Keresés

Részletes keresés

trux77 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 826

Köszönöm a jelentkezéseket, megtaláltam akit kerestem :)

Dan620726 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 825
Kedves Trux77!
Szívesen vállalom a takarítást!1200ft/óra.9 éve foglalkozom
takarítással,munkámra igényes,megbízható 40-es vagyok.

Mivel húsvét előtt szeretné sürget az idő!
Ha megfelel Önnek kérem hívjon vagy írjon!
30/565-74-14

Előzmény: trux77 (824)
trux77 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 824

IX. kerület csendes részén lakom, Van egy kb 8 m2-es konyhám és 5 db ajtóm aminek nagytakarítására keresek egy megbízható hölgyet. Amit szeretnék, konyhaszekrény lemosás kívűl-belül, ablaktisztítás, csövek lemosása, asztal lemosása, gáztűzhely és egyéb háztartási gépek lemosása. Linóleumom van, így annak a tisztítása is. Bútorokat nem kell elmozdítani ( nem is lehet) viszont mivel kicsi a hely, ezért olyan embert keresek, aki ilyen pici helyen is tud hajlongani és az alsó polcokat is ki tudja mosni. A takarítás után a dolgok visszapakolása is feladat lenn. Húsvét előtt szeretnék egy ilyen takarítást. Reális ajánlatokat várok a trux77@gmail.com címre.

nyikos12 Creative Commons License 2012.03.23 0 0 823

Nyikos Jánosné vagyok Dunakesziről érdekelne a takarítás ha szabad még 

Elérhetőségem: +36-20-568-3362

Előzmény: Szigi1979 (161)
dorka_35 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 822

Megbízható, igényes, nem dohányzó, hölgy vagyok. Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. / dorbinyek@gmail.com /

zzzxz Creative Commons License 2012.03.22 0 0 820

Kedves Adri!

Láttam, hogy takarítónőt keres, ha még nem választott, szívesen vállalom a munkát. Önhöz közel, Érd és Törökbálint határán lakunk. Kérem, hívjon vagy írjon, hogy egyeztethessünk.

Üdvözlettel: Tímea 70/397-5027, kitakarit007@gmail.com

Előzmény: Adry77 (816)
Bodikaa Creative Commons License 2012.03.21 0 0 819

Kedves  "Homoktövisfarmer"!

Szívesen elvállalnám a takarítást, több éve takarítok, megbízható ,preciz vagyok.

Emailcímem bodaerikaa@gmail.hu,  ott felvehetük a kapcsolatot.

Szép estét!

Várom jelentkezését.

Előzmény: homoktövisfarmer (814)
Dan620726 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 818
Üdvözlöm!
Én szívesen vállalnám a takarítást.Jelenleg is takarítok
Budapesten de Törökbálint nekem nagyon közel van.
Saját autóval rendelkezem.Referenciát tudok vinni.
Elérhetőségem:30/565-74-14
Előzmény: Adry77 (816)
Robi bakter Creative Commons License 2012.03.21 0 0 817

Egyik ismerősömnek keresek Kaposváron, bejelentett takarítói állást. Korábban közmunkán dolgozott mint takarító a  kaposvári Liget Időskorúak Otthonában és a Kaposvári Polgármesterei Hivatalban. Jelenleg álláskereső együttműködő a Somogy Megyi Munkaügyi Központtal is. Egyenlőre nagyon nehéz körülmények között él, havi 22 ezer forintból, már az albérletét is kénytelen volt felmondani, a saját megélhetését sem tudja már megoldani. Amúgy középkorú a hölgy akiről szó van.

Kérek mindenkit, aki tudna segíteni, vagy tudna Kaposváron Takaírtási munkát az dobjon egy emailt a kozmunkaismunka@indamail.hu email címre.

Előre is köszönöm.

Adry77 Creative Commons License 2012.03.20 0 0 816

jah, amit nem írtam és fontos: Törökbálintra kellene jönni kéthetente egy családi házat takarítani.

:)

Adry77 Creative Commons License 2012.03.20 0 0 815

szia,

nálam most úgy alakult hogy áprilistól új takarítónőt kell keresnem, mert a réginek magánügybeli problémája akadt. megköszönném ha megírnád az elérhetőségeit a tiédnek az e-mailemre (botosadry@gmail.com)

köszi!!!

Előzmény: Rider58 (786)
homoktövisfarmer Creative Commons License 2012.03.20 0 0 814

XVII.kerületbe megbízható, szorgalmas alkalmankénti takarítónőt keresek.

Bodikaa Creative Commons License 2012.03.16 0 0 813

25 éves vagyok és 5 éve vállalok takarításokat , munkámra igényes és megbizható vagyok. 

