Én utálom pl. a Pengét és szinte minden olyan filmet ami csak a látványról szól (Tomb Raider). Utálom a nem emberi, legyőzhetetlen főhősöket. Nem tudok velük azonosulni vagy irántuk szimpátiát érezni. :)
Azért az se rossz, mikor utána a werkben előadják a hibákat... Mondjuk mikor fennakadt a létrán, nagyon sajnáltam ;-) Láttam azt is, amiben Chan bemutatta, hogy késziti a filmjeit...
Egyébkétn ők ketten sokszor rendezik egmyást keresztben :-D
Sam Hung Kam Bo igen jó, Jackie Chan "testvére" :)))
Bruce Lee-ban is jó.
Amiért preferálom Jackie-t, hogy humorosabb, nem olyan véresek a verekedős jelenetek, és nem olyan látványosan verhetetlen :)))
Őt mindig elkalapálják egy párszor a filmben :))
És tetszik shogy a sámlit meg a létrát használja :DDDD
Mátrix... EP I... És az ugynevezett "müvészfilmek" :( Valamint bármi, amiben szerepel egy magyar szinész, akinek a nevét mindig elfelejtem. K.val kezdődik a vezetékneve, az fix :-D Most is kijött egy filmje, az a nagyképü majom hónapokig zajongott az ablakom alatt :(
Őszintén, és töredelmesen bevallom, hogy a verekedős filmek közül a Bud Spencer/Terrence Hill iskolát szeretem, azonkívül Jackie Chan minden mennyiségben. :)
A gyengém .:))))
Igazából én se kötöttem bele. Ő kezdte az egész kötözködést. Ő szólt be először nekem plussz azt is mondta, hogy véresre veri a nőket. Ettől öntött el a méreg és ugrottam neki. :))
Nem kötöttem bele... És mindig normálisan feletem, ha normálisan irt... Csak ugy döntöttem nem türöm tovább ahogy viselkedik velem! Nem vagyok köteles mindent lenyelni...
Az viszont Téged már nem iritálhat . Netközi jelenség lesz belőle, és személyi lenyomatát több szerver is megőrzi. Végül létrehozza a Mátrixot és minden nőt bezár oda :))))
Inkább az agyát rakja be egy gyűszű nagyságú széfbe... :)