Szerintem biztos dolgoznak rajta,próbálkoznak,érdeklődnek,puhatolóznak,békülgetnek(nem tudom melyik stádium van),de úgy gondolom megpróbálják mindkét testvért itt tartani. A legjobb erősítés ez lenne a mostani helyzetben. Ha még Benke is sikerülne,az már hab lenne a tortán. Aztán lehet,hogy kész a magyar részleg,csak reménykednek még.
Nehéz nem kiolvasni ebből, hogy Vojának nagyon nem jött be az, hogy az edzője nem tudta őt használni, az itthon megszokott játékpercei, a rá osztott dobások visszaestek, messze nem volt olyan szerepben, mint itthon, és a válogatottban
Gyakorlatilag felbontotta a szerződést, és nem élt a második évvel
Azt gondolom, a sorok között kiolvasható, 29 évesen vezér szerepre is vágyott a pénz és a család közelsége mellett
A 3 közül az elsőre - korona ide vagy oda- jóval kisebb esélye lett volna külföldön, ezért haza igazolt.
Ugyebár ő nem jött haza a lezárás alatt, miközben a családja nélkül ült idegenben tehetetlenül hetekig. Lehetett azért ez egy erős impulzus, ami miatt nem akar többé ilyen messze lenni
aztán mi bajod a leírtakkal, ami a lenti moslék megírására késztetett?
Nehéz volt, de sikerült még lejjebb süllyedned a korábbiakhoz képest is. Bezártak az iskolák, aztán még annyit se művelődsz mint azelőtt, tisztán látszik az értelmi visszaesés. Pedig ideje lenne kijárni már azt a fránya 8 osztályt....
Nincs szurkoló, akit zavarna, de attól még a sportemberi megítélésén nem változtatna részemről, ha Pakson játszana. a két dolgot miért ne lehetne szétválasztani?
A legjobbak azok, akik hajlandóak a hozzá hasonlóval, vagy jobbal rendszersen megmérkőzni. Neki erre ott lenne a Falco jövőre, de sztem bárki 5-10%-ot rálicitál a Falco ajánlatára, nem fog számítani a BL indulás.
Sokszor olvasni a fórumokon, hogy "ti is mennétek a nagyobb fizu után, blabla" de szerintem nem minden a pénz...
Többször voltak az aktuális keresetemnél jobb ajánlataim az évek során, ebből eddig összesen egyre csaptam le, a többit más tényezők miatt hagytam elmenni, és utólag nagyjából mind jó döntésnek bizonyult.
Ha már Alba, ott van Vojvoda, aki sztem olaszban nem keresett többet mint az Olajban (lehet még annyit se?), mégis kipróbálta magát, és ha nem jön a korona, sztem nem is jött volna vissza az NBI-be a következő szezonra se.
De ha hozzátok menne ilyen alapon, gondolom, nem zavarna. Rémlik, volt rá példa a történelemben, nem is egy játékossal.
(Most komolyan, valaki még azon megrökönyödik, hogy a játékosok pénzt akarnak keresni, lehetőleg sokat? Mondjatok már valakit, akinél bármi egyéb szempont miatt nem hiszitek, hogy klubot váltana? Ja, Ferencz Csabi őskörmendi és már öreg. Gondolom, tíz évvel ezelőtt ő is ment volna pár millióért máshova is, legfeljebb fájó szívvel.)
Sokan rebesgetik Benkét. Nem tudom van -e valóságalapja, de eljátszva a gondolattal, amikor utoljára ilyen erős magyar sorunk volt bajnokok lettünk. Az sem elhanyagolandó, hogy két legyet ütnénk egy csapásra. Ez esetben gyengülne a Falco, mi pedig akár a döntőt is reálisan tűzhetnénk ki célul. Tudom ugyan ez a cél Pakson és Debrecenben is.
Azért ez a magyar mag elég ütős lenne: Takács ikrek, (Benke), Vojvoda. Luka, Lukács, Csorvási, (Omeneka)
Végre újra lenne két meghatározó magyarunk. Kíváncsian várom mi lesz.
Jaj, ezt ismerjük, Bánéval mindenki mindig összeveszett, mindig halljuk, hogy senki nem szerette, aztán haha, mégis nála játszott később is egy csomó "haragosa"...
Számomra az fura, hogy Ivant ha ennyire látványosan jegelte Jesus, akkor miért nem engedték el? Ezek vetődtek fel:
A, Jesusnak nem volt szimpi, nem játszatta, de a vezetés nem akarta elengedni,mert ők többet láttak bebbe
B, nem akarták, hogy más csapatot erősitsen
Utóbbit nem gondolnám, hiszen pénzt is kaptunk volna érte és nem mondanám a Szegedet riválisnak.
Annyira nem látok bele a dolgokba, nincsenek informátoraim se, csak próbálok logikusan gondolkodni amennyire lehet.
Ákos ha minden rendben lenne, biztos vagyok benne,hogy itt játszana, kérdés mennyire romlott meg a viszony a vezetéssel, és kibékíthetőE ez az ellentét. Fenntartom, hogy meglepődnék ha itt folytatná.
engem az is meglepne, ha Ivan Pakson kötne ki.. :) tavaly még ment a fika, hogy szemét Báne mindig őt cseszi le legerlőször, más hibázhat, ő nem, stb. most mégis jó edző? nem tudom köövetni :D
Engem meglepne piszkosul ha Keller visszajönne, de örülnék neki nagyon. De nálam az Akos-Simon, Keller család-vezetés közti konfliktus és Iván mellőzése után kb esélytelennek tűnik.
Szerintem nem. Az u23 mellett lehet fent 4 légiós. Egyébként én attól tartok hogy emiatt a szabály miatt nem öt-öt elleni játékot hanem 4+1 fogunk látni...
Már tavaly nyáron elvileg leigazoltuk az egyik legjobb U23 prospectet, csak a B-csoportban játszott a mostani szezonban. Egyébként kíváncsi vagyok mikor kezdenek el a csapatok a B-ben halászni, mert ott egy ilyen szabály csak fiatalabbakra kb 6-7 éve van. Amúgy szerintem túl van ez misztifikálva, a női bajnokságban is rengeteg olyan meccs volt, ahol az erősebb keret a második félidőben simán fordított. Nyilván egy erős keret jó u23-mal a legjobb kombó. Fehérvár és talán Körmend úgy tűnik ebben előnyben van most
Az alapszakaszban az elsőfélidőben. Abban én nem kételkedem hogy Okornnál meg lenne a helye Benkének, de gondolom Perlnek, Váradinak, és Filipovitynek is. Csak hát valamelyikük helyére be kell rakni Doktort. Én úgy látom ez az u23 szabály az élcsapatok közül titeket érint a legrosszabúl.. Fehérváron Lukácsot már elkezdték beépíteni, és Omenekát sem lesz nehéz Molnár helyére . Az ase Valerion-Bodonnal majd most fog rájönni, hogy mekkora vételt csinált. Nálatok viszont ez egy kissé újratervezést igényel.. Legalábbis szerintem. De majd meglátjuk.