Keresés

Részletes keresés

szucsati Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2956
A TV bekötéséhez nem fognak megkeresni téged, hacsak valami extrát nem kértél. Nálunk sem volt senki sem, pedig mindhárom szolgáltatás van. Kipróbáltad, hogy tényleg nincs tv-adásod?
Előzmény: Nőgyógyász (2952)
szucsati Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2955
Nálunk is volt ez a nyivákolás. A hőmennyiségmérőnél zárd el jobban a bejövő vezetéket. Minnél feljebb laksz annál jobban el kell zárni. Nálam (7. em.) szinte zárva van a csap. Minden teljesen meleg és a hang is teljesen megszünt. Próbálgatni kell, elsőre nem fog összejönni. :)
Előzmény: ebsik (2954)
ebsik Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2954
Műszaki probléma... Hát, az mondjuk elég kellemetlen, hogy adott áramlási sebességnél* nyivákolnak (sivítanak) a radiátorok. Az összes, de a leghangosabb pont a hálóban lévő (fakk). Szóltam a tóth úrnak, két nappal később járt nálam egy gondos és alapos központifűtés-szerelő, aki kicserélt egy szelepet (hátha szériahibás mind), ám mivel ezután is ugyanúgy sivított az egész, fejvakarva távozott.

Nem tudjuk, honnan a hang, nem tudjuk, mit lehet kezdeni vele. "Talán majd egyszer elmúlik, még bejáratós a rendszer", mondta. Nem nyugtatott meg különösebben...

*az "adott áramlási sebesség" épp az aktuális szobai hőmérsékletnél fél fokkal alacsonyabb hőmérséklethez tartozik, tehát amint kicsit lehűl a szoba és kinyitnak a szelepek, jő a nyivákolás. Ez éjszaka, hajnalban kimondottan kellemes...
Előzmény: Smicu (2950)

csokelorant Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2953

Tényleg jártak ott, mivel nekünk bekötötték a netet, de tegnap előtt este negyed hét körül, nem tegnap.

Hát, nem mondom, megéri bekötni. 8000-ért 4-5000 Kbit. És ezt nem elírtam! Tényleg "hasít mint az állat". Amíg nem jön a matáv, addig marad ez. Ha jön, akkor meg lesz ingyen 1Mbit. Azért annak még mindig jobb az ár/érték aránya :)

Előzmény: Nőgyógyász (2952)
Nőgyógyász Creative Commons License 2005.01.06 0 0 2952
Szóval ezért nem költözött még be a nagyi :)

Nálam szerencsére nincs ilyen gond, bár féltem egy kicsit, amikor az erős szél nekifeszült annak a nagy üvegfelületnek. A radiátor csöpögését ma megjavították, még a sütő cseréjére (elkeverték a típust) és a tv kábel bekötésére várok. Állítólag tegnap jártak a házban a Comunique emberei, de nekem egyik cég sem szólt (pedig megígérték), ezért nem is találtak otthon.
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2951)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2951

Nekem most jön a 75ezres szerviz, lekopogom minden rendben van...

Ja, hogy ez egy másik topic.. :)

Amúgy kérdésedre válaszolva, nem vészes a dolog, ami említésreméltó, az az, hogy a nagy üvegtábla a nappaliban nem elég stabil, és valószínűleg nincs egy síkban a négy sarka. Ezért a feszüléstől, meg a mellette levő mnierkély ajtajának nyitogatásától már kétszer repedt meg a tábla. Éppen a második tábla cseréjére várunk.

Előzmény: Smicu (2950)
Smicu Creative Commons License 2005.01.05 0 0 2950

Sziasztok!

Nektes is sok a műszaki problémátok?

agihuszar Creative Commons License 2005.01.03 0 0 2949
Sziasztok!