Magánlakások, irodák takarítását vállalom, nagytakarításokat is szükség szerint.

Jelenlegi végzettségem szerint ápolónő vagyok, voltam de inkább visszamentem még az iskolapadba más területre tanulni, ebből kifolyólag gyerekfelügyeletet is vállalok.

Órabér megbeszéléssel.

Elérhetőségem : bodaerikaa@gmail.hu

Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják.

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.03.14 0 0 812

KEDVES OLVASOK!! takaritást vállalok ,családoknál. akár bejáronő tehendöket is! gyerekfelügyeletet is szivesen válalok. Megbiszhato,Rugalmas csalodást nem okozo 37 év Budapesti Nő vagyok. Egyedül élek. igy minden további megbeszélhetö a munkával kapcsolatosan. le irni mindent le lehet. igy nem írok többet,gyözödjön meg inkább. hivjon bizalomal: 06-706345842. elöre is köszönöm!

csöppike Creative Commons License 2012.03.14 0 0 811

Takarítást vállalok:Tökölön,Szigetszentmiklóson,Halásztelken,Budán.

Pénteken:13h-tól,Szombat-vasárnap:9h-tól.Személyes megbeszélés

céljából hívjon a következő tel.számon:06/30-906-7794

Előre is köszönöm! Erika

Medianka Creative Commons License 2012.03.14 0 0 810

Kedves "Bizalom1"!

Ezúton is köszönöm a mai alapos és gyors segítségét!

Üdvözlettel,

Mediánka

Előzmény: Bizalom1 (770)
zzzxz Creative Commons License 2012.03.13 0 0 809

Lakások és házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, illetve Budaörsön, Érden.

Elérhtőségeim: kitakarit007@gmail.com , 0670/397-5027.

zzzxz Creative Commons License 2012.03.13 0 0 808

Lakások és házak rdszeres és alkalmi takarítását, komplett nagytakarítását vállalalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint.

Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, Budaörsön, Érden.

Elérhetőségeim:  kitakarit007@gmail.com 70/3975024

csapó ági Creative Commons License 2012.03.12 0 0 807

Kedves Keresgélők!

Csapó Ági vagyok, 26 éves, két kisgyermek édesanyja, takarítónő.

Meglévő szabadidőmre keresek további takarítási feladatokat, lehetőleg csütörtökökre 12 órától 16 óráig, illetve kéthetente keddekre 12 órától 16 óráig!

Órabér: 1000 ft/ ó

Fix: 6000 ft/ alk.

Nagytakarítást is vállalok, melynek díja 7500 - 8000 ft.

A nagytakarítás magában foglalja: 

• teljes körű portalanítás (polcok, szekrények, porosodó tárgyak és minden további eszköz tisztítása)
  • teljes vízkőmentesítés (fürdőben, WC- n, fürdűkádon, tusolóban, minden csaptelepen)
  • burkolt felületek fertőtlenítése (fürdőpadló, fali csempék)
  • üvegfelületek, ablakok, tükrök tisztítása
  • pókhálótlanítás, lámpák, csillárok, fali képek tisztítása
  • tűzhely, mosógép, mosogatógép, fertőtlenítése, tisztítása
  • porszívózás, felmosás 2 lépésben (fertőtlenítés, ápoló felmosás illatosított felmosóval)
  • virágok ápolása (portörlés, locsolás, esetleges tápadagolás)

Igény esetén további feladatok elvégzése!

A fentieken kívül vállalok még főzést és sütést is, akár hétköznapra, akár alkalmakra is 1000 forintért, csak a hozzávalókat kell megvenni.Ezt abból a szándékból szeretném elkezdeni, mert szeretek ezzel foglalkozni, illetve azt gondolom ez is egyfajta segítség lehet, ha hétköznap sok intézni valója van és fáradt, nincs kedve ezzel foglalkozni, illetve ha összejöveteleken a konyhai teendőkre szánt időt inkább a meghívottakra fordítaná!:) 

Minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu címen, vagy a 0630 - 5935038 - as számon!

Mindenkinek szép napot!                    

Üdv: Csapó Ági

csöppike Creative Commons License 2012.03.12 0 0 806

Takarítást vállalok:Tökölön,Halásztelken,Szigetszentmiklóson.Pénteken 13h-tól és szombaton-vasárnap 9h-tól.

Személyes megbeszélés céljából hívjon a következő tel. számon: 06/30-906-7794. Leendő munkaadómat szívesen látom otthonomban,egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket.Előre is köszönöm! Erika

Előzmény: csöppike (800)
Bodikaa Creative Commons License 2012.03.12 0 0 805

Kedves Bébiszamuráj!

