Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Én már jeleztem, hogy bármikor lehet menni, de akár a szombat, vagy vasárnap is lehetséges. Erről pedig már pár hete is szó volt, hogy többet kellene ott lenni. De nem volt érdemi válasz senkitől.
Holnaptól munkába állok délelőttös szakban.Berendeltek...Csütörtök és péntek 13 óráig dolgozom,szombaton reggel öttől délután ötig...Vasárnap halnalban indulok Nickeldorfba építkezni a barátomhoz.Nem fogod kitalálni mit kell csinálnom?A meglévő házban a konyha alapját kiásni,a földet kitalicskázni.Nagyon értek hozzá...
Én éppen ezen gondolkodtam,hogy most pénteken 15 órára nem tudnánk összejönni?
A szavazáshoz:énszerintem annyi felé-és féleképpen dolgozunk,hogy a pénteki korábbi találkozók sikeresebbek lennének.Akkor csak egy napra kellene kalkulálni.Ez az én véleményem.
Csak ingerült voltam,nem ideges.A szénkupac ragasztásánál viszont már ideges...
Úgy vettem észre, hogy kevés az idő: heti egy alkalommal 3 óra.
Olyan sok tennivalónk lenne, és olyan sok beszélgetnivalónk, megbeszélnivalónk van, hogy talán érdemes lenne vagy egy másik napot (pl. kedd/szerda) is besorozni, vagy a péntekit megnyújtani pl. 3-tól 8-ig. Mivel a fórumot nem olvassa mindenki, aki itt nem szavaz, megkérdezzük élőben/telefonon/emilben. Várom a szavazatokat, véleményeket.