik haverja ölébe és ritmikus mozdulatokkal, elkezdte verni annak a faszát. Ott mindenki előtt, a kocsmában. Persze először nem hittem a szememnek, aztán utána már csak azt láttam, hogy a csaj nem csak egy brét, hanem kettőt markol majd, nagyüzemben szopja azt. Persze a kocsma népe hamar videózni kezdte, meg fotózni ami nekik is feltűnt ezért átmentek a kocsma mosdó részébe, amit magukra zártak. Lehet találgatni, hogy odabenn mi történt, de nekem van egy nagy összegű fogadásom arra, hogy nem a szingularitás elméletét beszélték át informatikai kontextusból, hanem basztak mint a nyulak, amire aztán bingóm is lehetett volna, mert olyan hangerővel csinálták, hogy a zenegépbe beszórt ötvenesek sem tudták felülmúlni, hiába konvertálta át azt a wurlitzer Beatrice-re. A kocsma népe és én pedig mint aki szépet látott elkönyvelte, hogy ilyen is létezik, eldicsekedtem vele a haveroknak, aztán pár hét múlva bejött az egyik srác aki megszodomizálta a kishölgyet, hogy szeretne velem beszélni mert baj van. Hát volt is, mert hiába röhögtek egy nagyot a wc-s dugás után így hármasban, sőt egész hajnalig együtt buliztak, csak éppen a kisasszonynak másnap felkelve terhes lett a tudat, hogy megrakták egy kocsma fajanszán, ráadásul erről nemcsak szájhagyomány, de multimédiás anyagok útján is tájékozódhat a nagyközönség. Mi volt az első dolga? Feljelentette saját haverjait, hogy őt bizony erőszakkal tették magukévá. És a szép magyar jogszabályban mi van? Neked kell bizonyítani az ártatlanságodat. Nem fordítva, mint ahogy logikus lenne. Így hát ezek a srácok arra kértek engem, hogy mondjam el mi történt, de ne nekik, hanem a rendőrségnek. A srácok sziklaszilárdan hittek az igazukban, teljesen normális, jóképű gyerekek voltak, akiken sűrűn lehetett más puncit látni, de tényleg nem egy elborult erőszaktevő fizimiskájuk volt. Én pedig mint Magyar Állampolgár kötelességemnek éreztem, hogy tanúvallomást tegyek arról, ami történt és ennek bizonyítására magammal vittem rengeteg begyűjtött fotót, videót. Persze ezt a tisztelt ügyészség baszta elfogadni, úgyhogy előhúztam a jolly-t ami egy rettenetesen szemcsés, pixeles szar biztonsági kamera, ami csak a bejáratot és a wc előtti részt veszi, ezt viszont a csaj nem tudta. A srácok ügyvédje blöffölte be, az én tanúzásom alatt, hogy a kocsma videó felvételei az alperes tulajdonában van, ám úgy gondolják, hogy a hölgy nem kívánja a teljes tárgyalóterem előtt bemutatni oráltechnikáját. Ez be is jött a csaj teljesen összeomlott és elsírta magát, hogy őt most mindenki kurvának fogja nézni és ezmegaz.
Azt nem említik meg, hogy cigány. Hanem 'férfiznek' egy jót, meg követelik a kliensbüntetés bevezetését. Egyébként is 20-30-40 éve kiskorú?:-P Haggyukmá.
"Mikor repül rá a témára pl. cigány vonatkozásban valami áljogvédő gittegylet, és jönnek elő - tömegesen - a családjuk-rokonaik-klán által 20-30-40..... éve kihasznált / főútra kiállított / prostitúcióra kényszerített - sokszor kiskorú - nők "molesztálási" eseteivel...?"
Bizony volna mit tennie a libbant jogvédőknek is.
Ilyeneket találnának:
Kényszerítés
kitartottság
Családon belüli erőszak
Kiskorú elleni erőszak
Vérfertőzés
emberkereskedelem
Itt kellene feministáknak akciózni (hahó zsohárok, és vaccapóver hölgyek!!!). Terepen felvilágosítani a lányokat hogy vannak nekik jogaik is....
"Szerda este volt egy katartikus megbeszélés – nekem az volt a fordulópont. Felbukkant valahol egy rólam szóló komment, aminek egy része nem bűn, a másik része nettó hazugság volt, ezért aztán nem szívtam mellre. Kerényi viszont nemcsak hogy mellre szívta a róla szóló bejegyzéseket, de egyre az érdekelte, hogy van-e már név valamelyik történethez.
"Jó lenne, ha elhinnéd, hogy lélektanilag ekkor esett le nekem, hogy ha egy vádra ennyire másként reagálunk, akkor tán mégis lehet valami különbség a valóságtartalomban is."
Mikor repül rá a témára pl. cigány vonatkozásban valami áljogvédő gittegylet, és jönnek elő - tömegesen - a családjuk-rokonaik-klán által 20-30-40..... éve kihasznált / főútra kiállított / prostitúcióra kényszerített - sokszor kiskorú - nők "molesztálási" eseteivel...?
Vagy amikor "védett állat legel védett növényt", az nem számít.... ?
Hiába ad igazolást a kolléganő, mert hivatkozhat később kényszerre is, hogy ti. attól félt, hogy ha nem engedi, hogy átölelje a kollégája, akkor az be fogja mószerolni a főnöknél, az pedig kirúgja.
nem minden nő életében adatik meg, hogy a Fehér Lovon Ülő Herceg mellé felülhet, aki viszont röhögve berázza neki a farkát :-DDDD.
De az,
hogy 20 évvel később a volt idolját tegye felelőssé (akihez nyilván nivellált is láthatóan az évtizedek alatt) azért, mert a maga által teremtett "Marton 2.0" és a saját belső világa válságba került,