Ha még aktuális szívesen jelentkezek én is a hirdetésre.

Tegnap próbáltam írni a marylou emailcímre de visszajött, hogy érvénytelen.

25 éves lány vagyok és 5 éve vállalok takarításokat, leinformálható vagyok  de személyesen is találkozhatunk.

Az én email címem bodaerikaa@gmail.hu-itt el lehet érni engem és ha valami kérdés akad szívesen válaszolok.

Medianka Creative Commons License 2012.03.12 0 0 804

Alkalmi, részleges nagytakarításra (szekrénymosás, csempemosás, ajtómosás, ablaktisztítás) keresek gyakorlott segítőt, holnap (kedd) délelőttre, 9-től 14-ig Budapesten, a XIII. kerületben.

Árajánlatokat mailben kérek ma délután 4 óráig, telefonos elérhetőséggel: statisztikatanar@gmail.com

nancus Creative Commons License 2012.03.11 0 0 803

Kedves Fórumozók, kedves Érdeklődők,

Álláslehetőség után keresgélve, véletlenül találtam ezt az oldalt, és ajánlom magam :-). 

Takarítani szerető, leinformálható, munkájára igényes, gyakorlott 40
éves nő bejárónői, vagy alkalmi takarítói munkalehetőséget keres
Budapesten! Próbatakarítás után dönthet! Próbatakarítás 1500,-Ft-ért,
ezért az árért piperetakarítás (porszívózás + portörlés), vagy 2 órás
időtartamot felölelő igény szerinti, egyéb takarítást lehet igénybe
venni. A tisztítószereket az ár nem tartalmazza!

Folyamatos munkalehetőség esetén az ár megegyezésünk szerint
alakítható ki. A bejárónői munka körében igény szerint bevásárlást,
vasalást is végzek. Éva, elérhetőség: szilagyine1971@gmail.com

dittie22 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 802

29 éves gyesen lévő nő vagyok. Vállalom lakások takarítását elsősorban a 13. kerületben!

Email: dittie22@citromail.hu

Ár megegyezés szerint!

dittie22 Creative Commons License 2012.03.10 0 0 801

Kedves "bébiszamuráj"

29 éves, leinformálható gyesen lévő anyuka vagyok. Szívesen vállalnám a takarítást. Fizetési igény megbeszélés szerint.

Kérem küldjön egy email címet mert a nevére kattintva számomra nem elérhető.

Az én email címem: dittie22@citromail.hu

Szép Napot!

F. Bernadett

Előzmény: bebiszamuraj (798)
csöppike Creative Commons License 2012.03.10 0 0 800

Kedves Timi!

Személyes megbeszélés céljából,kérem hívjon fel a következő tel.számon:06/30-906-7794.

Szívesen járnék Halásztelekre takarítani,megbízható,leinformálható,közalkalmazottként dolgozom.

Előre is köszönöm! Erika

Előzmény: Timcsi7807 (797)
morgó5 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 799

Jó napot kivánok, szigethalmon lakom és szivesen vállalnám az ÖN  által kinált Vargáné

Előzmény: Timcsi7807 (797)
bebiszamuraj Creative Commons License 2012.03.08 0 0 798

Takarítónőt keresek, a feladata :

- a szokásos takarítás (szobákban porszívózás, felmosás, fürdő helységek takarítása,  kád,mosdó, wc, stb, konyhai takarítás  

( mosogatni nem kell )

- XVI. kerület

- referenciák, leinformálhatóság szükséges, legyen az facebook, vagy iwiw

csak gyakorlott , precíz és becsületes jelentkezőt várok, fizetési igény, vagy díjszabás megjelölésével.

a nevemre kattintva elérhető az emailcímem.

Timcsi7807 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 797

Sziasztok!

megbizható, a lakásban magára hagyható takarítónőt keresek, aki hajlandó Halásztelekre kijárni hetente.

köszönöm előre is a segítséget

Timi

B. Zsofi Creative Commons License 2012.03.08 0 0 796

Sziasztok!

Takarítást vállalok az I., II., XII. kerületek környékén, a Széll Kálmán tér közelében lakom. 24 éves vagyok, kezdőnek számítok, viszont mindenki tudhatja, hogy ebben az esetben ez korántsem egyenlő a tapasztalat hiányával:)). Korrektnek, megbízhatónak tartom magam, ezt a jelentkezőtől is elvárom. Keress meg egyéb információkért, illetve ha úgy gondolod, hogy megfelelő lehetek számodra. Egyelőre e-mailben: szemerjai@freemail.hu.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!