Babylon, ha gondolod találkozhatunk a FSZEK kávézóban előtte valamennyivel. akkor mondd meg hányra menjek oda és miről ismerszlek meg (ez jöhet mailban is).
Babylon, azóta már vörös a hajam. De ettől még mondjuk megismerhetsz :)
Nekünk 5-ig van japán, szóval akár ki is mehetek elétek valahová, de szerintem a legegyszerúbb, ha odajöttök a Károli-ba, a 300-as teremhez. Valaki csak útbaigazít. És amúgy se túl bonyolult, harmadik emeleten jobbra a legszélő terem.
nem vagy egyedül, én is hulla vagyok, ráadásul vírus kerülget, de remélem péntekre...:))
igen, beszéljünk meg majd konkrétabbat holnap, hol is van ez az izé, a FSZEK-kel szemben?
3/4 17h-re ott leszünk/leszek (nem tudom Sárkány itt lesz-e), én tuti. Mirát már ismerem, ha más nem, ő lesz a kapaszkodóm. de előtte még mehetünk a kávézóba, a FSZEK-et ismerem, ott dolgoztam anno, de mióta átépítették egy labirintus, kávézó viszont alul van.
én 14h-ig dolgozom, utána szabad vagyok..., Sárkányt is valakinek fel kell szednie közülünk. Sárkány válassz!!! Mira gondolom suliban van egész nap, így ő vele csak ott fogunk...
japán zászlóm sajna nincs, hát hogy miről, ajajj, fogalmam nincs...
péntekre csak összeszedem magam :-) ha nem beszélünk meg konkétabbat, akkor a helyszínen 5 előtt kicsivel már úgyis ott leszek. előtte meg 1000 százalék, hogy szemben a Szabó Ervin kvtárban fogok ülni és Kínáról ólvasni. Ott van jókis kávézó is, ha esetleg ...izé. Hogy miről ismerjük meg egymást...nemtom...lengessünk kis japán zászlót? hehe . Mirát mondjuk megismerem, mostmár ;)
nem értelek, mire alapozod a kétlábon járó marketinget. az más kérdés, hogy nyílván van mögötte egy jól szuperáló menedzsment, amelyik igyekszik sokat szerepeltetni, hisz elég nagy név hozzá. ez mindenhol így működik a világon, a nyugati sztároknál ugyanez a helyzet. szerintem minden nagy sztár megérdemel egy jól működő marketinget, ez a minimum. a baj csak akkor adódna, ha ez nem lenne egyenesen arányos azzal amit ő maga letesz az asztalra. G. pedig letett már szépen, és reméljük még fog sokáig...
én részemről semmi egészségtelent nem látok Gackt "nyomulásában". egyszerűen arról van szó, hogy ebben is nagyon tehetséges, mint mindenben, és megvan hozzá az egyéniségének az ereje, varázsa. ezzel senkit a világon nem taszít háttérbe, mindenki előtt ott áll a lehetőség a nyomulásra, csak van aki nem szereti, mert szerény és nem tartja fontosnak. neki talán fontos.
a gépezet rég beindult, G. már a Malice Mizer-ben karizmatikus figuraként lett elkönyvelve, úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy szólóban is megállja a helyét, sőt így a leginkább, mert teljes mértékben saját maga csinálhat mindent (szöveget, zenét), persze együtt a Job-bal, mert a hangszerelés már zenekari munka is részben. tehát nem mai gyerek, kb. 10 éve csinálja. apránként építette fel a karrierjét, nem zúdúlt egyből a nyakába, és hogy ma Japán eyik legnépszerűbb énekese, csak a saját tehetségének köszönheti, és nem holmi ügyes marketingfogásnak.