Tud valaki kiadó lakást itt a CP-ben?? 60-65 nm-es kéne!
Fontos!!!
Köszi szépen!!!
Szomszéd E ép Creative Commons License 2005.01.01 0 0 2948
BUÉK 2005!
angyal111 Creative Commons License 2004.12.30 0 0 2947

Sziasztok,

BUÉK mindenkinek:))

Érdeklődöm, hogy mikorra ígérik a konditerem és uszoda megnyitását?

tgabika11 Creative Commons License 2004.12.29 0 0 2946
BUÉK!!!!!
Szomszéd E ép Creative Commons License 2004.12.23 0 0 2945

Köszönjük!

Viszont kívánjuk!

agihuszar Creative Commons License 2004.12.23 0 0 2944
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!! :)

Ez az első karácsonyunk a CP-ben :))
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.12.22 0 0 2943

két dolgot vettem észre.

Egyrészt, hogy a Csata utcai oldalán a C épületnek, a járda melletti girbegurba behajló vashálók egyszer ki fogják szúrni valaki szemét.

Másik meg, hogy beültették a kiskertet palántákkal. Nem értek ugyan hozzá, de van ennek értelme minusz5 fokban?

tgabika11 Creative Commons License 2004.12.16 0 0 2942

szarnak rank

A jardaszegelyt is mar miota mondjuk!

Előzmény: agihuszar (2941)
agihuszar Creative Commons License 2004.12.16 0 0 2941
Én ezt nem akarom megszokni és alkalmazkodni sem hozzá! Csinálják meg és kész!
:( Már nagyon unom :(
csokelorant Creative Commons License 2004.12.16 0 0 2940
Ma reggel már én is a garázsból startoltam. A felső rács fel volt húzva, így nem volt olyan gáz a helyzetem. Szóval a tapasztalatom, hogy annyira nem nehéz. Persze, mondom én, aki nap mint nap mélygarázsban parkol. Szóval tényleg elcseszett ötlet, hogy a ferde szakasz közepén van a kártyaolvasó, és én is támogatnám az ötletet, hogy kerüljön le az alsó rácshoz. Ami engem viszont jobban aggaszt, hogy akkorát csapott a járdaszegély az autóm aljára, hogy azt hittem, kettétörik az autó. Nekem nem az orra, vagy a fara, hanem a hasa ért le. Pedig még nem is vettem ferrarit:)
Előzmény: tgabika11 (2939)
tgabika11 Creative Commons License 2004.12.15 0 0 2939

Na ja, a rutinosak....en is igy csinalom.

Akkor van gaz, ha elromlik valami, es megis meg kell allni.

De azert 500-1000 kiallas utan meg lehet szokni

Előzmény: BC22 (2935)
agihuszar Creative Commons License 2004.12.14 0 0 2938
Véleményem szerint ez nem egy haladó rutin pálya amin gyakorolni kéne nap mint nap a kuplung terhére :(
Láttam én is már rutinosabbakat de az sem mindegy milyen kocsid van.... Egy kispolákkal próbálj meg így ,,himbálózni,, :( Szóval nézni valóban könnyű de csinálni már nem :(
Remélem hamarosan kitalálnak valamit mert ez így nem jó sajnos :(
csokelorant Creative Commons License 2004.12.14 0 0 2937

Sziasztok!

A CP-ben, lehetőleg a D alatt

autóbeállót bérelnénk.

Tel: 9994409

Lóránt

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.12.13 0 0 2936

Igen, a menetközbeni sorompónyitást eszeltük ki mi is.

Viszont a kapu alkalmatlan arra, hogy sok autó egymásután kihajtson rajta. Ugyanis a sorompó még kb 20 másodpercet gondolkodik miután visszaereszti magát, és ha valaki eközben jön ki a rácsoskapun, akkor már nem tudja elkerülni, hogy ne kelljen az emelkedőn dekkolnia kicsit, amig a sorompó újra nem engedi visszamagát. Vagy pedig azt kockáztatja, hogy a homlokára csukják a sorompót.

Mágneskártyás kisoszlopot a pinceszintre kéne rakni még a rács elé és kész.

