Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 220

Válaszgombot elfelejtetted aktiválni okoska!!!:)))

Előzmény: Törölt nick (217)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 219

Szerény eszközeimmel mindig is küzdöttem az "önkényuralom" mindenfajta megnyilvánulása ellen!

Te vállaltad a szabályokat regisztrációddal és minden egyes beírásoddal megerősíted az akkor tett megállapodást az üzemeltető és saját magad között!

Bekéredzkedtél ide a fórumra anno azzal, hogy betartod a fórum szabályait és azóta is ellene agitálsz "szerény eszközeiddel".

Szavahihetőnek tartod magad ?

Előzmény: STEVE_5 (213)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 218

Egyszerűen NEM HISZEM EL..

Szintén jellemzi tevékenységeidet, hogy nem ismered az ide vonatkozó szabályokat előírásokat, irányelveket!

Nem hiszed el, pedig te magad vállaltad MINDEN EGYES PONTJÁT !! Bezony!

Sőt! Minden beírásod elküldésével ezt meg is erősíted,  minden alkalommal! Bezony! Nem tudtad? Nos a szabályok nem ismerete nem mentesít..

Még ezek után sem ötlik eszedbe, hogy mennyit kínlódik veled a moderáció és a fórumozni szabályosan akaró topiktársaid?

Egy olyan személlyel, ki nem hogy nem ismeri a fórum szabályait, hanem még nem is akarja megismerni(!!), mert - bár a regisztrációjával elfogadta ezeket, de percről, percre TUDATOSAN megszegi a megállapodást! Nem is akarod megismerni, mert talán lenne benned annyi realitás, hogy szégyenérzésedben elbujdokolsz, ha netán átlátod azokat a dolgokat amiket most hiába is említünk fel neked.

Akkor azt sem tudod (mert le van írva ez is), hogy a moderátorok az üzemeltetőnek tartoznak felelősséggel, aki megbízta őket, hogy a fórum szabályait és előírásait tartassák be!

Te ezeknek mész szembe, így mire fel vársz megértést?

(egyre jobban hiu ábrándnak tűnik, hogy akár egy jottányit is átpillants a másik oldalra..)

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 217

OH ISTENEM!

miért vagy ily balga!!!!

python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 216

:))) A memóriád félelmetesen hibátlan!!!.

Változnak az idők, változnak az emberek,-változnak a Moderáció elvei!!!

Köszönöm nagyon a közreműködésedet!!!!!

Üdv!

Előzmény: SzótlanJoe (212)
dészáz Creative Commons License 2014.12.26 0 0 215

amikor már 50 nicken hülyíti a népet,akkor csodálkozol,hogy kiborul a bili? napi 5-6 uj fikanick......

Előzmény: SzótlanJoe (212)
Tespedik ma a Sámuel Creative Commons License 2014.12.26 0 0 214

+1! :-))

STEVE_5 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 213

"...a beírásod TOTÁLISAN jellemzi fórumos tevékenységed!..."

Szerencsére nem csak ezt a tevékenységemet jellemzi!

Szerény eszközeimmel mindig is küzdöttem az "önkényuralom" mindenfajta megnyilvánulása ellen!

Egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy ez a "valaki", akinek a személye egyébként engem igazán egyáltalán nem érdekel, bármit megtehet, dönthet a topikos "életről és halálról" senkinek nem tartozik elszámolással?!

Előzmény: SzótlanJoe (201)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 212

Exit, már rég visszaraktam, ment is neki privát levél róla.

Bosijanit most kértem vissza aktiválni a nagyobb gombúaktól, ma szerintem lesz belőle valami.

Bosijani egy jókora csetepaté és izmoskodás eredményeként (szerintem jogosan) rakta szürkére egy akkori moderátor.

Benne volt akkor a pakliban, hogy végleges törlést kap. 

Exi akkor elég rendesen futott ámokot, bizonygatva igazát, szintén izomból. 

Én tettem tiltásra (fegyveresből), mert félő volt, hogy addig húzza a dolgot, míg teljes törlés lett volna belőle.

Akkor sokatoknak egészen más volt a véleménye róla és nagyon sokan kívánták hamvasztását. 

(Vagy rosszul emlékszem?)

Előzmény: python 357 (208)
python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 211

Emlékszem,-jó lenne ha egy csoda folytán visszakapnád azért!!!..Csak egy értékes nick volt!!.:)))))

Előzmény: dészáz (210)
dészáz Creative Commons License 2014.12.26 0 0 210

engem "trolletetésért" baktak ki.

egy idő után elszakadt a cérna,visszaszóltam a trollnak.

azóta vagy 50 nicken ujra visszajött,no comment.....

jah és ugyanúgy felrugja a szabályokat,de az nem számít nála,neki lehet.

python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 209

"két értékes nick"-így helyes!.. Bocsánat!!!

python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 208

Szia Joe!

