Tisztára lemaradtam itt mindenről net és számítógép (!) nélkül Bp-n :) De ha még élek, és motyeszom is lesz, akkor veszek én is minimum egy, de lehet, h két példányt a Csodaidőkből, és ha lehet, el is mennék dedikáltatni :) De csak ha lesz integetős fénykép! :P
Ha a Milyen tagek használhatók Kód módban? linkre kattintasz, akkor láthatod, hogy <color:FF0000>...</color> módon tudsz színt állítani (az FF0000 a piros), <sizeN>...</size> módon a méretet. A <> helyett nyitó és záró szögletes zárójel kell.
Ha a Milyen tagek használhatók Kód módban? linkre kattintasz, akkor láthatod, hogy <color:FF0000>...</color> módon tudsz színt állítani (az FF0000 a piros), <sizeN>...</size> módon a méretet. A <> helyett nyitó és záró szögletes zárójel kell.
(tudom. Bevallom őszintén, lusta voltam ezért az egy nagy piros20asért IE-t nyitni :)) reméletem, hogy így is felkerülhetek a listára, de hát a topikösszetartás plusz segítséget is adott :) )
én csak azért nem iratkozom fel a listára mert külföldön leszek decemberben és január elején. de már én is várom a könyvet. majd küldök magam helyett valakit.
van egy megoldásom a dedikálásra: ha nem lesz előbbi idődont, akkor lehetne mondjuk a merengőtáborban, ha lesz olyan nyáron......
Elvileg, ha az időpont megfelelő, akkor lehet, hogy mi mindjárt 5-en megyünk, de csak két könyvétt, hacsak ki nem találja az Ivett, hogy még valakit meglep vele karácsonyra. Bár még az is lehet, hogy addigra én találok ki valakit az ismerősők közül, akinek megveszem, de ez még a jövő zenéje.
Igen, ahogy ígértem: Pandora szelencéje utolsó előtti fejezet, amelyben hőseink buzgón dolgoznak a közös munkán, miközben néhány elejtett megjegyzéssel felvilágosítanak minket a korábbi eseményekről (már amikor ráérnek :) ).
Mi akkor megyünk hárman (Apa, Anya, Kiscsacsi), ha valami munkaidőn kívüli időpontot beszélünk meg. Amúgy nem tudunk... Mondjuk én még azt sem tudom, mit és milyen időben fogok dolgozni akkor, de a hétvégéim remélhetőleg szabadok lesznek. Még jó, hogy ezek a nagy plázakönyvesboltok jó sokáig vannak nyitva :-))). Éva, csinálhatnál egy levlistát, úgy könnyebb egyezkedni, nem?
Más: ma lesz Pandora szelencéje? Valahogy vasárnap rémlett, de lehet, hogy álmodtam :-).
Oké. Végül is elég most, ha nagyságrendileg tudjuk, hogy kb. hány emberre lehetne számítani. És hogy legalább annyi könyv el is fogy - hogy ezt be tudjuk ígérni a szervezéskor.
Végülis mi is ketten hárman, esetleg négyen leszünk. (Ketten biztosan, a másik kettő a Nycky-től függ.) De ha kell szólhatok még néhány ismerősnek akit érdekel. :)
Összeírtam az eddigi "állást", hogy ne kelljen annyit visszanézni. (Annak, aki csak mostanában kapcsolódik be: Enahma könyve megjelenik karácsony előtt, és felmérjük, hogy hányan lennénk egy esetleges dedikáláshoz.) A példányszám most nem lényeges, az a kérdés, leszünk-e kisebb "tömeg" :) - sokan akarunk több kötetet is venni. Én hozok magammal még egy embert. KGabi 19
Ha valaki több kötet szeretne venni, ÉS hozna magával családtagot, barátot, üzletfelet, az természetesen a csatolt rész nevében is felíratkozhat :)