World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hosszas elméleti vitákat olvastam a szükséges sres capről. Mi maradtunk a 370 - 375 resnél buffolva nyilván. Máshol más a szokás, nekünk ez vált be, ennyi elégséges, és még heal/dps is marad annyi amennyi kell. A maintank is fel szokott venni egy kevéske srest, az is tud segíteni.
Én már einstandoltam az összes HoD-ot (egy részét már hetekkel ezelött előrelátóan), ami kell az 5 darabos shadowrez cucchoz, így elvileg mehet mindenhova normál enchant. Sőt, elbaxtam, mert a backre már rátettem a 15 shadowrezt (QQ 8 primal shadow). Lehet megpróbálom kiváltani a gatya 72 shadowrezét enchantbol és armor kitből, még meglátom, a HoD ot meg kapják a "szegények".
* 70 - Rank 2 Prayer of Shadow Protection * 40 - Medallion of Karabor * 40 - Night's End * 40 - Bracers * 54 - Belt * 54 - Boots * 72 - Legs * = 370 Shadow Resistance
Szerintem nem. A nadrágot mi sem gyártottuk le, a többivel plusz nyaklánc meg back és a back enchant az elég shadow res buffal. Többet szerintem nem érdemes így is eléggé nerfeled a felszerelést. (ezzel így 321 jön ki ha jól emlékszem) Ros nem emlékszem mennyi idő volt. :( A DKP oldalról az jön le hogy Bloodboil utáni héten öltük.
Hogy a viharba ne lenne érdemes, sőtmitöbb kötelező. Jó, mondjuk mi HoD spórolásból kifolyólag a gatyát nem gyártottuk le, bracer, öv, cipő és köpeny volt az alap, a többi meg ment zöldből meg shadow armor kitből. Ehhez kellet a fejes enchant is ofc.
Köszi:-). Raid után nekikezdtem mote of shadow-kat farmolni, még kell talán 6-7 primal:-). Nem lehet tovább halogatni, még kell a gatya és a cipő a ruházatba.
Apropó, fejesre érdemes a Glyph of Shadow Warding-t rátenni (a bankgear-ben levő t5 fejesre)?
Onnan már le kell esnie gyorsan. Ha van druid a raidben (akár feral is) P3-ban nyomjon tranquit, SS-ek kerüljenek a meele szakosztályra. Legalább egy nature protos cauldront tegyetek le, egy debuffot túlél vele a delikvens. Ha warri tankol használja el a rage-t ahogy lehet, mert fáj neki a sok rage, lustok (heroism asszem a polipoknál) kb akkor menjenek amikor az aura úgy 1500-at tickel. Most hirtelen más okosság nem jut eszembe, hajrá.
Tegnap egész este ott voltunk (először), stabil 3. fázis, 60%. Azt hittem nagyon imbák vagyunk, de ezek szerint csak hozzuk a kötelezőt:-). És nem, nem haltam meg SW:D-ben:-D
Hátizé :-) Volt két try, amíg kialakult a P1, volt csillio try míg P2-ben sikerült a két rugónak rendesen szakítani és a dps öngyilkos elitalakulatoknak megtanulni, hoyg nem öljük magunkat halomra. Utána lement. Asszem ez 2 este volt.
a design is jobb, főleg ha véletlen T5-öd van, ahhoz passzol :) Ellenben ez annak upgrade, aki amúgy is BG-n rohad egész nap, de arénához kevés / nincs partner / nem érdekli , instant cserél mindent S2-re és fut tovább. Vagy nekem, frissen, hehe :) Ja meg a másik, akinek van S1 healer, S2 shadow gear mondjuk, az is érdekes.
Ismét be tudtunk lépni T6os instákba, fun este volt. Anetheronon elhalt az MT 28%-nál, de mégis meglett a kill :D Winterchillen protban 1030 DPS kiment, az is tetszett. Nem kaptunk egy D&D-t se a melee lába alá, 17.3K RDPS volt. Najentus is rekordidő alatt dőlt el. Remélem lassan lesz valami újabb first kill is ezután a nyári lanyhadás után.
