Én meg fordított életet élek nagyjából. Korán fekszem, és éjjel 2-2.30 körül kelek. Ez eddig csak külföldön, ill. utazásokon okozott problémát, mert ott is felébredek sajna. Tudom hogy dilis vagyok, de ez van!:)))
Na majd egyszer csak összejövünk ultipartira a jojatek-ban. Nekem nagyon meglepő a nevem, gondolom sose jönnél rá, hogy én vagyok az, rettentő furmányosan,- inkognitóban vagyok, a nevem ott: rendjel:))))
Nem jöttek a New Yorki bridzspartnereim ma, úgyhogy most megyek ultizni!
Én is ultizom a neten, a jójatek.hu-n. Lehet, hogy már küzdöttünk egymással?:))) A Kordát nem szerettem soha életemben, de mióta ezt a pókerközvetítést csinálja, imádom egyszerűen!
Kártyázni nem is jó bóóóódúltan.Így vesztettem 3000 dollárt a múltkorába,valamelyik éjszaka ,egy amerikai on-line pókeroldalon.Texas holdemet játszottunk,tudod azt amit a Sport TV is közvetít a Kord Gyurival,nincs felső határ licittel.Még szeremcse.hogy csak játék dollárok voltak. :))))
a nyerges könyv raktáron volt és ezért ki volt írva az ára is
kb 2 napra rá jött egy emil,hogy ávehetem a könyvet,5 napig örzik, én nem házhozszállítást kértem,hanem személyesen vettem át a deák téri antikváriumban (Rumbach S. utca)
ha előjegyzésben van és megrendeled,akkor amikor beszerezték,kapsz egy emilt,hogy mennyibe kerül és megrendelheted
ez még nem kötelez semmire,sőt ha nem vagy elég gyors,akkor elviheti más is
a szállítási feltételeknél le van írva mennyi az utánvét,azt hisszem pár száz forint
azóta vettem egy spanyolország könyvet is a panoráma sorozatból 1300 forintért,ami nem túl nagy ár egy 700 oldalas utikönyvért :)