Exhighand és Bosijani... ha már kérdezted,-igaz,-nem tőlem!!..

E két nick tapasztalt, jó szakmai felkészültségű megbecsült tagja volt a közösségnek tizenezer hozzászólással!!!

Én nagyon szeretném, -ha újra közöttünk lennének,-habár exhit rehabilitálták pár hónapja,..szóval két értékes nickje évekre tiltva lett, mindenképpen szegényebb lett nélkülük a léges közösség!! 

Persze,-lehet már késő,-olyannyira megszokták az új nickjüket!!!!:((((

Előzmény: SzótlanJoe (206)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 207

A modiazonosítási kisérlet nem csak egy bizonyos moderátor "elleni" tevékenység.

Alap és az egyik legfontosabb szabály, hogy a fórum anoním!

Ezt ezerszeresen megszorozva vonatkozik a moderátori nickekre!

- Amit nem mond el magáról valaki itt a fórumon, azt a személyes ismeretség, vagy ismerőstől hallot IRL sem jogosítja fel, hogy kitárja fórum közönsége elé!

- Modiazonosítási kísérlet továbbá, ha egy moderátori topikban egy hétköznapi nicktárshoz szólsz, hiszen fontos szabály, hogy csak és kizárólag a moderátorral folytatunk ott beszélgetést! Ha nem modihoz szólsz ott és benéz egy másik nick, jogosan gondolhatja, hogy moderátorral, vagy egy moderátor privát nickjével csevegsz!

- Modiazonosítási kísérlet az is ha egy a szabályokra felhívó nickre azt írja valaki, hogy ezentúl modinak hívlak! (Ezt csinálta anno a STEVE nickkel is)

- Modiazonosítási kísérlet ha egy moderátori nick privát nickjét firtatja, felfedi ..stb valaki!

- stb...stb..

SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 206

a régi motorosok nickjeinek törlésére miért volt szükség?

Úgy lenne korrekt, hogy az ilyen "állításokat" nem általánosságban, hanem konkrét példával kérdezed, állítod!

Amióta felállítódott a légfegyveres modicsapat és amióta én ide kerültem, nem tudok régi motoros nickek törléséről!

Többek között ez annak is volt köszönhető, hogy moderátoraitok szorgalmasan tüntették el az olyan beírásokat, amik "kiérdemelték" volna (a szabályzat szerinti) akár a teljes törlés jutalmát. Ezt TI abszolúte nem értékeltétek és folyamatosan szapúltátok csesztettétek őket. (Itt most nem azokról beszélek, kik felfogták mindezt és legalább magukban megköszönték társadalmi munkájukat)

Tehát volt egy takarító személyzet, akik védtek benneteket, takargatták szabálytalan beírásaitokat.

Előzmény: norinco (195)
norinco Creative Commons License 2014.12.26 0 0 205
Előzmény: norinco (204)
norinco Creative Commons License 2014.12.26 0 0 204

Joe, ha megengeded "belekotyognék" ebbe a moderátor azonosítási témába,

amikor moderátorválasztás volt, bizony olyan emberek lettek megválasztva akiket a szavazók ismertek személyesen. sőt. maguk a moderátorok is, a csapatban ismert nevükön nickükön maradtak. innentől kezdve számomra érthetetlen az egész okfejtés:-(

nedolaci Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 203

Azért,azt Te is látod,hogy ez a szabály a mi választott modiaink esetében,enyhén szólva is VICCES!

Előzmény: SzótlanJoe (201)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 202

Igen:SORRY!!!

Előzmény: nedolaci (200)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 201

"...- Modiazonosítási kisérlet..."

A moderátorok titkosak?

---

Ez a beírásod TOTÁLISAN jellemzi fórumos tevékenységed!

Az első perctől kezdve a szabályokat nem ismerő, ellenző, szembemenő, a modikat ócsárló-szapuló beírásaid tarkították ittléted.

Most mikor visszaengedtem ezt a nickedet (amit mellesleg a modiazonosítási kísérlet miatt lett anno kitiltva) önelégülten azt hiszed, hogy a te igazad győzedelmeskedett.

..pedig csupán az történt, hogy használtam a "mindenki jó valamire, másnem elrettentő példának " bölcsességet!

És bejött! 

Előzmény: STEVE_5 (196)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 200

Igen,a ma reggeli ténykedés mindkettőnk részéről "vastag "volt !Szerintem is!!!De kérlek,olvasd vissza a srác "élettörténetét"és megérted!Nem lesz egy háború és béke lélegzetvételű iromány!!! ;-)

Előzmény: SzótlanJoe (198)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 199

Legközelebb,GURIGA fejére papíracskót húzunk!Titokban fog lőni!! ;-)

SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 198

Jellemzően a reggeli berohanásodat próbálod terelni.

De légyszíves maradjunk a szabifiu ma reggeli tevékenységénél és az ehhez tartozó ki(be)rohanásodnál.

