Jó volt a beszámoló az AjkaTvén. Csak azt sajnálom, hogy a mi meccsünkből nem vágtak be egyetlen egy jelenetet sem:( Bálint, Csapatkép ami készült rólunk megvan már?
Azért ne gondoljunk mindíg a legrosszabbra. Tekintetbe véve, hogy Laci barátom nem tanár még az is lehet, hogy dolgozik!!! Ugye..... Buzi Tanárok. Csak úgy mert régen volt!
A statisztikákról csak annyit, hogy én speciel nagyon is szeretem nézegetni őket, és örültem neki, hogy feltetted, kösz Bálint. Ne hallgass rájuk, ennyi munka után becsúszhat egy hiba!
Kedves Főló és Ménes!
Szeretném írásba is adni, amit szombaton szóban már megtettem: köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a remek tornának! Gratulálunk a győzteseknek és reménykedünk benne, hogy lesz esélyünk kiköszörülni a csorbát! Eötvös Floorball Team
Hát minden tiszteletem a tiéd. de komolyan. Egy ilyen torna megszervezése után a f...omnak lenne kedve még statisztikákat csinálgatni. Hál istennek vannak akik megcsinálják. Ez dícséret volt, ha nem vetted volna észre, tehát jól jegyezd meg mert tőlem ritkán kapsz! :-) Az idén ennyi volt!!! :-))
Hozzátartozik a hozzászóláshoz az is, hogy a védelem is jól produkált!!:-)) Egy szó mint száz: nagyon jól éreztem magam. És szurkolótáborunk is volt!! Na most már befejezem.:-)
Azt hiszem megérte vonatoznom tegnap 5 és fél órát, és maradtam 3 meccs erejéig a Viking Kupán, mert szerintem igen jó volt. Érdemes idézni a floorball fórumról Türijó hozzászólását: "minden idők legjobb kupáján vettünk részt Ajkán".
Örülök, hogy a csapat jól játszott és voltak szemet gyönyörködtető támadásaink is!!
Azt hiszem, ha így játszunk a rájátszásban, akkor fel kell kötni a csapatoknak a gatyáját! Kösz Skacok!! Hajrá Lók!! :-)))))
Nem jön, mert vírusos megbetegedése van (a szemére is ráment) és még nincs jól, de persze ezt nem ismerheted, mert minden nap kiöli az alkohol a vírusokat a szervezetedből.:-)