Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ha vissza olvasol le is írtam , hogy lenne a megoldás .
Nem is akartunk mi ajtóstól bejutni . Megkeresték volna azt ,hogy hivatalos legyen az intézkedés és majd azok deritik fel azt ami Kavicsost érinti ( no jó lett volna súgva ) .
Nekem is ilyen módon segítettek . Igaz én nem láttam pénzem , de sokan szerv adta egymásnak a kilincset . S bizony sokat is fizetett ezen szerveknek.
Ezt én kezdeményeztem és annak az árát is én vállaltam . Tehát engem is illet azt amit ígértem betartanom .
De egyébként nem az első alkalom amikor együtt kajázunk .
Van több ilyen ismeretség akikkel össze jövünk és kajázunk is együtt ,vagy csak egy üccsi mellett dumálunk ( ezt sem volt egyszerű anyának elfogadni ) . De mondtam mentségére, hogy jobb mint ha egy füstös kocsmába mennék inni 😉
Itt nincs hó remélem nem is lesz bár lehet reggelre lefagy. A jégtől tartok, marad a busz meg a vonat(remélem a váltók nem fagynak be) Szép estét Juccikát mindenkinek.
Egy jó sűrű nagy köpésre van innen az biztos . De még nem is voltam ott soha . Egy olyan falu ahol már sok Belga és Francia vett házat azt hallottam egy Legéndről származó asszonytól ,aki itt lakik az utcánkban .
A K25 Zetorom után keresek valami egytengelyes pótkocsi, de ami jó, az olyan áron van, hogy nem szívesen adok ki annyit érte alkalmi, saját használatra.
Viszont van egy jó állapotú felesleges lovaskocsim. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen gulyáságyú tengelyt kerekekkel. Azt tenném alája. Találtam is eladót.