Gyerekrablásos.Akik elrabolják a gyereket ugyanabban a házban vannak, az alattuk lévő lakást foglalják el,ugy hogy az ott lakó öregasszonyt megölik.A gyerek anyja otthon fekszik,mert el van törve a lába,de nem tud semmit csinálni,mert be van kamerázva a lakás.A kislány rájön vhogy,hogy ugyanabban a házban van,ahol lakik és nagyon hangosan elkezdi énekelni azt,amit az anyja szokott neki.Meghallja az anyukéja a radiátorcsövön keresztül és akkor jön rá,hogy hol van a gyerek és elindul érte.De az apuka miatt van ez az egész,tőle akarnak vmit....
A Túsztörténetben Bery Ari nem ugrik ki az ablakon, hanem lelövik, amikor az ablak elé lép. (A film egyébként megtörtént esetet dolgoz fel, amiről Végh Antal is írt egy könyvet, Könyörtelenül címmel.)
Ó köszi, de nem: a sztori hasonló ugyan, de emlékeim szerint ott nem lesz öngyilkos a végén senki, nincs üvegcsörömpöléses kiugrás az ablakból... Vagy igen és szenilis vagyok? :-)
Egy reménytelennek tűnő kérdésem lenne: melyik az a - egész biztosan a '80-as években készült - magyar film, aminek a végén egy srác nekifut egy ablaknak és kiveti magát? Ami rémlik még: házibuli előzi meg és azt hiszem páran a disszidálás gondolatával játszanak...
Hihetetlen, hogy az ember mennyi filmre emlékszik, csak pont nem eléggé. Ezt a filmet én is láttam, még pár részlet eszembe jut (sok gyerek, asszem mindnek más az apja, a nő egy kádban alszik, aztán persze hepiend), de a színészek, vagy a címe pesze már nem.
Ja, és üdv az idejáróknak.
Mellesleg én is "keresek" egy filmet, illetve ha valakinek eszébe jutna a címe, esetleg egy színész, annak örülnék: van egy reklámszakember, aki az utolsó kampányához két sorozat plakátot tervez, a másodikat csak viccből. Véletlenül mégis ez kerül a nyomdába, és forgalomba. Meghökkentő, botrányt keltő plakátok. (Ha ön így néz ki, akkor egy kövér disznó! Fogyjon le!). A pasi bolondokházába kerül, az őszinte szavakkal operáló kampány pedig csodák csodájára hatalmas sikert arat. A diliházban a bolondokkal kezdenek plakátokat terveztetni.
Eszembe jutott egy régi filmből néhány emlékfoszlány, amit újra meg akarnék nézni...csak hát nem jut eszembe a címe...:S...a történet nem túl változatos, egy sárga amerikai versenykocsival(nyitott tetejű?) menekül a két főszereplő, hogy odaérjenek valahova(?).Egy csúnya bácsi kergeti őket egész végig. A film vége fele egy szalonból egy BMW-t is eltulajdonít, amivel rendesen kergetni kezdi őket...asszem úgy rázzák le, h. valamilyen folyadékkal teli üvegeket dobálnak a szélvédőjére...a vége természetesen happy end..:) Ez nem valami agyonjátszott film, szerintem csak egyszer nyomatták nagyon régen hajdanában...köszi!
Filmcímet keresek, annyit tudok róla, hogy egy férfi unja a jelenlegi sznob életét és megismerkedik egy testes fekete takarítónővel, akiben megtalálja társát. :-)
Olvastam. hogy neked megvan az Öld meg a shogunt. Nagyon régóta keresem ezt a filmet. Szeretnélek megkérni, hogy vedd fel nekem. Légy szíves írj, hogy megoldható-e és megbeszéljük a részleteket. Esetleg nincs meg neked a Szamurájok és banditák? Ez a másik film, amit régóta keresek.
Címem: mtsbt@t-online.hu A tárgyrovatba írd bele, hogy Öld meg a shogunt, mert akkor biztosan megnézem.
Keresek egy régi francia filmet. Azt hiszem, valamikor a 60-as években készült, de lehet, hogy még előbb. Fehér Sörény volt a címe és egy lóról és egy kisfiúról szólt. Ha valakinek megvan vagy van ötlete, hogy hol keressem, kérem írja meg. Köszönöm. evilu@freemail.hu
Helló mindenki! Lenne egy film, bizonyos Johnny Lingo legendája (Legend of Johnny Lingo), amit már kb. fél éve keresek és sehol sem találom. Ha valaki tudna róla valamit és tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném. előre is köszi Sylvie