Kell hozza modositani a gepet, mas gyujtas kell hozza, nem csoda, hogy berottyant a gep. Modositas nelkul szerintem 10-20% max., amit ajanlott hasznalni.
Nagyon úgy néz ki, hogy délután is kelleni fog neked. Szerintem olyat vegyél, ami egy részes. Még kevesebb az esélye a beázásnak. Ott van a közeledben a Karasna és az Euromotor is. Ebédszünetben szaladj ki, és nézz körül. A karasnában kötelező alkudni, mert különben horror áruk van...
Ma 30 perc volt az út háztól-házig.Már amikor kitoltam a garázyból is esett :) Mire beértem szépen eláztam...Van valakinek tapasztalata esőruhával kapcsolatban? Vagy mind egyforma?
Jóóó reggelt! Tegnap tankoltam felesbe 95-öt és E85-öt, elment az alapjárat, a nyomaték elveszett alul, 4000 felett mondjuk annyira nem volt rossz,de ott sem volt az igazi. Sajnos az olcsó motorozás nem jött össze.
Tegnap délután/este nem nagyon volt mozgolódás...mindenki focit néz?? Mondjuk tegnap én is néztem:D
elképzelhető...csak nekem furcsa. Most vagy pénz kell vagy robogó vagy mikrobusz. De ha alapban azért adja el, mert venni akar egy robit meg egy mikrobuszt, akkor értem :)
Figyusz, ez a LEGJOBB elado! Kell neki a kp. Amikor en vettem a Daytonat, ott az volt irva, hogy "Ducato, Vito, Sprint csere erdekel". Ott 900e helyett 600e lett a vege. :)))
Elertem a haveromat Pakson, de nem ismeri a motort. Az eladot korrekt arcnak tartja, szoval nagy gond nem lehet. Sok szerencset a vasarlashoz. Egyebkent lattam egy 2001/07-et 878e-ert hirdetve, szerintem az megszebb, persze dragabb, de itthoni, sportdob, raadasul ugy hirdeti, hogy alkukepes. En odamennek nemi kp-vel es az asztalra csurnem... ugy 30%-al kevesebbet, mint a kikialtasi ar... :))))
Itt a link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple-3914807
Jah én annak idején jól jártam ,mert 2190ért fizettem be rá, aztán jött az árfolyam és ők buktak az enyémen, mert én csak azon az áron vettem át. Mindenesetre egy kicsit jó érzés hogy pár 100-zal többe kerül most egy új. :)
Nem tudom, hogy az en gyari sport dobom noveli-e a kozepet, de nekem nagyon megfelelo a teljesitmenyleadas 3000 felett, csak szeretnem pontosan osszeloni, valamint nehany helyen "erdes" a gazreakcio. Valamint 3800 es 7200 korul van egy pici lyuk, ami valszeg frissebb terkepekkel es a sportdobhoz belott terkeppel orvosolhato lenne.
nekik így jó, mert amelyiket akkor hozták be amikor 300 forint volt a font arra most extra profitot tudnak számolni, amit meg most kell behozni azt az új szerint hozzák...Most lehetne "akciózni"...Persze a nagy kérdés az, hogy bizományba van itt a moci vagy ki van fizetve...
ez azért érdekes, mert ami motor már bent van, azt csak korábbi árfolyamon kellene számolniuk. ami nincs bent, azt pedig úgyis megrendelik és a behozatalkor érvényes árfolyamon számolják, nem?
Pár éve már voltam ott. Ha a 37-esen mentek Szerencs felől, akkor Sárospataknál lesz egy körforgalom, ott tovább egyenesen, majd ismét be lehetne menni Patakra, a bekötő út után pár száz méterre balra kell egy murvás útra kanyarodni, kis is van táblázva a tengerszem. Motorral csak a régi iskoláig lehet menni. onnantól séta, kb 20 perc. A főúttól a murvás út nem volt túl jó, de lehet hogy azóta megcsinálták
Ha már eddig eljöttök, akkor tizenkilométerre van Sátoraljaújhely, libegő, bob. A bobnál hosszú szokott lenni a sor, de a libegő végénél, ha nyitva van a kilátó Szlovákia is jól látszik. A libegőtől visszafelé érdemes Károlyfalva felé menni, hegyoldalban, fák között kanyarog az út, nekem tetszik.
A 37-esről Bodrogkeresztúr felé kanyarodva a főutcán van a Magyar Motorok Múzeuma, aki még nem látta, annak érdekes lehet.
Ha Mád felé kanyarodtok le a 37-esről, akkor bő húsz kilométer Vizsoly, Árpád kori templommal, a templommal szembeni fogadó?-ban akár nyomtathattok is bibliát.
Az olaszok senkinek sem szállítanak. :) Szegények, mindent rájuk lehet fogni. Főleg egy kicsit később, augusztus felé. Most meg ráadásul VB-n is kell szurkolni a csapatuknak, szóval, ha rendelsz valamit akkor következő idényre megkapod. :) Én személy szerint 1 éve vérok egy dolgot, de már le is mondtam róla. Tartsák meg maguknak.
nem gyorsultál tavaly óta, legfeljebb felszedtél egy kicsit. :) ezért nem érzed a javulást. :)
rizoma cuccok nagyon szépek (és drágák), de sajnos itthon elérhetetlen. a hazai forgalmazó (Full Gas) nem tud jelenleg semmit beszerezni. Állítólag nem szállít nekik az olasz gyár.
Mind a nyomaték, mind a teljesítmény görbe gyönyörű. Van róla kép, megpróbálhatom beszkennelni, de nem nagyon van időm vele játszadozni most. Majd próbálom nem elfelejteni. De egyáltalán nin, cs az, hogy csak fölül lett erősebb, pont ezért jó a PC, meg a pad, merthogy mindenhol kb ugyanakkora százalékkal nőtt minden. Pld a max nyomaték102,65 nm, de 98 ebből már 4ezernél megvan. A teljesítmény "görbe" meg olyan, mintha egy vonalzó mentén húzták volna meg.
Lehet, hogy azért nem érzem a különbséget, mert annyit gyorsultam tavaly óta :)
Egyébként azt tényleg mondta valaki, hogy azok a beállítások, csak egy átlag hőmérsékleten igazak, olyan nagy melegben, mint ami volt szombaton, utána kellene hangolni, de azt nem kockáztatom, hogy elállítgatom.
Rendben benne vagyok, most a hétvégén akarokunk túrázni egyet, aggtelektől még keletre van egy hely..majd előkeresem a Wildben volt róla egy cikk. Régebben onnan bányászték azokat a köveket amiből malomköveket készítettek. Egész europába szálítottak belőle. Egy kis motorozás, egy kis gyalogtúra. Ha valakit esetleg érdekel, vasárnap megyünk.
Krisztián, majd írj, hogy mikor találkozzunk aztán megyek minden képpen!
Még egy kérdés! Úgy mindenkihez! Valaki próbálta már a Triumphba az E85-ös benzint? Felesbe lehet kipróbálom a héten.