G. egyébként egy nagyon érzékeny, sebezhető ember, nem olyan aki buldózer módjára tör előre, pláne nem mások kárára. nála ez is valami erőpróba lehet, hogy megállja a helyét. ő sem tagadja, hogy mindig cél-és sikerorientált volt, az akartereje, kitartása adott hozzá. viszont ott van mögötte amit csinál, és az bizony érték.
nincs benne semmi unszinpi, bár biztos nem tökéletes mint ember, de legalább dolgozik magán:)
ez az egész egy rosszmájú tévhit vele kapcsolatban, egyszerűen arról van szó, hogy elképesztően tehetséges zenész. ettől kezdve szinte mindegy már, hogy mit csinál:)
nem láttad őt, csak fotókon. teljesen más élőben, egy tünemény:)
Vanilla-t mégis cd-re írom neked, ha jössz pénteken, odaadom.
G-ot imádja a közönsége és ő is őket. órákig szokott hozzájuk beszélni.
hihehetetlenül őszinte és teljesen önmaga (talán túlságosan is, de ettől olyan jó),
a szívét, lelkét kiköpi a közönségnek. pont ez az, ami a többi énekesre, zenekarra nem jellemző. szerintem abszolút maximalista:)
az meg, hogy nyomul, nem olyan nagy bűn a mai világban. amíg senkit nem nyom el, addig nincs gond:) erős benne a becsvágy (és talán a szeretet iránti vágy), ugyanakkor borzasztó szerény. elég ellentmondásos, de a skorpiók ilyenek, mer valszeg az.
Buckt Tick-et és Dir en Grey-t én is nagyon csípem, de Gackt-ban van valami plusz (valami zseniális, amitől az aki), ezekben nincs ilyesmi, attól függetlenül, hogy nagyon jó zenét csinálnak, nagyon jó hanggal:)
G-nál az is érzékelhető a félelmetes és hihetetlenül pozitív energiái mellett, hogy jóval képzettebb zenész, nincs olyan száma ami ne teccene, és olyan végleteket képes felmutatni, valamint olyan széles spektrumom belül mozog, amire nincs szó.
eccerűen bámulatba ejtő:))) csoda ez a fickó, és hogy mennyire, de mennyire jó pasi, abba meg ne is menjünk bele:)))
ez a Nine Spiral is milyen kib&ott jó!!! - (a japik géne állítólag kilencszeresen tekeredett!!!)
nekem sikerült, de csak félig, mert rengeteg klip van rajta. legutóbb pedig üres oldalt találtam a helyén, nem tom épp mi a helyzet, nincs időm most előszedni, majd megnézem...
mert ezek realplayer és wma fájlok vegyesen. az utóbbiakat te is le tudod tölteni. van rajta Moon child klip is:)
Már régebb megígértem, de akkor most: A FICCE UOMO divattervezője, Yoshiyuki Konishi által tervezett ruhák... hát nem tudom, azért van, amelyik nem is olyan rossz (mintha 2-szer olyan rosz lenne XD).
te raktál be egy olyan oldalt, ahol rengeteg Gackt klip van (többek között Vanilla) + sokan mások. csak nem tudom műxik-e most, mert a múltkor nem:)
Gackt-hoz még annyit: számomra az is teljesen világos, hogy miért ennyire szélsőséges a megítélése, ill. hogy sokan nem szeretik, jobb esetben közömbösek iránta, amivel nincs is semmi gond, ha valakinek nem jön be az ő világa, ez teljesen elfogadható, de árúcikknek minősíteni dilettáns dolog, cikizni meg végképp bunkóság.
de, hogy a zseniknek mi mindent kell kiállni:)))))))
Igen, a film annyira nagy meglepetés, hogy még előttünk is titok. De én bízom Seiji és Ryusaku ízléséban. :) Amúgy mindketten tudnak magyarul, úgyhogy nem valószínűsítem, hogy direkt japánul beszélnének, ha olyanok is vannak a teremben, akik nem értenek /nem tanulnak japánul. De ha az érdekesség kedvéért esetleg mégis, akkor vagy Júlia vagy valamelyik ötödikes fordítani fog. Ez így szokott lenni. :)
Gacktal kapcsolatban egyetértünk. :) Naná. XD Najó, akkor várom a CD-ket. Pénteken meg kölcsönadom a MOON koncertjét, a Kagen no tsuki-t, és akkor hétvégén végre láthatsz tőle koncertet is.