Tarlós István főpolgármester Dörner György színművészt nevezte ki az Új Színház új igazgatójának a teátrumot eddig vezető Márta István helyett. A szinhaz.hu értesülései szerint a szakmai bizottság többsége Márta újbóli kinevezését javasolta, és két minisztériumi delegált voksolt Dörner Györgyre. A színész pályázatában intendánsának Csurka Istvánt nevezte meg.
Ja, amikor majd elkezdik ezeket keverni, boszik énekelnek az operában, izzadó tenorok építik a hidat, meg a hídmunkások olvasnak aurát - na, az lesz az igazi. :)
De én nem erről kérdeztelek. Amiről kérdeztelek, mint általában..nem adtál választ.
Mert azért vannak objetív elemek, aminek alapján véleményt lehet alkotni. Ott van neked egy iromány, abban benne van minden. Én erre kérdeztem rá konkrétan. Szóval?
A dolog másik része Csurka személye, emberi kvalitása és nézetei.
És csak harmad részt jön az, amiről te beszélsz.
Az első kettőre, ami szerintem a leglényegesebb ebben a témában - kibújtál a vélemény nyilvánítás alól.
Minden nemzetben vannak moslékzabálók, meg hülyék is. Nem vagyunk egyformák....ilyen igazságtalan az élet. De a túlnyomó többség azért nem elmeroggyant. Mindössze ennyit állapítottam meg.
De minek görcsölt Dörner majdnem 20 oldal ökörséget össze, ha elég lett volna annyit odaírnia, hogy 'pina'? Hitelesebb is lett volna. És persze most azt magyaráznák az olvtársak, milyen szépen odaírta, szembement a koszos zsidóbolsi szokásokkal. :)
Igazából engem az lepett meg(bár Tarlós esetében meglepetésről beszélni ........ :D),hogy csak ennyi érve volt . Ezt az érvet az internetes fórumokon szokás elővenni ,amikor már semmi érv sincs a másik mondandójára csak belekötni a helyesírásba.