ÉN most a nővérem nevében írok, majd belépek az enyémbe, madbee vagyok. Mi most értünk haza, fél órája lett vége. Az emberek VÉGIG ÜLTEK! mi a 102-es szektorban voltunk, és kiabaltak velünk, hogy üljünk le. OPERÁBAN KELL ÜLNI EMBEREK, NEM ROCKKONCERTEN! fel vagyok háborodva. amikor felálltunk a lépcső tetejére, hogy lássanak tőlünk AZ ÜLŐ ÚRIASSZONYOK ÉS LÁMA KÍSÉRŐIK, akkor a biztonságiőr megfenyegetett, hogy rendőrrel elvitet, ha nem ülünk le! ILYET ÉN MÉG NEM LÁTTAM! EZÉRT FIZETTEM 14ezer FORINTOT, HOGY ÜLJEKm? SZÁNALOM! ÉS a dont cry gitarszolo alatt ez a láma tömeg NEM ÉNEKELT!!!!!!! EZ MAGYARORSZÁG! GRATULALOK! Sajnálom, hogy Axl készre tette magát, de szerintem maga a koncert és a csapat jó volt. legalább láthattuk élőben. na jóéjt
Mi ott voltunk négyen. 8-tólvártunk 3/4 12-kor kezdődött el. A hangosítás annyira botrányos volt, hogy egyszerűen eljöttünk a negyedik szám után. Azt hiszem sejthetitek mekkora nagy kalap szar volt akkor, ha négy órát vártunk és négy szám után eljöttünk. Ha nem VIP jegyünk lett volna, akkor beperelném ezt a tetves tróger szervező csürhét. Hogy rohadjon meg az egész bagázs. És persze rohadjon meg Axl is és a bandája is. Még egyszer tévén sem nézem meg őket, nem hogy koncerten. Elegem van!
A k. anyátok Gáz end Rózsik!!! 23.10-kor otthagytuk az el nem kezdődött koncertet. Tömegek állnak a jegypénztárak előtt, jegyvisszaváltásra várva. Dühös vagyok, a Sportarénát meg szétszedik hamarosan. Huhh.. :-((((
Huuu, 15 eves almom vagyik valora nehany ora mulva (remelhetoleg:) Anno meg tul kicsi voltam a koncerthez, most viszont mar semmi sem akadalyozhat meg, csak ha megsem lepnek fel:)