Igen igazad van.3:1- ről simán be kellett volna fejeznie!Az utolsó fream-ben jó volt az állás és mégis kihagyta a rózsát.Tegnap este Ronnie is továbbment,sajnos nem láttam de olvastam hogy megint volt valami akciója a bíróval,miről volt szó?
Nem értem Binghamet és nem először csinálja ezt, hogy pazar játékkal vezet, egy frame kell a sikerhez, és onnantól lök totál értelmetleneket, olyanokat hagy ki, amik hihetetlenek. Mintha egy régi Ali Carter vagy Ryan Day lenne.
Nagyon fáradtnak érzi magát azt nyilatkozta a mérkőzés után.Úgy érzi sokkal több időre van szüksége a regenerálódásra.Tegnap azért már jobban ment neki, de még így is hibázgatott bőven.
Nem tudom életkor, a gyakorlás hiánya, vagy csak az augusztus óta tartó "cue action" keresés eredménye, de borzalmas nézni O'Sullivan breaképítését az idei szezonban ámblokk.
Igen Milkins valóban jól játszott.Alig-alig hibázott,volt neki egy pár könnyelmű lökése,de a kapott lehetőségekdt jól kihasználta.Robertson se rontott sokat de azt a párat mind kihasználta az ellenfél.Milkins pedig gyorsan játszott könnyedén lökte a magas break -eket.
Tulajdonképpen kedvelem Robertsont. Amikor nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elképzeli (pl nem ő vezet), akkor úgy duzzog mint egy óvodás :-) Szórakoztató egy pali.
Közben megtaláltam : Hendry has recently revealed on Twitter that he wants to start his comeback when crowds can return to live events. He also admitted that his game is “not ready” as things stand.
Hendryről nincs semmi hír ? Múltkor még vissza akart térni. Azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha tényleg visszajön és esetleg megnyeri a Scottish opent ? Akkor átadja a Stephen Hendry kupát saját magának ? :-)
White is elmondta. Le kell nullázni a könnyű golyók kihagyását, azt meg gyakorlással lehet. Szerintem attitűdjével nincs baj, csak a maga a játéka gyenge (NI Openen sokkal jobb volt).
Fejben egy Dinget, egy Li Hangot bármikor megverhet, s nem kell a dákóbőrre fogni ezt. Kijön egy igazi topjátékos ellen az, hogy nem gyakorol eleget.
És nem akkor kell gyakorolni, amikor 140-nél valaki kihagyja a feketét a maximomhoz, s odaáll a feketét tologatni.
Gondoltam hogy nagy verést fog kapni Ronnie!A 9:3 az azért komoly vereség.Felejthető döntőt produkáltak.Rengeteg amatőr lökést hibázott Ronnie,fejben nagyon szét volt esve.Így holnap simán megverheti őt Carter is,talán ki kellene neki hagyni 1-2 hónapot és rendbe tenni magát.
Ilyen kontraformát, ennyi váratlan hibát nem kalkulálhattam. Selby is csak Ronniehoz képest tűnik ma jónak, mert egyébként ő is közepesen játszik, O' Sullivant viszont ma képtelenség alulmúlni.
Hát ez nagy verést lesz Ronnie-nak! Egyenlőre 6:2,de az esti szakasz se lesz hosszú szerintem.Ronnie nagyon gyengén játszik,kötekedik fölöslegesen.Inkább a maga játékával kellene foglalkoznia.Nem tud egy magas break-et összehozni pedig esélyt kapott eleget.Ha csak így akar játszani továbbra is akkor a Masters-en inkább el se induljon.Jól mondta J White mélyebb gondok vannak Ronnie- nál nem csak az edzéshiány.🙁
Nem is lehet így visszajönni. Ha 7-nél nagyobb a különbség, akkor az ellenfélnek nem kell lelöknie a feketét, anélkül is megnyerte a frame-et. Ez csak Ronnie hülyesége megint.