A szado pap altomon S1 chest van. Megnéztem mekkora upgrade lenne az S2es. Röhögtem. Ezért nem farmolok semennyit. A többi darab meg eleve szóba se jön. Úgyhogy én nem farmoltam horrort :)
még nem késő :) Mondjuk a gladiátor - S1-ben elfásult, billió honoros/markos arcok most instant váltanak szintén, a helyzet ugyanaz lesz, csak mindenkin egyel nagyobb ruha :))
Lehet, hogy túl komolyan vesszük a te nézőpontodbóül, mindenkinek mást jelent a fun, de ezt már asszem mondtam :-)
Szombaton délután öttől fél 12-ig futottunk egy Lurker-Karatress- Vashj - Alar - Kael kört. A társaságnak kb a fele életében először látta a helyet, a bossokat. Ehhez képest egész szépen haladtunk.
Figyu, ezért írtam azt, hogyha neked a Lurker egy trashboss, akkor nem számít az ilyen poénkodás. Csak épp vannak olyan bossok is, ahol az ilyesmi nem fér bele és a csapat felkészültségén múlik, hogy hol lehet ezzel játszani és hol nem.
Szerintem meg vicces. :) Senkinek nem jutott eszébe a minusz RP, mindenki röhögött azokon akik beszopták. :D És még wipe sem lett belőle soha. Tul komolyan veszitek a trasht meg a farmbossokat szvsz. :) A másik sport amit szoktunk űzni az az hogy az MC-zett embereket megbírják-e ölni. :) Én meg azzal hogy ciklonnal meg tudom-e menteni őket. :D
Vannak dolgok, amiket máshogy látunk, de ettől szép az élet. Az ilyenekkel adott esetben simán bewipeoltathatsz egy raidet, ami imho semmilyen körülmények között nem vicces. Nem a repair miatt sírok, nagyjából letojom, de másik 24 ember idejével játszik aki megcsinálja. Őszintén szólva szerintem nem fun.
Ötfős instában, 10 fős vacakolásban sokminden elmegy, az adott társaság határozza meg mit lehet, mit nem. 25 fős raidben nem baszakszunk hülyeségekkel. IMHO.
Hát szenvedős kill lett belőle :) Lett volna rajta durván 1K személyes DPSem és egyedüli spként misery+shadow weaving+manatöltés még 500-800 RDPS-t adott abban a setupban, ami így elveszett. 13 percig szoptak vele :) Sok recruit volt lent aznap is, amúgy nem járnánk oda + amúgy nem volna vészes 1-2 DPS ide vagy oda.
A repairt leszarom, de elrontotta a szórakozásomat, az jobban zavart. Valamint 100 méterre elrepülve nem voltam benne biztos, hogy tudok majd lootolni belőle, ami már komolyabb probléma. Egyébként tudtam, de sajnos csak badge jutott :)
Az elkövető amúgy officer volt, jó srác, látni akarta hogy reagálom le, hát nem tette zsebre amit kapot :D Ha sima member vagy próbaidős tette volna az gkick részemről :) Offit viszont nemtudok gkickelni, meg alapvetően nem is akarok. Így duzzogtam egy sort aztán azóta röhögünk rajta.
hát egy olyan guildnél, aki 10 emberrel is lenyomja, szerintem megengedhető egy ilyen poén :) Meg gondolom megvannak az emberek, akivel ezt meg lehet csinálni és röhög rajta, nem a repair miatt sír. Értelem szerűen gondolom nem progress alatt próbálgatják, hogy mivel lehet kibaszni a raid társakon :)
Nos, lehet, hogy nektek Lurker csak egy trashpull, de nekem sose volt szívem/kedvem ilyennel bewipeoltatni a raidet. Ugyanis simán megtörténhet... Ez ugyanolyan, minthogy AV-n se szórakozok a /afk-os poénnal, mert az a 3-4 hülye, aki beszopja, lehet, hogy jól jött volna Vanndar ellen. RL-ként én minusz dkp-t adnék annak, aki Lurkeren ilyesmivel szórakozik. (Ráadásul nem is vicces.)