Elég lesz csak annyit leírnod, hogy ..igen, mindkettő helytelen volt és sorry...

Akkor térhetünk át másik témára

..egyiket a másik után!

Előzmény: nedolaci (194)
python 357 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 197

Az egyik legnagyobb bűn!!!!! Lásd MM......

STEVE_5 Creative Commons License 2014.12.26 0 0 196

"...- Modiazonosítási kisérlet..."

A moderátorok titkosak?

Előzmény: SzótlanJoe (192)
norinco Creative Commons License 2014.12.26 0 0 195

"A nyegle szó írásodban jelzi, hogy valszeg ezután is elbeszélünk egymás mellet, mert ha nem fogod még az esélyét sem elfogadni, hogy a moderáció a szabályok mentén moderál és nem a nick kicseszésére utazik, akkor nagyon távol vannak az álláspontok."

akkor egy tiszteletteljes kérdésem lenne még, és nem fogok tovább erről beszélni:

a régi motorosok nickjeinek törlésére miért volt szükség? olyan fórumozóké, akik sok-sok éve hozzászólásaik nagy részével a topicok tartami értékét növelték. nem bántottak soha senkit, stílusuk olykor cizelláltabb mint bármelyikünké, tudásuk pedig nem csak a tapasztalatukból fakad. nem gondolom, hogy az utóbbi két évben akkorát változtak volna a korábbi elfogadott énjükhöz képest.

Előzmény: SzótlanJoe (190)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.26 -1 0 194

Őt nem ismerem,vagy ha igen,nem tudom,hogy ismerem!;-)Lehet,hogy találkoztunk,de nem tudom nickhez kötni.A stori azért döbbent meg,mert tényleg az elejétől tanúja voltam.Én acsarogtam Veled longin,Szabifiú beírta,hogy szerinte is fura az előadás abban a kenelben.Guriga szólt Szabinak,hogy a "maroknyi hozzászólásával "ne folyjon bele,mert"a kisdobosokat lövik le előszőr" Szabifiú visszakérdezett,hogy "miért,hány hozzászólás után szabad"?Jöttél Te:"a modikat nem kóstolgatjuk"felkiáltással lelőtted.

Te hogyan reagáltad volna le ezt az "igen rövid" eseménysort,ha Veled bánnak el ilyen kurtán-furcsán?Nem piszkálná a csőröd?Én biztos fuldokolnék a dühtől és a tehetetlenségtől.

Előzmény: SzótlanJoe (192)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 193

A teljes mondat így hangzott:

Több 1000 topikba hosszú időnként kukkant be modi, és nagyon sokba még nem is volt intézkedés, mert_nem volt_rá_szükség!

Megint tolod a kialakult helyzetet a moderátorokra és nem arra a tényre, hogy a offoló beírásokat raktatok le.

A fent említett topikokban nem tesznek ilyeneket, így nincs is szükség takarításra. Van különbség, ezt te is tudod, átlátod, de (és ezt megértem) nehéz kimondani, hogy ti voltatok a hunyók és nem az a moderátor aki felhívta a figyelmet szabálytalanságaitokra.

A gyógyulás a beismeréssel kezdődik...

Előzmény: norinco (191)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.26 0 0 192

Ez bizony tipikus beírás volt részedről és jellemző még arra a maroknyi kis csapatra akik lázadoznak a kialakított rend ellen. (ezek a szavak nem tőlem származnak, hanem azoktól a fórumtársaitoktól, kik féltik az eddigi munkát és erőfeszítést)

Berontasz ide felháborodva, berúgva az ajtót, kérdőre vonva a moderációt, szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy most is a moderáció volt az igazságtalan (kimás??), túlcsapongó és maga a gonosz.

Nos a szabifú nick, sec perc alatt a következő szabálytalanságokat rótta le:

- Modiazonosítási kisérlet

- Nem megfelelő moderációs topikba való írás

- Törölt hozzászólás visszamásolása

- Moderátor személyes megjegyzésének bemásolása

- Moderátor személyes intelmei ellenére való izmozás

- stb.

És mind ezt az elejétől kezdve fogmosás és lábtörlés nélkül, kb. olyan vehemenciával, mint amilyennel most te rohantál be ide.

Csupán csak (!!!) a karácsony tiszteletére nem kértem rá teljes törlést és nem raktam ki rá vadásziengedélyt.

Ha ennyire közel áll hozzád, akkor javaslom magoltasd be vele a fórum szabályzatait és gyakoroljátok együtt az indulatmentesítést.

Bennem nincs harag senki iránt, de egy ilyen arrogáns nick egyenlőre nem való egy fegyveres fórumba (Máshol sem tűrnék ezt meg egyébként)

Előzmény: nedolaci (188)
norinco Creative Commons License 2014.12.26 0 0 191

"...mert_nem volt_rá_szükség!"

pont erről beszéltem amikor jelzővel láttam el a "takarítást"

Előzmény: SzótlanJoe (189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!