BC22 Creative Commons License 2004.12.13 0 0 2935

Mi egyetlen belső ajtó kulcsot nem kaptunk. Pénteken vettük át a lakást és tudom, hogy van néhány hiba, meg hiányosság és cserélni való, de annyira örültem neki, hogy végre megvan a lakás, hogy azok sem tudtak elszomorítani! Igaz, hogy pénteken még nagyon hihetetlennek tünt, hogy már a miénk a lakás... de kezdem megszokni. :-) Majd két és fél év hosszú idő. 

A garázsról jut eszembe: tegnap láttam egy rutinos garázsból kiállót. A trükkje az volt, hogy röptében nyitotta a sorompót, vagyis olyan lassan ment felfelé, hogy menet közben oldotta meg a kártya használatot, a sorompó kinyitását.... Én azért nyugodtabb lennék, ha ennél egy egyszerűbb módot lehetne találni. 

Előzmény: Nőgyógyász (2934)
Nőgyógyász Creative Commons License 2004.12.12 0 0 2934
Belső ajtókban egy híján benne volt a kulcs, azt az egyet meg az átadási irodában azonnal a kezembe nyomták, amint bementem érte.
Előzmény: agihuszar (2933)
agihuszar Creative Commons License 2004.12.11 0 0 2933
Jó, hogy ilyen dolgokat lehet itt megtudni :) Szerintem sem kapott senki az E-ben.. Tényleg a D-sek kaptak belső kulcsokat a lakáshoz? Nálunk ez is lemaradt... Azóta sem kaptam még :) Más! Az új D-sektől kérdezném: hogyan megy nektek a garázskiállás? Ági
kreko Creative Commons License 2004.12.10 0 0 2932

koszi az infot. Szerintem az E epuletesek kozul senki nem kapott ilyet. Vagyis nem irt rola senki. Egyelore mar amennyit hasznaltuk a radiatorokar egyforma melegnek tunt a radiator. De jo tudni ha nem igy mukodik akkor az ettol van.

Meegegyszer koszi.

Előzmény: bkelemen (2931)
bkelemen Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2931

Hello,

a légtelenítőkulcs egy kis fehér műanyag kütyü, holnap lefotózom, ha el nem felejtem. Más típusú fűtőtesteknél, pontosabban légtelenítőknél olyan, mint a szelepsapka a bicikin (tűszelep). Légteleníteni a legmagasabb ponton kell. Az egyik végén vannak a csövek és a termosztátos csap, a másik végén kell lenni a légtelenítő szelepnek. De csak akkor kell hozzányúlni, ha nem egyforma meleg a fűtőtest. És tegyél alá tálat, köré rongyot, mert akkor jó, ha már csak a víz folyik. De előtte fröcsköl rendesen. És zárd el alaposan, vagy elúszik a lakás.

Más.

Ha valakinek programozható termosztátja van (EBERLE INSTAT 2) és nem kapott hozzá leírást (mint pl. én), a következő címről letöltheti:

http://www.eberle.hu/kepek/I2_kezeleir_p1.gif

http://www.eberle.hu/kepek/I2_kezeleir_p2.gif

Üdv.

kreko Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2930

"... A fűtőtestekhez nem volt légtelenítőkulcs, ..."

Adniuk kell egy kulcsot?

Ez hogy nez ki? Es hol lehet a radiatort legteleniteni?

Előzmény: bkelemen (2926)
central perk Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2929
310 eFt/nm körüli áron árulom és sürgős lenne :(
Előzmény: tgabika11 (2928)
tgabika11 Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2928

Engem érdekelne, hogy mennyiért megy el nm árban...

Ha nem nagy kérés, elmondod?

Előzmény: central perk (2907)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.12.08 0 0 2927

Az biztos, hogy a szakipari munkák egyike sem tér el felfele a hazai átlagtól. A kirc-karcokból, picit szabálytalan és picit béna dolgokból nálunk is hosszú lehetne a lista.

A konyhaszekrény furatai jogosak, olyan ez mint az IKEA: ott is sokkal több luk van, előre legyártják őket.

Előzmény: bkelemen (2926)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!