IX. kerület csendes részén lakom, Van egy kb 8 m2-es konyhám és 5 db ajtóm aminek nagytakarítására keresek egy megbízható hölgyet. Amit szeretnék, konyhaszekrény lemosás kívűl-belül, ablaktisztítás, csövek lemosása, asztal lemosása, gáztűzhely és egyéb háztartási gépek lemosása. Linóleumom van, így annak a tisztítása is. Bútorokat nem kell elmozdítani ( nem is lehet) viszont mivel kicsi a hely, ezért olyan embert keresek, aki ilyen pici helyen is tud hajlongani és az alsó polcokat is ki tudja mosni. A takarítás után a dolgok visszapakolása is feladat lenn. Húsvét előtt szeretnék egy ilyen takarítást. Reális ajánlatokat várok a trux77@gmail.com címre.
Megbízható, igényes, nem dohányzó, hölgy vagyok. Lakások és házak rendszeres és alkalmi takarítását, illetve komplett nagytakarítását vállalalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. / dorbinyek@gmail.com /
Láttam, hogy takarítónőt keres, ha még nem választott, szívesen vállalom a munkát. Önhöz közel, Érd és Törökbálint határán lakunk. Kérem, hívjon vagy írjon, hogy egyeztethessünk.
Üdvözlöm!
Én szívesen vállalnám a takarítást.Jelenleg is takarítok
Budapesten de Törökbálint nekem nagyon közel van.
Saját autóval rendelkezem.Referenciát tudok vinni.
Elérhetőségem:30/565-74-14
Egyik ismerősömnek keresek Kaposváron, bejelentett takarítói állást. Korábban közmunkán dolgozott mint takarító a kaposvári Liget Időskorúak Otthonában és a Kaposvári Polgármesterei Hivatalban. Jelenleg álláskereső együttműködő a Somogy Megyi Munkaügyi Központtal is. Egyenlőre nagyon nehéz körülmények között él, havi 22 ezer forintból, már az albérletét is kénytelen volt felmondani, a saját megélhetését sem tudja már megoldani. Amúgy középkorú a hölgy akiről szó van.
Kérek mindenkit, aki tudna segíteni, vagy tudna Kaposváron Takaírtási munkát az dobjon egy emailt a kozmunkaismunka@indamail.hu email címre.
nálam most úgy alakult hogy áprilistól új takarítónőt kell keresnem, mert a réginek magánügybeli problémája akadt. megköszönném ha megírnád az elérhetőségeit a tiédnek az e-mailemre (botosadry@gmail.com)
25 éves vagyok és 5 éve vállalok takarításokat , munkámra igényes és megbizható vagyok.
Magánlakások, irodák takarítását vállalom, nagytakarításokat is szükség szerint.
Jelenlegi végzettségem szerint ápolónő vagyok, voltam de inkább visszamentem még az iskolapadba más területre tanulni, ebből kifolyólag gyerekfelügyeletet is vállalok.
Órabér megbeszéléssel.
Elérhetőségem : bodaerikaa@gmail.hu
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják.
KEDVES OLVASOK!! takaritást vállalok ,családoknál. akár bejáronő tehendöket is! gyerekfelügyeletet is szivesen válalok. Megbiszhato,Rugalmas csalodást nem okozo 37 év Budapesti Nő vagyok. Egyedül élek. igy minden további megbeszélhetö a munkával kapcsolatosan. le irni mindent le lehet. igy nem írok többet,gyözödjön meg inkább. hivjon bizalomal: 06-706345842. elöre is köszönöm!
Lakások és házak alkalmi és rendszeres takarítását, nagytakarítását vállalom. Az elvégzendő munka és az ár megbeszélés szerint. Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, illetve Budaörsön, Érden.
Lakások és házak rdszeres és alkalmi takarítását, komplett nagytakarítását vállalalom. Azelvégzendőmunkaésazármegbeszélésszerint.
Elsősorban Budapest XI., XII. kerületében, Budaörsön, Érden.
virágok ápolása (portörlés, locsolás, esetleges tápadagolás)
Igény esetén további feladatok elvégzése!
A fentieken kívül vállalok még főzést és sütést is, akár hétköznapra, akár alkalmakra is 1000 forintért, csak a hozzávalókat kell megvenni.Ezt abból a szándékból szeretném elkezdeni, mert szeretek ezzel foglalkozni, illetve azt gondolom ez is egyfajta segítség lehet, ha hétköznap sok intézni valója van és fáradt, nincs kedve ezzel foglalkozni, illetve ha összejöveteleken a konyhai teendőkre szánt időt inkább a meghívottakra fordítaná!:)
Minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu címen, vagy a 0630 - 5935038 - as számon!
Takarítást vállalok:Tökölön,Halásztelken,Szigetszentmiklóson.Pénteken 13h-tól és szombaton-vasárnap 9h-tól.
Személyes megbeszélés céljából hívjon a következő tel. számon: 06/30-906-7794. Leendő munkaadómat szívesen látom otthonomban,egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket.Előre is köszönöm! Erika
Álláslehetőség után keresgélve, véletlenül találtam ezt az oldalt, és ajánlom magam :-).
Takarítani szerető, leinformálható, munkájára igényes, gyakorlott 40 éves nő bejárónői, vagy alkalmi takarítói munkalehetőséget keres Budapesten! Próbatakarítás után dönthet! Próbatakarítás 1500,-Ft-ért, ezért az árért piperetakarítás (porszívózás + portörlés), vagy 2 órás időtartamot felölelő igény szerinti, egyéb takarítást lehet igénybe venni. A tisztítószereket az ár nem tartalmazza!
Folyamatos munkalehetőség esetén az ár megegyezésünk szerint alakítható ki. A bejárónői munka körében igény szerint bevásárlást, vasalást is végzek. Éva, elérhetőség: szilagyine1971@gmail.com
Takarítást vállalok az I., II., XII. kerületek környékén, a Széll Kálmán tér közelében lakom. 24 éves vagyok, kezdőnek számítok, viszont mindenki tudhatja, hogy ebben az esetben ez korántsem egyenlő a tapasztalat hiányával:)). Korrektnek, megbízhatónak tartom magam, ezt a jelentkezőtől is elvárom. Keress meg egyéb információkért, illetve ha úgy gondolod, hogy megfelelő lehetek számodra. Egyelőre e-mailben: szemerjai@freemail.hu.